Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2015 09:14

boabbb написа:Последно - идва ли печката, или не :roll:

Този израз не е много уместен,малко уважение,дали си се родил бял,жълт или черен едва ли е вече от такова голямо значение,не знам и какво ти дава самочувствието да го подиграваш,за това че ще взима 10 хил.лева заплата ли,а ти ако работиш сигурно взимаш 500лв.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 26 фев 2015 09:21

peliforewer написа:

Този израз не е много уместен,малко уважение,дали си се родил бял,жълт или черен едва ли е вече от такова голямо значение,не знам и какво ти дава самочувствието да го подиграваш,за това че ще взима 10 хил.лева заплата ли,а ти ако работиш сигурно взимаш 500лв.

За тебе самочувствието е следствие от размера на заплатата ли :!: :?: :shock: По принцип си прав относно отношението ти към расизма :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2015 09:23

peliforewer написа:

Е нали не съм му казал, че е кюмур :lol: :lol: Или да съм пял известната песен "О-о-о, черна маймуно " :mrgreen: :mrgreen: #Buchenwald :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 26 фев 2015 10:15

Този лаф с печката придоби популярност след мача на Левски с Уотфорд.Имаше един агло-африканец или афро-англичанин :lol: (не му помня името),който ги правеше криви левскарите и Вуцов старши крещеше като изоглавен - Дръжте печката!Дръжте печкатааа!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2015 11:08

Red joker написа:
peliforewer написа:

За тебе самочувствието е следствие от размера на заплатата ли :!: :?: :shock: По принцип си прав относно отношението ти към расизма :!:

За съжаление от доста време колкото са ти по-големи приходите,толкова ти е по-голямо самочувствието,но не това е важно.Подразни ме подигравателния и обиден тон на боаббб,аз продължавам да мисля че феновете на ЦСКА сме на по-високо ниво от тези от Подуяне и това трябва да личи и от коментарите ни,а Менди явно има качества щом играе в най-добрите отбори в България и в тази финансова криза му плащат такива пари,значи не е нормално да го подценяваме.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 фев 2015 11:15

Абе, не го харесвам тоя калайджия, бе :!: Оршулич е в пъти по-добър вариант :!: Обратно на клона :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2015 11:50

Ковчежникът на Борислав Михайлов и един от най-приближените съдии на Кирил Домусчиев – Георги Йорданов, бе назначен за главен рефер на срещата в Ловеч между Литекс и Лудогорец. Мачът е в събота от 17:00 часа, а помощници ще бъдат Иво Колев и Георги Тодоров. Йорданов, който работи в завода на шефа на БФС, си навлече гнева на на треньора на Локомотив (София) Димитър Васев при загубата на тима с 1:5 от Лудогорец. Тогава специалистът каза, че Йорданов се е старал да даде всичко за разградчани.

Георги Йорданов, известен с прякора Сянката, е един от най-доверените съдии на разградския бос. Любопитното е, че през ноември 2011 година реферът си навлече гнева на Домусчиев заради мача ЦСКА - Лудогорец (2:2). Впоследствие обаче Йорданов обърна свирката, превръщайки се в доверено лице на "зелените".

"По всичко личи, че Домусчиев започва да се подсигурява още от първия мач през пролетта. Явно битката за титлата ще е на живот и смърт", коментират във футболните ни среди.. [offtopic].http://www.blitz.bg/sport/article/265014[/offtopic] .. Интересно че преди две седмици един бивш много известен съдия от Разград ми заяви в прав текст че знае съдиите които ще свирят на Лудогорец в първите 3-4 мача на сезона,за двама вече позна.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 фев 2015 13:21

ЦСКА трепери за Николич преди Локо (Сф)

Новият нападател на ЦСКА Стефан Николич се контузи на последната тренировка на тима. Черногорецът се наложи да напусне преждевременно заниманието. Днес той ще мине ядрено-магнитен резонанс, за да бъде установено до каква степен е тежка травмата в коляното.

Треньорският щаб е притеснен, че няма да може да разчита на Николич за подновяването на първенството срещу Локо (Сф).

Тежките условия на базата в Панчарево взеха втора жертва в последните дни. Преди това Еденилсон Бергонси скъса връзки на лошия и замръзнал терен. Сега Стефан Николич се хвана за коляното и не е изключено дори да пропусне мачовете до края на първенството. Представянето на черногореца в подготовка се подобряваше с всеки изминал ден. Николич не успя да се разпише в Анталия, но след завръщането в София се развихри в учебните игри.

Сега единствената алтернатива пред Стойчо Младенов е Орелиен Йоахим. Нападателят от Люксембург дълго време чака своя шанс и моментът на истината за него настъпи.

Иван Стоянов вероятно също няма да играе в неделя срещу Локомотив (Сф). Опитният футболист има постоянни проблеми с контузии в последните няколко месеца, които не спират да го тормозят. Сливналията изкара цялата подготовка, но от 2 седмици отново го мъчат адукторите, а това му пречи да се натоварва на пълни обороти.

От щаба на "червените" ще изчакат да видят какво е състоянието на крилото в последните две тренировки и тогава Стойчо Младенов ще реши дали да го ползва в "Надежда".

А има Господ, този се счупи навреме, дано сега се осъзнаем и вземем още двама нападатели, не един! :mrgreen: :)

Загазихме го сега! :(

Споко идат индийски голаджии! :lol:

Мистерията е пълна! Още индийци в ЦСКА

Единият май е футболист...
Мистерията около идването на тайнствения индиец в ЦСКА е пълна. БЛИЦ научи, че в София са пристигнали още двама индийци, като единият от тях е футболист. Никой обаче от „Армията” поне засега не иска да уточни за какво става въпрос.

Според непотвърдена информация индийски богаташ ще води преговори с Александър Томов за евентуално купуване на акции от ЦСКА или за подписване на договор за генерално спонсорство. Футболистът „хикс” пък може да изкара пробен период при „червените”.

[offtopic]Венци Стефанов прати ЦСКА и "Левски" да играят с Чукурово и Долни Дъбник

Те да не са извънземни, да си платят данъците, призова "белият" бос
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново коментира в типичния си стил различни теми след днешното заседание на Изпълкома.

"Най-важните решения са за 15, 17 и 19 години за юношите. Има предложение да се създаде една "Б" група за отборите от "А" група, ако имат желание. Има предложение от Наско Сираков да има трима футболисти до 21 години в клубовете. Има лек разнобой, но според мен поне двама трябва да има. На 19-ти ще се реши. Аз съм ЗА."

"За ТВ-права не сме говорили, за ЦСКА и Левски - те си имат право да си искат. Мисля, че е добре първо да си платят данъците, после да искат за ТВ-права. Левски и ЦСКА да не са извънземни, има си правилник, подписани са документите, какво ще се срещаме. Какво преразпределение на парите?! Ако ги няма Славия, Локомотив и Берое, Левски и ЦСКА с кой ще играят - с Чукурово и Долни Дъбник?! Айде стига, мислете с главите си!"

Венци Стефанов бе попитан за създаване на "Б" национален отбор: "Ние нямаме А национален, ти искаш Б национален. Къде отиде...?! За подобни типове не сме говорили."

Жалко, че немам достатъчно символи за подписи, то по 33 дневно трябва да им се слагат като ги чете човек! :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 фев 2015 15:16

Индиеца дали ще продаде 100-200 хиляди фланелки в Индия :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 26 фев 2015 15:21

Logical person написа:Индиеца дали ще продаде 100-200 хиляди фланелки в Индия :lol: :lol:

Само на роднини до второ коляно :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”