bilyaletdinov написа:terata написа:Тука си в голяма грешка, колега. Те не се върнаха от тия гореизброените отбори, а бяха натирени оттам. Така че, в това което Badboy казва има много истина. М.Александров, Иван Стоянов, Ст.Генчев бяха последна дупка на кавала в своите отбори и буквално бяха изгонени оттам. Шуменския Деко нима също не го разкарахме от Левски щот нищо не ставало от него? Ама май става... На Гъргоров не му беше продължен договора в ЦСКА, въпреки че искаше да остане. Барт беше обявен за ненужен от Любо Пенев в Литекс... тъй че, далеч не са били национали и звезди, както ти ги изкарваш. Такива станаха в Лудогорец.
Това , че са били "последна дупка на кавала" означава ли , че са посредствени футболисти и са нямали качества ? Нима в Лудогорец са изгрели звездите на Гъргоров , Генчев , Стоянов и Дяков ? Това , че са били по една или друга причина "натирени" не означава , че не са класни играчи . Игор Томашич , дойде по същата схема в Левски , само че на него си му личеше , че притежава класа и гъз , за да играе в Левски . Тези момчета , които накупихме в Левски , за мен не притежават нито класата , нито характера да играя в Левски . Ще си поживеят малко в София , ще поразцъкат в дискотеките и кой от къде е . Това е истината ..
Чакай ся... тука на става въпрос дали са класни или не. Нали така:
bilyaletdinov написа:Кой от играчите им е бил изгонен като безперспективен ? Половината им играчи са национали , другите чужденци ...наизуст е лесно да се говори...
Факт е, че повечето от тях бяха изхвърлени от предишните си клубове и с тях сглобиха не лош състав.
Както и да е, не е мястото да обсъждаме Лудогорец. Относно другото - за нашите нови попълнения, съм съгласен. Не виждам как ще повишат класата на Левски. Ама нека не забравяме и нещо друго. Ти като гледаше някога състава на Мъри с Бабангида, Асен Букарев, Копи, Пелето, Домо и другите младежи и като цяло всичките ни футболисти оттогава, дали си си представял какво ще се случи след това? Едва ли... и тогава селекцията беше под всякаква критика с наглед безнадеждни футболисти. Обаче, тогава имахме треньор, с главно Т - Мъри, който успя от онези играчи да сглоби ебати отбора. Показателно е, че повечето играчи след това им тръгна кариерата надолу. Това ясно подсказва, че като отбор бяха супер, но като единици не бяха кой знае какво.
Докато сега... сори ама Илиан за мен е далеч от понятието за добър треньор, така че който и футболист да му доведат на него няма да успее в Левски. Надявам се да греша, ама изявите на отбора дотук, играта най-вече, е под всякаква критика. За мен в Левски най-големия проблем към момента е треньорът - не Тонев, не Батков, не играчите. Вече 4 поредни години сме някакво опитно поле за прохождащи треньори или некадърни такива - Гонзо, Костов, Достанич, Ясен (моите уважения, но без Дембеле щяхме и при него да сме пародия) сега и Илиан. И тука вината вече е и на Батков, който след успеха и откритието на Мъри, реши че от всяко дърво става свирка и реши, че на всеки който даде шанс ще успее... ама се оказа, че не е така.
За съжаление, според мен в БГ има само двама, които биха постигнали нещо значимо начело на любимия ми клуб - Мъри и Херо. Разбира се, надявам се Илиан да ме опровергае но засега съм по-скоро песимист.