Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Против ли сте ?
Левски - европейски гранд 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Re: Спрете се!
Най-после, някой да мисли като мен.
Само едно мога да кажа, Замислете се!
Само едно мога да кажа, Замислете се!
- DrAvalanche
- Контакти:
mihael написа:Виж какво, нямам намерение да споря с теб, не ми е в практиката да се занимавам с оганичени хора. Казах ти да смениш Форума, защото това не е научен конгрес на професори и дървени тикви, а на хора, които искат да си кажат свободно мнението, най вече на спортна тематика. А между другото, пуберите не са ли дечица, или ще ги правиш на сапунГраматико
Свобода и граматика са различни категории. Не вярвам някой да загуби от това, че е изказал свободното си мнение на чист и правилен български език.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- slavia_forever
- Контакти:
DrAvalanche написа:mihael написа:Виж какво, нямам намерение да споря с теб, не ми е в практиката да се занимавам с оганичени хора. Казах ти да смениш Форума, защото това не е научен конгрес на професори и дървени тикви, а на хора, които искат да си кажат свободно мнението, най вече на спортна тематика. А между другото, пуберите не са ли дечица, или ще ги правиш на сапунГраматико
Свобода и граматика са различни категории. Не вярвам някой да загуби от това, че е изказал свободното си мнение на чист и правилен български език.
Точно това имах предвид. Все пак, не мога да си обясня, защо на някои да им е чак пък толкова трудно, не желаят, или просто не са в състояние, да се изразяват на правилен Български език.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
boiajievlubo написа:вие сте най-големия гранд в лигата на евроидиотите
Знам, че Съдбата ви е ощетила откъм всичко човешко, но ти не знаеш, че най-много ви е взела затова, че никога не си гледал мач на любимия отбор вторник или сряда от 21:45 ч. под звуците на един мнооого специален химн!!! Искрено ви съчувствам!
Нищо против, но все пак е хубаво артикулите да са на ЛЕВСКИ!!!
Левски ще получи титлата си на "Герена"
"Сините" ще вдигнат трофея на 8 юни
Новият шампион на България Левски ще получи титлата си на стадион "Георги Аспарухов". Както е известно, от ръководството на Пирин отказаха двубоят от последния кръг на "А" група между двата тима да се играе на стадион "Васил Левски". Това накара ръководството на Левски да прибегне до втори вариант. Така "сините" ще получат титлата си в понеделник 8 юни на стадион "Георги Аспарухов".
След това играчите от първия отбор ще бъдат пуснати във ваканция, докато за двубоя с Пирин, наставникът Емил Велев ще разчита от момчета от резервния отбор.
Новият шампион на България Левски ще получи титлата си на стадион "Георги Аспарухов". Както е известно, от ръководството на Пирин отказаха двубоят от последния кръг на "А" група между двата тима да се играе на стадион "Васил Левски". Това накара ръководството на Левски да прибегне до втори вариант. Така "сините" ще получат титлата си в понеделник 8 юни на стадион "Георги Аспарухов".
След това играчите от първия отбор ще бъдат пуснати във ваканция, докато за двубоя с Пирин, наставникът Емил Велев ще разчита от момчета от резервния отбор.
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Хубаво би било да няма чужди екипи , но не виждам как ще стане.
Цените и на тениската и на шаловете са поносими , от към локации за купуване ние сме на 1во място , такаче няма оправдание да дойдеш на Герена с екип на Интер или друг отбор.
Аз имам екип и на Крус Асул , но не бих дошъл с него на мач.
Цените и на тениската и на шаловете са поносими , от към локации за купуване ние сме на 1во място , такаче няма оправдание да дойдеш на Герена с екип на Интер или друг отбор.
Аз имам екип и на Крус Асул , но не бих дошъл с него на мач.
- danchovalev
- Контакти:
Re: Левски ще получи титлата си на "Герена"
Което още 1 път поставя въпроса, защо се отложи първият пролетен кръг...за да гледаме 2 пъти за 2 дни дублиращата група....
"Ако спечеля - печели цял народ..."
- danchovalev
- Контакти:
С шалове на Лацио могат да дойдат гостуващите от итаяли фенове на Лацио... но е недопустимо за привържениците на отбор с традиции, като нашия, да се идва на стадиона с шалове на чуждестранни тимове... Все едно някой италианец да иде на мач на Дженоа с шалче или екип на Барселона...
"Ако спечеля - печели цял народ..."