ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Официално М'Боли подписа с ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 08 авг 2013 14:19

Teo написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец :shock: .. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..

А този да не мислиш че ще взима по-малко.Пак продължават по титански.

Някъде около 10 бона ще взима не повече, не мога да разбера само, защо Черни взима такава дебела заплата...

А този въобще за какво е? Трябваше сега за треньор да вземат някой с габровска жилка-като Марков например.Стойчо се чувства
конфортно само ако има огромен бюджет.Не знам какво им се върти в главите/ако има нещо въобще/ама лично на мен не ми харесва.

eklazarov
Контакти:

Мнениеот eklazarov » 08 авг 2013 14:38

ще го ползваме за централен нападател

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Teo » 08 авг 2013 14:49

Някой да има информация какво става с Ней - имаме нужда от добра 9-ка! Както и от десен бек и опорен халф!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 авг 2013 15:02

Слаб вратар който умее единствено да играе добре в рамката на вратата. Играта му с крака е същата като на Черни (трагична)
а пък при центрирания е по-слаб от чеха. Единствено има резон ако се е навил на ниска заплата и продадат Черни.
Тогава Ст.Колев трябва да е титуляр.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 авг 2013 15:03

Teo написа:Някой да има информация какво става с Ней - имаме нужда от добра 9-ка! Както и от десен бек и опорен халф!

Имаме нужда от половин отбор, ама няма да дойдат :) Бековете ни са слаби, опорните са трагични. В нападение ще се оправим скоро, така мисля.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 авг 2013 15:12

mistreated написа:
Teo написа:Някой да има информация какво става с Ней - имаме нужда от добра 9-ка! Както и от десен бек и опорен халф!

Имаме нужда от половин отбор, ама няма да дойдат :) Бековете ни са слаби, опорните са трагични. В нападение ще се оправим скоро, така мисля.

Милисавлевич е добър бе братле, а от дясно Стойчо слага който му падне като бек... в средата определено с Ники Дюлгеров нищо няма стане и там трябва смяна, а на пред сме добре просто силна 9-чица ни трябва, Бадема за това е в слаба форма, той трябва да играе зад нападателя, а не както Стойчо го пуска таранче.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 08 авг 2013 15:27

Нещо не ми се вързва тоя трансфер, май за някой ще има чакалък, тоя Стойчо как го мисли, ще ми ги влачи всички чужденци по за 15 бона на месец и ще ми играе за 0-0, нали щяха на младите момчета да се дава път и то българчета, да няма в събота пак "абе те не се познават", "ние без 12 играч сме нищо"
но какво е играл ЦСКА цял мач, няма да се говори

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 авг 2013 15:57

Teo написа:
mistreated написа:

Милисавлевич е добър бе братле, а от дясно Стойчо слага който му падне като бек... в средата определено с Ники Дюлгеров нищо няма стане и там трябва смяна, а на пред сме добре просто силна 9-чица ни трябва, Бадема за това е в слаба форма, той трябва да играе зад нападателя, а не както Стойчо го пуска таранче.

Милисавлевич не е защитник. Човекът си е халф и то десен, а ние го върнахме отзад. Има проблем при по-масирани атаки, срещу Берое Менди цял мач му покриваше зоната.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 08 авг 2013 16:00

Милисавлевич ни е един от най-класните футболисти само да играеше, където му е мястото, ама в тая ситуация няма как. Относо трансфера на Мболи - напълно безмислен и излишен освен ако Черни не бъде продаден или освободен.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 авг 2013 16:14

Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец :shock: .. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..

Ти луд ли си бе? Кво не ти харесва Черни.
Три мача игра тая година и три пъти спасява отбора от загуба 1 гол му вкараха ама ти кво искаш то и Татко Барба да беше пак нямаше да опази всичко.
Заслужил си е заплатата на 100% за тея мачове. А Стоян Колев...... виждал съм го да прави мноооого фрапантни и решаващи грешки.

Абе къде е Зику?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Архив”