Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Joro_Barca » 18 мар 2013 21:20

Неправилно решение за мене ! Илиян доказа че е мишок ! Сараево , Цска , Ботев , Лудогорец , Монтана , Слаба игра в мача с Литекс ! ЗАЯВЯВАМ ГО ДНЕС ЛЕВСКИ НЯМА ДА Е ШАМПИОН С ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ !!!! САМО ЛЕВСКИ !!!!
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Батков заплаши футболистите на Левски!

Мнениеот zlatan » 26 мар 2013 16:53

Собственикът на Левски Тодор Батков заплаши с жестока чиста отбора, ако не стане шампион. Адвокатът говори след края на срещата на Европейската клубна асоциация (ЕСА), която се проведе в София. Формален домакин на регионалната среща бе Левски.

„Ако се провали тази година, трябва да изметем всички и да направим отбор по медала на Литекс. Да залагаме на наши юноши, които след една година ще бъдат уникално добър отбор. Крайно време е тези хубостници да поиграят малко. Всичко им е платено, в тази ситуация няма друг такъв отбор в България. Чух се с Боримиров. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в тима“, сподели Тодор Батков.

най накрая го чухме и отново култов.По принцип ми харесва тази негова идея,но тя никога няма да се осъществи.Дали това го знае Тонев
не знам,ама влака Левски не се кара от Батков за това тези негови думи няма как да ме стоплят.
За едно е прав-тези хубостници не знаят какво е криза не знаят какво е глад,не знаят какво е мизерия.
Знаят само да мрънкат да недоволстват и когато нема какво да правят да хвърлят едно тото.
Батков иска ми се да ти повярвам ама КАК?????
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Батков заплаши футболистите на Левски!

Мнениеот ЕМИЛ » 26 мар 2013 16:56

Най-първо трябва да се измете Батков и то преди още 2-3 години.....

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 26 мар 2013 16:56

Боримиров е доказателството, че Тара вече е никой в Левски. Не му обръщайте внимание.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 мар 2013 17:04

Red Warrior написа:Боримиров е доказателството, че Тара вече е никой в Левски. Не му обръщайте внимание.

Чух се с Боримиров. Готов съм на всичко, само мир да има. Илиан Илиев поиска това назначение, те двамата взимат решенията в тима. В името на Левски съм готов всякакъв компромис.

От това безтитлие и на Батков му е писнало щом е смегчил тона и подтиснал егото.
Хубаво е като спортал пуснат видео да се изгледа за да се чуе тона му.
Последна промяна от PFC Litex на 26 мар 2013 17:09, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 мар 2013 17:07

Принципно е прав Борат,този модел трябваше отдавна да започне да действа в Левски ,както и в другият столичен гранд.Мисля че всеки фен ще подкрепи българските футболисти. Ама и двата ръководни органа син и червен явно нямат топки за това

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Батков: Левски зависи от Южен поток

Мнениеот sic » 26 мар 2013 17:11

Бъдещето на Левски зависи от реализирането на проекта "Южен поток". Това призна в прав текст собственикът на сините Тодор Батков след срещата на ЕКА. "Това е най-важният и добър проект за България. Левски зависи от този проект. Ако той не се реализира, България ще се вдигне, а знаете, че половината България е синя", каза Тодор Батков.
http://www.sportal.bg/news.php?news=418687

За жалост и с голям страх си мисля отново има "АКО" ! И какво ще стане ако южен поток не се реализира?
Ще си останем с един сектор по-малко во веки.....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 мар 2013 17:13

От това безтитлие и на Батков му е писнало щом е смегчил тона и подтиснал егото.

Какво ли е това титлие на България,не ме разбирай погрешно ,Литекс ама да си шампион на БГ значи само едно участие в първи и втори кръг на ШЛ.
Всеки нормален фен знае в последните 8-9 години каксе става шампион на БГ.
За тази пак всичко е ясно ,някои дори споменаха името на Ботев като евентуален шампион-вервай ми дреме ми на шалтера.
За вашия отбор само адмирации и едно голямо Браво-трябва ви само един истински тренер и един да застане до Миланов в средата и заспивате,проблем имате и с човека до Бодурката не му знам името.
Титла на БГ за мен вече нищо не значи,докато не видя отбора ми да ме радва дори и когато губи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 мар 2013 17:16

zlatan написа:Какво ли е това титлие на България,не ме разбирай погрешно ,Литекс ама да си шампион на БГ значи само едно участие в първи и втори кръг на ШЛ.

Да си шампион е равно на около 1 милион евро, та има голямо финансово значение, купата носи около 500 000 и всичко това е ако се усерем още не старта, та това е значението на титлите, всичко останало е бла-бла-бла.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Батков: Левски зависи от Южен поток

Мнениеот Eminem » 26 мар 2013 17:26

Парите за сектор А са осигурени. Сектор Б и В са си там.

Върни се в “Архив”