Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Re: Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот Hacko1912 » 05 юни 2010 16:07

hetfield написа:Botev fur immer ще бъдеш ли на събранието?

забрави за отговор на тва ... от умрял писмо.

по вероятно е ДХ да продаде лиценза, от колкото форевера да каже нещо ясно за себе си :mrgreen:

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 05 юни 2010 16:07

Блокиращ вот твърдо трябва да има! И ако някой иска да инвестира в Ботев - няма причини да не приеме такъв. Но ако иска да си реди далаверата - няма да го приеме.
И ето тук идва неяснотата барекова. Хората зад него( ако изобщо той им е лице) - искат да инвестират или искат да си правят далавери?
Блокиращата квота не е спирачка за инвеститора,а спирачка за евентуални негови далавари.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:08

Има договори за тези наливания на пари,права ,задължения и граници.При неспазване на нещо устава си казва думата.Не сме дорасли за демокрация.Човека ще налее пари,ще иска възвращаемост и печалба наистина така трябва да е,но всичко да е според договор и %
Последна промяна от hetfield на 05 юни 2010 16:12, променено общо 1 път.

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:12

hetfield написа:Има договори за тези наливания на пари,права ,задължения и граници.При неспазване на нещо устава си казва думата.Не сме дорасли за демокрация.

"Не сме дорасли за демокрация"?!?

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:14

Hacko1912 написа:

по вероятно е ДХ да продаде лиценза, от колкото форевера да каже нещо ясно за себе си :mrgreen:

Това дали може да се тълкува като заяждане?????

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:15

Да,не сме!Искаме да има някой отгоре и да си живуркаме.А като ни питат да вдигаме рамене и да се псуваме и да си прихвърляме вината.Нека дойде човека с парите,продава играч 50 % в джоба му 50 в касата,тв права 10 джоб 10 каса останалото стадион.Примерно го казвам,е такъв човек кой ще го блокира?

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 05 юни 2010 16:16

Botev fur immer написа:
Hacko1912 написа:

Това дали може да се тълкува като заяждане?????

аз ти казах ЗАБРАВИ, ще се мота по тъча като един добър БЕК ;) но няма да каже нищо/

Форевер - ще ходиш ли?

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:21

hetfield написа:Да,не сме!Искаме да има някой отгоре и да си живуркаме.А като ни питат да вдигаме рамене и да се псуваме и да си прихвърляме вината.Нека дойде човека с парите,продава играч 50 % в джоба му 50 в касата,тв права 10 джоб 10 каса останалото стадион.Примерно го казвам,е такъв човек кой ще го блокира?

Когато се купуват примерно играчи пак ли 50% от касата и 50% от джоба?

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 16:24

Процентите си казах примерно,на база твоето изказване че аз съм дал 240 а той 2 2400.Логично е да печели от сделки.Логично е това което е в касата да е за покупки,а едва ли после ще го продава на загуба.Всичко опира вече до договори.Не се хващай за всяка дума %-тите са просто примери.Едва ли някой ще налее кинти за да няма печалба нали?

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 05 юни 2010 16:30

hetfield написа:Процентите си казах примерно,на база твоето изказване че аз съм дал 240 а той 2 2400.Логично е да печели от сделки.Логично е това което е в касата да е за покупки,а едва ли после ще го продава на загуба.Всичко опира вече до договори.Не се хващай за всяка дума %-тите са просто примери.Едва ли някой ще налее кинти за да няма печалба нали?

Просто исках да те сложа на мястото на Чичко Паричко и да те питам дали ако си човека даващ 90% от парите за издръжката на клуба ще оставиш друг да диктува условията за харченето им.Аз мисля,че този модел докато свят светува е неприложим...

Върни се в “Архив”