Champions League (2011-2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- pesho_1913
- Контакти:
Re: Champions League (2011-2012)
Барса вече на сто процента е на четвъртфинал.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
sl321 написа:Пак се появяват приятелите на Варса.....Какъв е този жълт картон дето Бускетс искаше тоя да го избута в трибуните ама не успя и щеше сам да се контузи,и какъв е този фаул в който Кислинг взима топката борба рамо в рамо и им дават фаул...........и така цял мач.А на Санчис няма ли да даде жълт картон за това че продължи и вкара топката във вратата след съдийски сигнал? И т.н и т.н....... Смешници,тръгнали от съдии да се оплакват...
Нищо лично пич, но според мен ти си жив хейтар. Това е силно преувеличено.

Nask0 написа:sl321 написа:Пак се появяват приятелите на Варса.....Какъв е този жълт картон дето Бускетс искаше тоя да го избута в трибуните ама не успя и щеше сам да се контузи,и какъв е този фаул в който Кислинг взима топката борба рамо в рамо и им дават фаул...........и така цял мач.А на Санчис няма ли да даде жълт картон за това че продължи и вкара топката във вратата след съдийски сигнал? И т.н и т.н....... Смешници,тръгнали от съдии да се оплакват...
Поредният такъв....между другото усещам, че стават все повече и повече

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Nask0 написа:sl321 написа:Пак се появяват приятелите на Варса.....Какъв е този жълт картон дето Бускетс искаше тоя да го избута в трибуните ама не успя и щеше сам да се контузи,и какъв е този фаул в който Кислинг взима топката борба рамо в рамо и им дават фаул...........и така цял мач.А на Санчис няма ли да даде жълт картон за това че продължи и вкара топката във вратата след съдийски сигнал? И т.н и т.н....... Смешници,тръгнали от съдии да се оплакват...

Ами хейтър съм ами!Знаеш ли как ги мразя Барселона!?
Днес Барселона абсолютно заслужено си победиха.Всичко си е шест.Това по-отгоре е ей така да става интересно.
Иначе второто полувреме стана хубав мач.Първото Леверкузен объркаха че не излязоха така както през второто.
Относно немския футбол, на мен ми е скучно да го гледам.Иначе не е слаб ,а и Леверкузен не трябва да се сравнява с Барселона а с Валенсия например,защото Леверкузен не е топ отбор в Германия.Това е така,ама нека малко да стане интересна тая тема бре.То тука,голяма скука.

Не знам кое е преувеличено от това което съм написал относно ситуациите които съм изброил,ама карай.Преувеличено би било ако се каже че съдията е повлиял на резултата.Той не е,така че....
Последна промяна от sl321 на 15 фев 2012 03:06, променено общо 1 път.
Изключително безинтересен мач,немците тотално бяха свалили гарда преди началото на срещата.Очаквах Барса да имат повече затруднения,а те спечелиха едва ли не на ходом.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
[center]Във виното имa мъдрост, в бирата - сила, а във водата - бактерии.[/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/jdv1412677808y.jpg[/wrapimg]
Алкохолът не решавал проблемите… То и млякото не ги решава, ама никой не го прави на въпрос![/center]
sl321 написа:Пак се появяват приятелите на Варса.....Какъв е този жълт картон дето Бускетс искаше тоя да го избута в трибуните ама не успя и щеше сам да се контузи,и какъв е този фаул в който Кислинг взима топката борба рамо в рамо и им дават фаул...........и така цял мач.А на Санчис няма ли да даде жълт картон за това че продължи и вкара топката във вратата след съдийски сигнал? И т.н и т.н....... Смешници,тръгнали от съдии да се оплакват...
Санчес не правеше цигании цял мач и не удари никого в лицето без топка. Я сега си пусни мача с Арсенал и гледай хубавко как Ван Перси беше изнервен още в 20-та мин. защото Арсенал май нямаха никакво намерение да вкарват гол, а гледаха само да не пуснат. Тоя му жълт за разкарване на топката стана голям проблем. Да си го беше изгонил рефера когато отпра шамарите с двете ръце на Алвеш, сега нямаше да търкаш буквите на клавишите. Не му стигна, че ходи и дразни съперниците когато стана панаира, та после си продължи с наглеенето.
Снощи между другото все едно гледах Барса - Арсенал. Разликата беше ,че този път никой не спъна Меси в Пеналта, та реферът да си затвори очите, нямаше спестен червен картон и Байер имаха удар/и във вратата.
Варса?! Лосчев да не ти е станал ментор?!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
sl321 написа:Nask0 написа:sl321 написа:Пак се появяват приятелите на Варса.....Какъв е този жълт картон дето Бускетс искаше тоя да го избута в трибуните ама не успя и щеше сам да се контузи,и какъв е този фаул в който Кислинг взима топката борба рамо в рамо и им дават фаул...........и така цял мач.А на Санчис няма ли да даде жълт картон за това че продължи и вкара топката във вратата след съдийски сигнал? И т.н и т.н....... Смешници,тръгнали от съдии да се оплакват...
![]()
![]()
![]()
Ами хейтър съм ами!Знаеш ли как ги мразя Барселона!?
Днес Барселона абсолютно заслужено си победиха.Всичко си е шест.Това по-отгоре е ей така да става интересно.
Иначе второто полувреме стана хубав мач.Първото Леверкузен объркаха че не излязоха така както през второто.
Относно немския футбол, на мен ми е скучно да го гледам.Иначе не е слаб ,а и Леверкузен не трябва да се сравнява с Барселона а с Валенсия например,защото Леверкузен не е топ отбор в Германия.Това е така,ама нека малко да стане интересна тая тема бре.То тука,голяма скука.
Не знам кое е преувеличено от това което съм написал относно ситуациите които съм изброил,ама карай.Преувеличено би било ако се каже че съдията е повлиял на резултата.Той не е,така че....
Я кажи КАК точно мразиш Барселона?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
sl321 написа: За мен лично е най-безличния и безинтересен футбол.Блъскат цял мач без никакви интересни идеи.Също като англичаните само че в Англия има по-добри футболисти та малко по-добре са нещата там.След като и децата видяха че срещу Барселона нямаш шанс като се защитаваш,тия какво правиха,цяло полувреме.Абсолютно трагичен отбор.Мен за какво ме е яд че си направиха полувремето на сезона и ги биха 2-1 та сега за това са в тази фаза на турнира.
При мачове на директна елиминации посмъртно този трагичен отбор не може да отстрани Валенсия.....ама е това е!Същите са и Дортмунт ( малко по-добр) и вече Байрен Мюнхен са по-класни.
Краси Минев пита: Асене,виждал ли си по-безпомощен отбор срещу Барселона?
А в същото време от 2009 насам Германия (нац.отбор) играе един динамичен футбол, много директен и резултатен футбол. Като последните квалификации бяха най-примерни за това. (Ебати парадокса, а?).
Гледате немските отбори само в Европа и то в такива случай, където играят с/у Барса, срещу Юнайтед или Реал. Еми кво да направят, като на Леверкузен най-голямата им звезда е Шурле.
Шалке 04 се представиха много добре срещу Интер, после първия мач срещу Юнайтед ... се предствади добре само Нойер.
Тази година Дортмунд стегнаха багажа рано-рано.
Като цяло, проблема на несмките отбори е точно това - непостоянство в ЕКТ. Пример - Майнц - добър сезон изиграха, продадоха няколко играча и дори не се класираха в ЛЕ.
Шалке 04 завършиха 10-ти. Волфсбург и Щутгарт (доскорошни шампиони на Германия) едва не отпаднаха миналата година... Но това си е проблем на клубовете и никой не им е виновен, че не могат две-три поредни години да играят в ШЛ или ЛЕ (С изкл. на Байерн).
Колкото до Леверзуен (Почти Шампионите) - този отбор в момента играе ШЛ благодарение на Юп Хайнкес, който ги направи вице миналата година. Всичко на висчко имат една купа на Германия и една купа на УЕФА. Този отбор не е от чергата на почти половината участници в ШЛ. (поне от историчски план). Отделно, както споменаха вчера - отсъстват Барнета, Дердейок, Балак, Сам, (Адлер не го пишем, щото той така или иначе най-вероятно ще бъде продаден, за сметка на Лено), което за отбор като Леверкузен, излизащ срещу Барса, си е доста лошо.
А тия сладури (коментаторите и водещия) толкова неадекватно се държат, че вече ми писнаха (предполагам не само на мен).
Краси от две-три години така води, че все едно насила са го закарали там. Май вече предпочитам оня Ивайло Ангелов ли беше, от БНТ1.
Дали съм виждал по-жалък отбор срещу Барса? Обикновенно почти всеки техен противник през миналата година в Ла Лига.
Също така - Юнайтед бяха доста жалки на финала... Трудно ми е да преценя.
Смешното в този мач беше, че Леверкузен, през първата част, просто чистеха топката. Само това, нищо повече.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Без изненади снощи! Барселона победиха Леверкузен с 3-1.... и като че ли убиха интригата. Много добра второ полувреме за Леверкузен-излезнаха и се опитаха да се надиграват с испанците. Ако мачът бе завършил 2-1 щеше да се получи интересен реванш
Лион биха с минималното 1-0 АПОЕЛ! Стискам палци на кипърците за реванша! Надявам се, че пред собствена публика ще излъжат французите и ще вземат мача..... едно 2-0 за АПОЕЛ би било прекрасно