Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот miro_rz » 18 фев 2021 18:47

Продажбата на триото може да не ви стигне за Халанд!! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 18:51

JackPackage написа:Само дето клаузата на Халанд е 90 млн, а вие имате да давате за Коутиньо към 40 още на Пул, на Юве 10 за Пянич, на Аякс 20 за Френки и всичко това е до 30.06.2021 - така че пак не ви излизат сметките ми се струва :roll:

Май твоите сметки не излизат.

На теб ли да вярвам или на Романо. А тия цифри 40 на Пул, 10 на юве и т.н. не знам откъде ги измисли, ама не са верни. На Пул са 5 милиона още при определени обстоятелства, които най-вероятно няма да се изпълнят тъй като не вярвам да изиграе необходимия брой мачове Коутиньо.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 18 фев 2021 18:56

Ок, 75 да му е, а иначе това са ви траншове по трансферите, а не бонуси за мачове/трофеи/голове и т.н. :lol:

Може да се поровиш в темата за Ла Лига, 15-20 стр по-назад ще ги видиш - дължите пари още на Бордо за онзи клетник Малком дори :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2021 19:02

insaneboy1 написа:Някъде да съм казал, че ще им вземем същите пари? По-скоро целта е да се вземат някакви пари от тримата глупаци и да се отървем от безумните им заплати, а Холанд 2022 има клауза 75 милиона, така че дотогава може и да сме ги събрали, колкото и да са зле средно по 25-30 млн на играч и ето ти ги 75 милиона

Клаузата на Холанд е 75 и някой може да се размине само с нея, ако е единствен купувач.
Ако има няколко желаещи да го вземат, цената ще скочи и няма да е 75 милиона. Ще трябва да се дават дебели бонуси встрани от сумата, която ще получи Борусия.

Тримата сериозно ги обезценяваш. Заедно струват повече от 75 милиона. Гризман колко голяма заплата взима на година? Май към 45 милиона :lol: Е, някой друг клуб трудно би му дал такава заплата, а той ще е голям балък, ако се лиши от нея и се съгласи на трансфер. Дембеле е с договор до 2022-а, което значи, че може и да си тръгне като свободен агент, ако не му се преподпише договора. Коутиньо е най-подходящ за продажба и взимане на пари. Ама и той се разписва под фиш за 8.5 млн. на година в Барселона, което е по силите на малко клубове в тия времена.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 19:12

Groucho написа:
insaneboy1 написа:Някъде да съм казал, че ще им вземем същите пари? По-скоро целта е да се вземат някакви пари от тримата глупаци и да се отървем от безумните им заплати, а Холанд 2022 има клауза 75 милиона, така че дотогава може и да сме ги събрали, колкото и да са зле средно по 25-30 млн на играч и ето ти ги 75 милиона

Клаузата на Холанд е 75 и някой може да се размине само с нея, ако е единствен купувач.
Ако има няколко желаещи да го вземат, цената ще скочи и няма да е 75 милиона.

Тримата сериозно ги обезценяваш. Заедно струват повече от 75 милиона. Гризман колко голяма заплата взима на година? Май към 45 милиона :lol: Е, някой друг клуб трудно би му дал такава заплата, а той ще е голям балък, ако се лиши от нея и се съгласи на трансфер. Дембеле е с договор до 2022-а, което значи, че може и да си тръгне като свободен агент, ако не му се преподпише договора. Коутиньо е най-подходящ за продажба и взимане на пари. Ама и той се разписва под фиш за 8.5 млн. на година в Барселона, което е по силите на малко клубове в тия времена.

Зависи какво е желанието на футболиста, тук естествено ще е трудно, но ако желанието му е да дойде в Барселона, сумата ще е точно толкова и от клуба няма да могат да направят нищо.

А за тримата флопаджии, да, може би струват повече от 75 милиона, но именно заради космическите им заплати трансферните суми ще трябва да са по-малки от пазарната цена, за да може някой клуб да се навие да им плаща подобна заплата.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2021 19:22

insaneboy1 написа:Зависи какво е желанието на футболиста, тук естествено ще е трудно, но ако желанието му е да дойде в Барселона, сумата ще е точно толкова и от клуба няма да могат да направят нищо.

Eми, не знам, може би ще трябва и дебел бонус за Мино Райола през 2022-а :lol:
А той нищо чудно още това лято да натисне за трансфер, ако Борусия не се класира за ШЛ догодина.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 фев 2021 19:24

Май забравяш, че и Реал се бори за подписа му както и Ливърпул, Манчестър сити и т.н.
С това безпаричие при вас и тези големи задължения просто не виждам как ще се преборите за него, а и ние в момента имаме пари само за него. За Мбапе според последните новини ще се борим другото лято, когато ако не е подписал нов договор ще напусне без пари.

Малко вероятно ми се струва Мбапе да не подпише нов договор до 2022 ако остане в Париж, ама ще го направи с куп клаузи, за да си върже гащите.

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 19:32

paceto написа:Май забравяш, че и Реал се бори за подписа му както и Ливърпул, Манчестър сити и т.н.
С това безпаричие при вас и тези големи задължения просто не виждам как ще се преборите за него, а и ние в момента имаме пари само за него. За Мбапе според последните новини ще се борим другото лято, когато ако не е подписал нов договор ще напусне без пари.

Малко вероятно ми се струва Мбапе да не подпише нов договор до 2022 ако остане в Париж, ама ще го направи с куп клаузи, за да си върже гащите.

:lol: всички източници твърдят, че нямате пари за него, но щом казваш, да ви е честит

Друг е въпросът, че се говори много за нашите неуспешни транфери и дума не се казва за тримата fake Neymars (Родриго 45 млн и Винисиус 45 млн, Рейниър 30 млн) както и KFC Ronaldo - Азар 120 млн.

Родриго 45 млн
Винисиус 45 млн
Рейниър 30 млн (резерва в Дортмунд дори)
KFC Ronaldo - 120 млн.
Йович - 60 млн
Милитао - 50 млн
-------------
350 млн на вятъра
Anulo mufa

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2021 19:34

KFC Ronaldo :lol:

Съсипаха ни момчето, деба. Ако ни дадат 30м да си го вземем обратно, ще си мачка при нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2021 19:36

insaneboy1 написа:
paceto написа:Май забравяш, че и Реал се бори за подписа му както и Ливърпул, Манчестър сити и т.н.

:lol: всички източници твърдят, че нямате пари за него, но щом казваш, да ви е честит

Друг е въпросът, че се говори много за нашите неуспешни транфери и дума не се казва за тримата fake Neymars (Родриго 45 млн и Винисиус 45 млн, Рейниър 30 млн) както и KFC Ronaldo - Азар 120 млн.

Родриго 45 млн
Винисиус 45 млн
Рейниър 30 млн (резерва в Дортмунд дори)
KFC Ronaldo - 120 млн.
Йович - 60 млн
Милитао - 50 млн
-------------
350 млн на вятъра

Не знам на какъв се правиш, в нито един момент ПАЦЕТО не е написал кой е сигурен футболист на Реал, а ти честитки правиш тука.
Отделно говориш абсолютни глупости, след като твърдиш, че не се е казвало нещо за тези трансфери, виж нашия форум, страницата на Реал Мадрид (в туитър най-вече), страницата на фенклуба .......
И само искам да ги посочиш всичките източници, които твърдят, че Реал няма пари за него, ама ВСИЧКИТЕ.
Защити някой път твоята теза, защото повечето пъти написваш нещо и нямаш никакви аргументи.

Върни се в “Архив”