Avanti_Ragazzi написа:По-същата логика миналия месец ми гръмна микровълновата, много хубава микровълнова беше LG ползвах я повече от 10 години и бачкаше като пушка. Но в един хубав ден миналия месец препука, изкара искра и до там беше магнетрона и, и с нея като цяло! Затова и на другия ден си взех нова, но реших да не давам много пари за микровълнова а си купих евтина и то куче марка. В момента новата е на същото място на старата, влиза същата посуда от преди в нея, същия бял цвят, същия литраж, даже ползвам старата чиния в нея. Е тогава какво ми пречи да извадя старата микровълнова поставена в кашона на новата? Да я извадя, да и изрежа логото на LG и да го залепя върху логото на новата, кой ме спира? Дори може и да заблудя някой като я види и да си помисли, че вярно е LG! Ама не е и аз вътрешно винаги ще си го знам това, дори да виждам логото на LG върху нея всеки божи ден! Затова и не го правя, вместо това виждам някакво си име върху нея което дори не мога да запомня цял месец вече! Това е положението!
Какво написа ти бе?

Това ли ти е сравнението? Съвсем сте изтрещели! Вярно, че от 30-ти май не е минало много време, ама болката трябваше да е поотшумяла вече
 Това ли ти е сравнението? Съвсем сте изтрещели! Вярно, че от 30-ти май не е минало много време, ама болката трябваше да е поотшумяла вече 
[offtopic]Махмудов: "Искам да вкарам много голове за Левски"
Този поредната "машина" ли е? Като Сьорд Арш?
 [/offtopic]
[/offtopic]