Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще влезем ли в групите?
Не ми се вярва, по-скоро съм песимист. Но ако политиката до мачовете е правилна, може и да стане нещо. Велев трябва да осъзнае някои неща като треньор на Левски, освен това трябват още 2-3 наистина класни футболисти. Тогава може и да стане! Но никак няма да е приятно 3-та поредна година да се провалим
CHELSEA
Re: ЛЕВСКИ-селекция
Може би Камбуров ще ни реши проблема в нападение. Трябва да се налагат и младите Цачев, Милиев и най-вече Генев. А от старите, ако някой може да помогне в този момент, това е Станислав Ангелов. Според мен, ако запазим сегашните 15-тина футболисти на които главно се разчита, и привлечем Пелето и Камбуров, класата на отбора ще се вдигне много. Кривия и Макриев също са варианти за Левски. Балдовалиев лично на мен ми харесва. Има и няколко класни чужденци, като например Платини. Интересно ми е да видя какви футболисти ще бъдат привлечени. Но най-важното е да запазим, пак казвам, главните футболисти като Тасевски, Рабех, Зе Суарес, Сърмов, Гаджев, Жоаозиньо. Ако има хора, които им е дошло време да си тръгват, това са Петков, Миланов и Йовов.
CHELSEA
Топчо,Макриев,Тодоров( хора,които знаят какво е Левски ) и Боян Табаков и др юноши!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
И Светослав Тодоров може би ще е полезен. Даже направо си е много добър вариант!
CHELSEA
Re: Против ли сте ?
Много е тъпо да казваш,че си от Левски и да ходиш на мача с екип на друг отбор.Както и тъпо звучи някои,които казват-"Аз съм от Левски и Челси".За мен Левски е единствения отбор на света и не ми пука за другите,ако ще и марсианци да са. 

България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ
Поредната грешка е на път да стори Левски.Зе изнесе много силни мачове и за капак пак му търсят отбор.Видя се,че той внася скорост в Левски.Заради постоянните нападки на легенди на Левски,че Зе не става отново ще има сага дали да остане.ДА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ!Освен бързина има и фантазия.В бг няма кой да му смогне на техниката.Той е копие на Мечо,но е по бърз.Жалко,ако си отиде.Дано останат повечето от сегашния отбор и да се вземат 3 нови,именно:бег,халф(Кривия) и нападател.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Въпреки играта си пак искат да се отърват от ЗЕ
Ако това стане се заклевам че ще се изсера върху колата на Борат , Зе ни е най добрия играч в момента , Борат ако изгониш Зе парите да ги дадеш за лекарства

И пак казвам смърт ако го махнат и играе тоя Йовов дето ми скъса нервите 

-
- Контакти:
И кой ще играе на негово място бижутеро ли?
Ако вземат Тео Уолкът или Андрес Иниеста на негово място съм съгласен.
Стига глупости,ако го продадът ще е поредното доказателство,че в Левски няма хора,които разбират от футбол,освен ако Наско не се върне.Освен качествата му,той се раздава на терена и вече осъзна какво е Левски.Емил Спасов да си ебе майката и да не дава съвети,което не му е работата. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!