Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски иска Мъри Стоилов отново на ГЕРЕНА?
Ако Батков , Тонев и Гонзо са на Герена , въобще не му трябва на Мъри да се връща .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Adramelech
- Контакти:
Аз пък не го искам.
От българите - искам Херо, но това няма как да стане за жалост.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Adramelech написа:Аз пък не го искам.
Напълно те подкрепям!Ако Херо не дойде на Герена бъдещето на Левски ще бъде доста мъгливо...
-
- Контакти:
Левски не е нито на Батков, нито на Гонзо. Трябва стабилен спонсор и той сам ще си определи тези които ще водят клуба. Станимир Стоилов постигна най-големия успех, като клубен треньор след 10 ноември 1989г.
ВДинев
Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски
ФК "Батков Борисов" увери, че след края на сезона Георги Иванов остава на длъжност спортно - технически директор. Леле-мале! Значи и догодина няма да има титла.
Време е кампанията "Пуст стадион" да влезе в действие!
Време е кампанията "Пуст стадион" да влезе в действие!
За съжаление ще дойде някой баламурник който не е запознат със задкулисните игри и ще се задържи точно колкото Джамбазки в Ловеч.След баламата познайте кой пак ще ни е треньор за трети път.
СПУКАНОГЪРНЕ
Мъри ще се върно ако го няма Гонзо .Иначе след 24 април някой анонимник ще ни е треньор .
Последна промяна от ЕМИЛ на 28 мар 2012 12:19, променено общо 1 път.
Много е лесно да се направи демократичен избор за треньор и спортен директор! - за сведение на г-н Батков, няма и да е скъпо, ако няма пари аз ще го финансирам 
Предлагам на мача с Лудогорец например, да се сложат урни за гласуване на всеки вход на стадиона и всеки който милее за любимия отбор да пусне своето предложение.
На полувремето или след мача, урните се отварят, или запечатват, после се броят и се казва: този има толкова гласа, другия толкова и т.н. Първия печели, ако не иска втория и ...
и ще се знае тези, който обичат ЛЕВСКИ какво мислят и какво искат.
Нали все искаме да сме като големите, там си избират президенти, тук ще почнем от треньори и спортен директор.
Само ЛЕВСКИ!
Знам кой ще спечели
)))

Предлагам на мача с Лудогорец например, да се сложат урни за гласуване на всеки вход на стадиона и всеки който милее за любимия отбор да пусне своето предложение.
На полувремето или след мача, урните се отварят, или запечатват, после се броят и се казва: този има толкова гласа, другия толкова и т.н. Първия печели, ако не иска втория и ...
и ще се знае тези, който обичат ЛЕВСКИ какво мислят и какво искат.
Нали все искаме да сме като големите, там си избират президенти, тук ще почнем от треньори и спортен директор.
Само ЛЕВСКИ!
Знам кой ще спечели

-
- Контакти:
redpride на 27 Мар 2012 16:18
Avanti_Ragazzi написа:
redpride написа:Хубаво не искате Гонзо, но кой да дойде в този момент? Според мен трябва да е българин, който познава добре А група, защото чужденец няма да се справи. С парите от руснацити може да се намери добър треньор, но от лятото. От бългаското първенство също трудно ще се вземе точния човек. Херо има договор, болен е и едва ли ще дойде в Левски при това напрежение. Когато се излекува да, но в момента е изключено. Той обаче отказа още миналато първенство и явно има причини да не идва. Илиан Илиев има договор с Берое до края на сезона и няма, как да напусне. Отделно той не се разбира с Гонзо и заради него отказва вече два пъти. Вариант е за лятото. Пенсионерите, като Георги Василев и Грозданов не са на мода на Герена. Остава Мъри, но без Сираков и той не се справя. Доказа го престоя му в Литекс. Батков не дава и дума да се чуе за Наско и затова и Мъри ще откаже. Както виждате за доиграване на сезона остана само Гонзо. Лош, добър само той може да води отбора, макар мой все още да няма лиценз. Треньорските му умения ги видяхме миналата година. Ще изкара до май месец и тогава Батков ще намери чужденец с добра заплата, Левски може да си го позволи. Има и една по-смела алтернатива - Радуканов, но едва ли на Герена ще го приемат с отворени обятия след 3:1 и обясненията му в любов, към ЦСКА!
Най-обичам чорбар да ми обяснява на мен кое е най-доброто за Левски!!! Айде нема нужда, левскарите знаем кое Е добре за нашият любим клуб и то в никакъв случей не е ГОНЗО!!!
+1
Avanti_Ragazzi написа:
redpride написа:Хубаво не искате Гонзо, но кой да дойде в този момент? Според мен трябва да е българин, който познава добре А група, защото чужденец няма да се справи. С парите от руснацити може да се намери добър треньор, но от лятото. От бългаското първенство също трудно ще се вземе точния човек. Херо има договор, болен е и едва ли ще дойде в Левски при това напрежение. Когато се излекува да, но в момента е изключено. Той обаче отказа още миналато първенство и явно има причини да не идва. Илиан Илиев има договор с Берое до края на сезона и няма, как да напусне. Отделно той не се разбира с Гонзо и заради него отказва вече два пъти. Вариант е за лятото. Пенсионерите, като Георги Василев и Грозданов не са на мода на Герена. Остава Мъри, но без Сираков и той не се справя. Доказа го престоя му в Литекс. Батков не дава и дума да се чуе за Наско и затова и Мъри ще откаже. Както виждате за доиграване на сезона остана само Гонзо. Лош, добър само той може да води отбора, макар мой все още да няма лиценз. Треньорските му умения ги видяхме миналата година. Ще изкара до май месец и тогава Батков ще намери чужденец с добра заплата, Левски може да си го позволи. Има и една по-смела алтернатива - Радуканов, но едва ли на Герена ще го приемат с отворени обятия след 3:1 и обясненията му в любов, към ЦСКА!
Най-обичам чорбар да ми обяснява на мен кое е най-доброто за Левски!!! Айде нема нужда, левскарите знаем кое Е добре за нашият любим клуб и то в никакъв случей не е ГОНЗО!!!
Не виждам, кое от това, което съм написал е неправилно. Ние минахме по този път и нищо не излезе. Левски е най-сериозния противник на ЦСКА и затова темата ме интересува. Гонзо може да няма уменията на Мауриньо, но ще направи всичко по-силите си. При това е само до лятото! Като вземете големите пари ще си купите и голям треньор. Мене обаче, като фен на ЦСКА ме притеснява повече един надъхан за реванш българин, отколкото някой незапознат с България чужденец!
+1
Това само в България може да се случи. Като следя какво говори Батков стигам до следните изводи:
Първо той води добър треньор, прави се селекция, инвестира се много в този човек Костов. Създават се чудесни условия за подготовка, тренировъчен процес и т.н. После няколко пишлемета започват да мътят водата на треньора. Батков е като щраус със забита в пясъка глава, не предприема никакви мерки. Изводите са, че Левски и без треньор може, селекцията се прави през главата на тренера... Не може да се инвестира толкова много и после да хвърля на вятъра всичко. Костов си е бил една мижитурка и с него или без него цирковата трупа си върви. Сега дали ще е Гонзо, Кривия, Правия, Сухия, Раниери, Мауриньо, Гуардиола или който и да е - все тая.
А тук във форума някои си късат нервите. Смях.
Първо той води добър треньор, прави се селекция, инвестира се много в този човек Костов. Създават се чудесни условия за подготовка, тренировъчен процес и т.н. После няколко пишлемета започват да мътят водата на треньора. Батков е като щраус със забита в пясъка глава, не предприема никакви мерки. Изводите са, че Левски и без треньор може, селекцията се прави през главата на тренера... Не може да се инвестира толкова много и после да хвърля на вятъра всичко. Костов си е бил една мижитурка и с него или без него цирковата трупа си върви. Сега дали ще е Гонзо, Кривия, Правия, Сухия, Раниери, Мауриньо, Гуардиола или който и да е - все тая.
А тук във форума някои си късат нервите. Смях.