Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Red thunderstorm » 14 юни 2015 14:01

Avanti_Ragazzi написа:По-същата логика миналия месец ми гръмна микровълновата, много хубава микровълнова беше LG ползвах я повече от 10 години и бачкаше като пушка. Но в един хубав ден миналия месец препука, изкара искра и до там беше магнетрона и, и с нея като цяло! Затова и на другия ден си взех нова, но реших да не давам много пари за микровълнова а си купих евтина и то куче марка. В момента новата е на същото място на старата, влиза същата посуда от преди в нея, същия бял цвят, същия литраж, даже ползвам старата чиния в нея. Е тогава какво ми пречи да извадя старата микровълнова поставена в кашона на новата? Да я извадя, да и изрежа логото на LG и да го залепя върху логото на новата, кой ме спира? Дори може и да заблудя някой като я види и да си помисли, че вярно е LG! Ама не е и аз вътрешно винаги ще си го знам това, дори да виждам логото на LG върху нея всеки божи ден! Затова и не го правя, вместо това виждам някакво си име върху нея което дори не мога да запомня цял месец вече! Това е положението!

Какво написа ти бе? :lol: :lol: :lol: Това ли ти е сравнението? Съвсем сте изтрещели! Вярно, че от 30-ти май не е минало много време, ама болката трябваше да е поотшумяла вече :)
[offtopic]Махмудов: "Искам да вкарам много голове за Левски"
Този поредната "машина" ли е? Като Сьорд Арш? :mrgreen:[/offtopic]
:roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 юни 2015 14:05

pomiqr268 написа:Умните хора търсят начини да не плащат. Който има да взема пари от ЦСКА да му мисли или да пие една студена вода.

Неплатежоспособност и несъстоятелност са две разлчни понятия. Не го казват юристите - законът.

Умните хора правят всичко възможно да не изпадат в такива ситуации. А ако все пак ги сполети нещо подобно (все пак никога няма пълна гаранция), те гледат да го оправят, а не чакат давност. Най-малкото след това си усложняваш и оскъпяваш последващото финансиране. ;)
В някои закони не се прави разлика между дружество с ликвидни проблеми и неплатежоспособно дружество и се получават неточности. Но юристът е решил така да го напише и сега трябва да се съобразяваме. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 14:09

petko.h.markov написа:Гледам,че си се постарал,но сложи моята снимка,на Васконти и Бербатов.Той също каза,че няма луд,който да извади
пари от собствения си джоб,за да покрива безобразията на други преди това.А и Стилян Петров каза подобно нещо.

Петко,нищо не си разбрал от това което съм писал във форума.Тъпчеш все на едно и също място,а аз се чудя вече на какъв език да ти го обясня.Не е проблем,че Бербо или Стилян не могат да дадат нужните пари за оцеляването на ЦСКА.Хората са честни и си го казват в прав текст.Проблем е когато заможни хора с положение и възможности дойдоха в "Гетсиманската градина",пардон,"Борисовата градина",целунаха ЦСКА и го предадоха.Атаките по медиите в края на миналата година (да не би някой да се реши да даде пари на Томов виждайки , че ЦСКА ще стане шампион),обещанията към някой фракции на феновете и участието им в придобиване на всичките акции на Томов,запазването на името "ФК ЦСКА" още докато имаме шанс да играем в Европа,създаването януари месец дружеството което ще управлява ЦСКА и пълното оттегляне от адекватно управление след овладяването на клуба.Всички действия на предателите бяха да вземат властта и да фалират клуба.Ето това аз не мога да им простя.Дано да съм бил ясен и повече да не чета глупости от рода,че съм против Боклуците заради пари или тем подобни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 14:24

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Гледам,че си се постарал,но сложи моята снимка,на Васконти и Бербатов.Той също каза,че няма луд,който да извади
пари от собствения си джоб,за да покрива безобразията на други преди това.А и Стилян Петров каза подобно нещо.

Петко,нищо не си разбрал от това което съм писал във форума.Тъпчеш все на едно и също място,а аз се чудя вече на какъв език да ти го обясня.Не е проблем,че Бербо или Стилян не могат да дадат нужните пари за оцеляването на ЦСКА.Хората са честни и си го казват в прав текст.Проблем е когато заможни хора с положение и възможности дойдоха в "Гетсиманската градина",пардон,"Борисовата градина",целунаха ЦСКА и го предадоха.Атаките по медиите в края на миналата година (да не би някой да се реши да даде пари на Томов виждайки , че ЦСКА ще стане шампион),обещанията към някой фракции на феновете и участието им в придобиване на всичките акции на Томов,запазването на името "ФК ЦСКА" още докато имаме шанс да играем в Европа,създаването януари месец дружеството което ще управлява ЦСКА и пълното оттегляне от адекватно управление след овладяването на клуба.Всички действия на предателите бяха да вземат властта и да фалират клуба.Ето това аз не мога да им простя.Дано да съм бил ясен и повече да не чета глупости от рода,че съм против Боклуците заради пари или тем подобни!

Взел си се много на сериозно.Кой си ти да произнасяш такива страшни присъди.Има си Господ,той да съди делата на хората.
Пролетта на 2014г нямаше на сцената показаните от теб.Та тогава шампиони ли станахме,до групите на ЛЕ ли стигнахме? Кой ни пречеше тогава?
Тези хора никога,ама никога не са искали да са основни акционери защото многократно декларираха,че нямат финансов потенциал.Просто обстоятелствата се промениха много бързо.Ако те не бяха взели акциите какво по-различно
щеше да бъде?Пак същото финансово положение,но тогава пак щяхте да ги обвинявате,че не дават пари на лупи.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2015 14:38

GOLEADOR написа:

Все си мисля, че си достатъчно интелигентен да разбереш, че отминаха тези сантиментални времена когато ей така някой ще даде пари щото е голям цесекар.Вече всичко е бизнес колкото и да не ни харесва на нас обикновените фенове.И аз и ти да сме на мястото на МиМ или ВБ и ние няма да дадем пари да оправяме бакиите на други.Колкото и да не са им чисти парите,няма да ги изхарчат по най-глупавият начин.Кой да даде пари на вълка Лупи,нима не го знаят какъв тарикат е.Големият цесекар той и Стойчо,биха си камшика от рано, защото видяха на къде отиват работите и излязоха чисти като момина сълза.И сега парсата ще я сърбат МиМ.Те не,че са по читави ама като чета те са най-виновни.А добрият стар вълк излезе сух от цялата работа,нищо че е трупал и той задължения.Като всички се бият в гърдите че са големи цесекари излизат и покриват задълженията,а съм сигурен че БФС ще направи компромис и ще ви допусне да играете в А група.А не да мислят хиляда и сто врътки как само и само да не платят и да останат в елита.И още нещо,подигравате се на другите фенове че били малко и нищо не зависело от тях и онбашиите правели каквото си искат,е вие като сте много и милиони можете ли да направите нещо? Макар, че не ви харесвам,дано си оправите батака.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 14:49

petko.h.markov написа:Взел си се много на сериозно.Кой си ти да произнасяш такива страшни присъди.Има си Господ,той да съди делата на хората.
Пролетта на 2014г нямаше на сцената показаните от теб.Та тогава шампиони ли станахме,до групите на ЛЕ ли стигнахме? Кой ни пречеше тогава?
Тези хора никога,ама никога не са искали да са основни акционери защото многократно декларираха,че нямат финансов потенциал.Просто обстоятелствата се промениха много бързо.Ако те не бяха взели акциите какво по-различно
щеше да бъде?Пак същото финансово положение,но тогава пак щяхте да ги обвинявате,че не дават пари на лупи.

Казвам това което мисля,а дали съм се взел на сериозно,това просто няма значение.Аз вече ти казах защо не харесвам Боклуците (за стотен път) и ако наистина не си разбрал мотивите ми няма как да ти ги разясня.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 15:04

ivan56 написа:Все си мисля, че си достатъчно интелигентен да разбереш, че отминаха тези сантиментални времена когато ей така някой ще даде пари щото е голям цесекар.Вече всичко е бизнес колкото и да не ни харесва на нас обикновените фенове.И аз и ти да сме на мястото на МиМ или ВБ и ние няма да дадем пари да оправяме бакиите на други.Колкото и да не са им чисти парите,няма да ги изхарчат по най-глупавият начин.Кой да даде пари на вълка Лупи,нима не го знаят какъв тарикат е.Големият цесекар той и Стойчо,биха си камшика от рано, защото видяха на къде отиват работите и излязоха чисти като момина сълза.И сега парсата ще я сърбат МиМ.Те не,че са по читави ама като чета те са най-виновни.А добрият стар вълк излезе сух от цялата работа,нищо че е трупал и той задължения.Като всички се бият в гърдите че са големи цесекари излизат и покриват задълженията,а съм сигурен че БФС ще направи компромис и ще ви допусне да играете в А група.А не да мислят хиляда и сто врътки как само и само да не платят и да останат в елита.И още нещо,подигравате се на другите фенове че били малко и нищо не зависело от тях и онбашиите правели каквото си искат,е вие като сте много и милиони можете ли да направите нещо? Макар, че не ви харесвам,дано си оправите батака.

1.Първо прочети декларацията на "Сектор Г" и тогава говори,че Томов и Младенов са си били камшика от ЦСКА!След казаното в декларацията тази теза умря.Що пак я пробутваш,ти си знаеш най-добре.
2.Ясно е,че ти няма да дадеш пари за ЦСКА,но аз давам.Ако Боклуците решат да пуснат акции на клуба,ще си купя.За мен ЦСКА не е бизнес и аз не искам да печеля от акциите си в ЦСКА!
3.Абе то в момента само феновете на ЦСКА правят нещо за отбора.Да си видял Боклуците или спряганите за нови собственици на ЦСКА да са казали нещо по въпроса за бъдещето на ЦСКА?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юни 2015 15:06

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:Взел си се много на сериозно.Кой си ти да произнасяш такива страшни присъди.Има си Господ,той да съди делата на хората.

Казвам това което мисля,а дали съм се взел на сериозно,това просто няма значение.Аз вече ти казах защо не харесвам Боклуците (за стотен път) и ако наистина не си разбрал мотивите ми няма как да ти ги разясня.

На това му казват"театър на абсурда",когато всеки си казва репликите,без да се интересува от репликите на другия.
Това,какво казваш,за мен още повече няма никакво значение.Всеки си отговаря за делата и думите.
пп Не,че има някакво значение,но ще ти припомня думите на стойчо,казани януари или февруари"ЦСКА няма отбор за
шампион,ако станем,от МС трябва да изпратят самолет да вземат целия треньорски екип"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юни 2015 15:14

petko.h.markov написа:Това,какво казваш,за мен още повече няма никакво значение.Всеки си отговаря за делата и думите.
пп Не,че има някакво значение,но ще ти припомня думите на стойчо,казани януари или февруари"ЦСКА няма отбор за
шампион,ако станем,от МС трябва да изпратят самолет да вземат целия треньорски екип"

На мен това ми харесва в Младенов,от отбор който няма потенциал за титлата го прави претендент за първото място.Много е добър!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 14 юни 2015 15:16

И бяхме претендент, докато не се намесиха боклуците зимата!!

Върни се в “Архив”