Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Може би сте прави да не сте съгласни с мен.Аз другаг виждам нещата.Яд ме е за Стъридж.Ако напуска нека е под наем.
Ако продадем Стъридж, това ще бъде най-чутовната глупост, която сме сътворявали от много години!
Тоя агент не го знам какъв е,ама с цялото ми уважение да се гръмне.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
-
ChelseaTheBest
- Контакти:
Да ни е честит!Много добър играч е Моузес и го показа срещу нас миналата седмица!Дано до края на деня да бъде обявен официално!
Azpilicueta completed his medical and signed a 5yr contract at Chelsea yesterday. Fee in region of €8m + bonuses. (La Provence)
Много съм доволен от привличането на Моузес... Има всички качества да се превърне в основен играч. Дано да му намерят най-правилното място на терена
При положение, че даваме 8 милиона за него, а бяхме готови да дадем 40 за Хълк, то мисля, че надеждата ми да вземем един дефанзивен халф остава реална... Примерно - Мейрелеш аут за около 12 милиона и взимаме Фейлани за 20 да ни оправи проблемите при високите топки 
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!
Сега ще се опитам да изброя всички офанзивни играчи за този сезон. Мата, Марин, Оскар, Азар, Рамирес, Стъридж, Моузес, Торес, Бъртранд(който се ползва на позицията на ляв фланг/нападател), 9 играчи за 4 позиции, не е толкова зле. Но ако останат Йоси и Малуда...
Стъридж трябва да остане! Хълк, трябва да се привлече. Направи ми впечатление с колко много играчи нападаме на Стамфорд Бридж, цели 8-9. Иванович и Коул са супер активни, а отзад остават само Микел и Кейхил примерно. Страхотна обсада се получава и така се стигна до 3-тия гол. Аз продължавам да си искам Хълк, пък да му мисли Ди Матео.
Аспиликуета ще дойде също. 
- JackPackage
- Контакти:
Моузес и Азпи може още днес да ги обявят и двамата и да ги представят на пресконференцията (ако има) преди мача с Нюкасъл....
иначе за Хълк - има си вероятност не малка да го вземем ако Дани бъде продаден
иначе за Хълк - има си вероятност не малка да го вземем ако Дани бъде продаден
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Тъпо ще е да продадем Стъридж. Може да отиде в Арсенал, а аз лично съм убеден, че където и да отиде много ще ни наказва и като цяло много ще вкарва, ако много играе.
Трябва да остане при нас и да получава повече шансове. Аз съм съгласен да се откажем от Хълк, за да остане Дани при нас.

Ако бъде взет Хълк, то Стъридж и да не напусне, си означава, че няма да помирише терен този сезон. Той сега много трудно получава шанс, пък представете си при наличието на Хълк и Моузес. Опцията с даването под наем вече не е удачна. Ние ще залагаме ли на този играч или само ще го пробутваме, за да освободим място на някоя звезда?
Вие луди ли сте , как ще продадем Дани , той е невероятен играч само трябва да работи повече в защита...