ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално М'Боли подписа с ЦСКА
защото е свободен трансфер и като изиграе няколко силни мача и ще го продадат и ще се вземат едни пари които ще помогнат на отбора ... или другия вариант е да продадат Черни по същата причина да закърпим бюджета .... направо ви се чудя как всичките реагирате първосигнално ... мислете бе хора .. от къде ще се намерят толкова пари да се върнат задълженията .. нали затова се прави селекция на килограм ... ако изкочи някой по читав да се продаде и да се препечели от него .. този сезон ще е така .. това е положението .. ако някой има по добра идея и не е съгласен с тези ходове на ръководството .. ами да извади 10-12-15 милиона и да действа както смята за добре ... Аз лично съм ЗА такава политика в този труден период !!!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Брабиняка написа:
Армейци,
днес (08.08), вратарят Райс М‘Боли се завърна в Клуба. Стражът на националния отбор на Алжир подписа договор за три години.
ЦСКА му желае радостни мигове, много успехи и да надхвърли постиженията от предишния му престой.
Визитка:
Име: Райс М‘Боли
Роден на 25 април 1986 година в Париж, Франция
Пост: вратар
Кариера:
Хартс 2006 г.
Етникос 2006-2007 г.
Панетоликос 2007-2008 г.
Рюкю (Япония) 2008 г.
Славия София 2009-2010 г.
ЦСКА София 2010 г. (под наем)
Криля Советов 2011 г.
ЦСКА София 2011-2012 г.(под наем)
Аячо 2013 г. (под наем)
21 мача в националния отбор на Алжир.
Това според мен означава, че Черни си заминава.
Нищо не означава.Или по-скоро означава че титан си заминаха а простотията и нехните изпълнения останаха.
- Middlesbrough
- Контакти:
tyranta написа:защото е свободен трансфер и като изиграе няколко силни мача и ще го продадат и ще се вземат едни пари които ще помогнат на отбора ... или другия вариант е да продадат Черни по същата причина да закърпим бюджета .... направо ви се чудя как всичките реагирате първосигнално ... мислете бе хора .. от къде ще се намерят толкова пари да се върнат задълженията .. нали затова се прави селекция на килограм ... ако изкочи някой по читав да се продаде и да се препечели от него .. този сезон ще е така .. това е положението .. ако някой има по добра идея и не е съгласен с тези ходове на ръководството .. ами да извади 10-12-15 милиона и да действа както смята за добре ... Аз лично съм ЗА такава политика в този труден период !!!
Мда Райс Ще го купят от Арсенал за 15 млн Януари и сте готови

Офтопик:
Черни наглеца 15 бона на месец
.. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..
- Layne Staley
- Контакти:
Да е добър, колко да е добър Мболи - един господ знае в каква форма е
Другия вариант е да продават Черни ... Вече не знам, ама Стойчо с тия трансфери и кухите му оправдания така взе да ме дразни ... 
ЦСКА не е литекс!!!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец.. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..
А този да не мислиш че ще взима по-малко.Пак продължават по титански.
- Red Warrior
- Контакти:
Може би ще продават Черни, иначе и аз не виждам смисъл. Във всеки случай Стойчо си знае работата. Нека не се правим на по-големи треньори от него.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
petko.h.markov написа:Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец.. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..
Някъде около 10 бона ще взима не повече, не мога да разбера само, защо Черни взима такава дебела заплата...
Teo написа:petko.h.markov написа:Teo написа:Черни наглеца 15 бона на месец.. а Стоян Колев дето е с класи над него взима 6 бона... как ги определят тия пари не знам, честно..
Някъде около 10 бона ще взима не повече, не мога да разбера само, защо Черни взима такава дебела заплата...
еми ето можеби сами си отговаряте на някои въпроси ... Черни взима 15.000 ... Мболи ще взима около 10.000 ... и защо ако има запитване,оферта или интерес не се вземе без пари даже можеби и по качествен вратар ... със по ниска заплата и да се продаде за добра сума + да се намали разхода за заплати на другия вратар ? мислете малко бе хора пак казвам не реагирайте първосигнално ... и за Менди бързахте да кажете за какво ни е тази маймуна но ... само за 3 мача и чета навсякъде по форумите само хубави отзиви за него ... за Милесавлевич по същия начин .. за какво ни е този дърводелец ... от Разград го изгониха ние пребираме отайките .. да ама на сушата и градушката помагала .. и като няма друг и той е приличен вариант .. така че всичко е с умисъл ... и стига само дъвчете на рогатите глупостите -- комисионни , пари , договори , неустойки .... пуснат ви мухата и вие сте я налапали
- Red Warrior
- Контакти:
Таван на заплата от 15 хиляди за професионален футболист не е много хора - недейте така. Още повече говорим за ЦСКА. Футболистите се пенсионират горе-долу на 35 години, а не като при другите професии на 65.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост