Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот sin4ec » 14 мар 2013 23:59

GOLEADOR написа:Ако ГЕРБ спечели повече гласове от БСП на тези избори,Станишев е пътник.Не вярвам Първанов да го бави,а и самият Станишев сам ще си подаде оставката!Няма как да твърдиш колко лош и тъп е ББ,а той въпреки това да те бие.За това очаквам да има раздвижване в БСП след изборите и да си дадат ясна сметка,че когато клатят държавата и гласуват против българските интереси в ЕС,това няма как да остане ненаказано от народа!

Баш ме брига дали Станишев е пътник. ББ и некадърниците около него да не са на власт, че в момента сме по-зле и от Виденовата зима! Другите да се оправят там, но аз си застъпвам идеята служебното правителство да управлява годинка-две!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 мар 2013 00:02

GOLEADOR написа:
cristely написа:Какъв социалист е Станишев?! Абсолютно безотговорна личност, която не може да стои начело дори на една малка и посредствена партия. Никакви идеали и държавнически цели. Едно его, което иска да начеше и да захлеби още малко. Много плю по последното правителство, но се изложи тотално особено в моментите, когато упрекваше ГЕРБ за неща, в които той се провали преди това.

Ако ГЕРБ спечели повече гласове от БСП на тези избори,Станишев е пътник.Не вярвам Първанов да го бави,а и самият Станишев сам ще си подаде оставката!Няма как да твърдиш колко лош и тъп е ББ,а той въпреки това да те бие.За това очаквам да има раздвижване в БСП след изборите и да си дадат ясна сметка,че когато клатят държавата и гласуват против българските интереси в ЕС,това няма как да остане ненаказано от народа!

Станишев,ако имаше морал,щеше да си подаде оставката още след катастрофалните резултатите от изборите през 2009 или поне след изборите за президент...Аз не мога да разбера,БСП защо са толкова малоумни и не слагат от сега Първанов за лидер,едно такова действие със сигурност ще им докара някой друг % от горе,защото Първанов е един от най-харесваните политици в България.Стефан Данаилов също трябва да бъде в полезрението,той е един от малкото хора,които дори и върли антикомунисти като мен,одобряват...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 мар 2013 00:08

dunavfc написа:.Аз не мога да разбера,БСП защо са толкова малоумни и не слагат от сега Първанов за лидер,едно такова действие със сигурност ще им докара някой друг % от горе,защото Първанов е един от най-харесваните политици в България.Стефан Данаилов също трябва да бъде в полезрението,той е един от малкото хора,които дори и върли антикомунисти като мен,одобряват...

Аз тази теза вече съм я застъпвал, ако БСП изметат 6-7 човека, не някой друг %, ами бая % отгоре ще сложат... Но това си е техен проблем, да се оправят!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 15 мар 2013 00:28

Ако Първанов след президентските избори беше застанал начело на БСП,сигурно в момента,щяха да са пред ГЕРБ с 5-10 %.А ако изметат Станишев,Овчаров,Нинова,Манолова,Михов и още няколко идиота,ще си увеличат преднина още по драстично.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 15 мар 2013 00:30

sin4ec написа:
dunavfc написа:.Аз не мога да разбера,БСП защо са толкова малоумни и не слагат от сега Първанов за лидер,едно такова действие със сигурност ще им докара някой друг % от горе,защото Първанов е един от най-харесваните политици в България.Стефан Данаилов също трябва да бъде в полезрението,той е един от малкото хора,които дори и върли антикомунисти като мен,одобряват...

Аз тази теза вече съм я застъпвал, ако БСП изметат 6-7 човека, не някой друг %, ами бая % отгоре ще сложат... Но това си е техен проблем, да се оправят!

Ами тогава да си ги държат гнилите ябълки, да може да държат и хората далече от тях ! :)
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 мар 2013 01:00

Защо ще гласувате за четирите партии , отказали да вземат мандата при последното му раздаване? Партии, избягали от отговорността в тия смутни времена след Удара от североизток върху "най-слабото звено" на ЕС да се опитат да съставят Правителство, за да защитят устоите на държавата?
Който разбрал , знае как да гласува.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 мар 2013 08:29

NOMER14 написа:Защо ще гласувате за четирите партии , отказали да вземат мандата при последното му раздаване? Партии, избягали от отговорността в тия смутни времена след Удара от североизток върху "най-слабото звено" на ЕС да се опитат да съставят Правителство, за да защитят устоите на държавата?

на това му викали "демократични избори" :)
пускат ти няколко доказано безотговорни партии и ти казват, че имаш избор!
а за да са и честни, социолозиите се изпотрепват да ти казват от телевизора, че времето до изборите е недостатъчно, за да се сформира една гражданска коалиция, която да участва в изборите! а това е така, защото за да се регистрира партия за участие в изборите, трябва да се изпълнят един куп недемократични изисквания, които бюрокрацията така може да замаже, че никога да не ти се роди партийката!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 15 мар 2013 11:45

Lyubooo написа:
NOMER14 написа:Защо ще гласувате за четирите партии , отказали да вземат мандата при последното му раздаване? Партии, избягали от отговорността в тия смутни времена след Удара от североизток върху "най-слабото звено" на ЕС да се опитат да съставят Правителство, за да защитят устоите на държавата?

на това му викали "демократични избори" :)
пускат ти няколко доказано безотговорни партии и ти казват, че имаш избор!
а за да са и честни, социолозиите се изпотрепват да ти казват от телевизора, че времето до изборите е недостатъчно, за да се сформира една гражданска коалиция, която да участва в изборите! а това е така, защото за да се регистрира партия за участие в изборите, трябва да се изпълнят един куп недемократични изисквания, които бюрокрацията така може да замаже, че никога да не ти се роди партийката!

За каква гражданска коалиция говориш. Тези които са на улиците /без първият протест/, са силно манипулирани и необразовани хора. Ти не виждаш ли ,че повечето нямат кауза, а слушат комунистите, Атака, Горд и други престъпни групировки. Единствените две нормални искания от протестите са да няма монополи, а свободен пазар на енергията и това което направихте във Варна да махнете кмета, за общинският съвет не сте прави, защото ще блокирате града преди летният сезон. А и ако продължавате да правите там хаос ще откажете голяма част от туристите и това ще доведе до социален проблем във Варна.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 15 мар 2013 11:47

sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Ако ГЕРБ спечели повече гласове от БСП на тези избори,Станишев е пътник.Не вярвам Първанов да го бави,а и самият Станишев сам ще си подаде оставката!Няма как да твърдиш колко лош и тъп е ББ,а той въпреки това да те бие.За това очаквам да има раздвижване в БСП след изборите и да си дадат ясна сметка,че когато клатят държавата и гласуват против българските интереси в ЕС,това няма как да остане ненаказано от народа!

Баш ме брига дали Станишев е пътник. ББ и некадърниците около него да не са на власт, че в момента сме по-зле и от Виденовата зима! Другите да се оправят там, но аз си застъпвам идеята служебното правителство да управлява годинка-две!

Това,че ти си зле, не значи ,че другите са зле. Това значи,че не можеш да се оправяш с живота. Явно си бил много малък през Виденовата зима, защото тогава се удари средната класа, за сметка на олигарсите. Сега се прави отново опит да се удари средната класа, но за сметка на лумпени и аутсайдери.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 мар 2013 20:48

Daniel Levski написа:Това,че ти си зле, не значи ,че другите са зле. Това значи,че не можеш да се оправяш с живота. Явно си бил много малък през Виденовата зима, защото тогава се удари средната класа, за сметка на олигарсите. Сега се прави отново опит да се удари средната класа, но за сметка на лумпени и аутсайдери.

Аз не съм казал, че съм зле. Как се оправям с живота такива като тебе са последните, дето ще обясняват. Най-малко трябва да си изкарал и събрал с труд пари за нов апартамент в София и обзавеждането му, да го направиш,а после може и да се опиташ да коментираш. А през 1996 вече бях посъбрал известна сума, която умни хора ме посъветваха да държа във валута и не в банка, и аз ги послушах. И за разлика от болните герберасти, виждам как живеят хората наоколо. Колко от тях са безработни и как свързват двата края. И как им върви бизнеса. От 1997 не сме били толкова зле. И когато мой познат фалира и му описват имота, защото държавата му дължи 200 000 лв, а общата ѝ задлъжнялост към такива фирми е над 1 млрд, и не ги плаща от години именно при великото управление, герберастките размисли не важат. И ако на някой разбиранията за " не е зле " са 1000 лв заплата и нов джесеем, то моите са други!

Върни се в “Архив”