Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2012 18:00

шивача написа:кой набор си?
не увъртай за Ицо, нали говориш и вярваш на факти, дай линк, чакам! Иначе, не съм магьосник, по-скоро съм билкар :roll:

[offtopic]Такива въпроси се задават на лични съобщения, а дали ще искам да ти отговоря вече е мой проблем.[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 18:04

Кашчей написа:
шивача написа:кой набор си?
не увъртай за Ицо, нали говориш и вярваш на факти, дай линк, чакам! Иначе, не съм магьосник, по-скоро съм билкар :roll:

[offtopic]Такива въпроси се задават на лични съобщения, а дали ще искам да ти отговоря вече е мой проблем.[/offtopic]

добре, отговори ми на лични, остава си между нас :!:
а тук чакам за Ицо ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 авг 2012 18:05

mmmmm да само гунди е бил велик тогава а Ицо не е знаел от коя страна се рита тая пущина пу да му таковам мамата как па са му пречели на моралиста гунди да направи един силен мач на европеиско или световно първество поне една победа от кумов срам да имаше тоя гении на футболната игра а от стари футболни хора съм чувал че Иван Колев, ДИМИТАР ЯКИМОВ , Георги Соколов СА БИЛИ КЛАСИ НАД ПРЕХВАЛЕНИЯ гунди
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 18:08

kiko75 написа: а от стари футболни хора съм чувал че Иван Колев, ДИМИТАР ЯКИМОВ , Георги Соколов СА БИЛИ КЛАСИ НАД ПРЕХВАЛЕНИЯ гунди

Случайно съвпадение, но и на мен са ми разправяли, че Якимов, Соколето и Диев са били по-добри, поне на терена :!:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 авг 2012 18:10

шивача написа:
kiko75 написа: а от стари футболни хора съм чувал че Иван Колев, ДИМИТАР ЯКИМОВ , Георги Соколов СА БИЛИ КЛАСИ НАД ПРЕХВАЛЕНИЯ гунди

Случайно съвпадение, но и на мен са ми разправяли, че Якимов, Соколето и Диев са били по-добри, поне на терена :!:

за нападатели става на въпрос
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 авг 2012 18:12

ако трябва да се сравнават по постове гуди трябва да се сравнява с Бербатов и Любо а за мене и там губи по всички показатели особено за Любо

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 18:13

kiko75 написа:
шивача написа:

за нападатели става на въпрос

Митата не е бил нападател, а плеймейкър, Гацо Панайотов е бил таран, Колев е ляво крило, Диев също е играл по крилото и център нап.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 17 авг 2012 18:56

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 18 авг 2012 00:44

шивача написа:
Shaka написа:
шивача написа:откъде си и от кой отбор си? когато спориш с някой е хубаво да се знае :) иначе изглеждаш много потаен :roll:

И пак на въпроса, какво значение има? Като разбереш от кой отбор съм ще ти стане ли ясно защо уважавам и Гунди и Стоичков. Толкова ли трябва да сме изкривени , да наричаме един от най-големите си футболисти агент. Та какъв агент е бил един спортист, защо не е избягал да играе в чужбина като са го искали. Той ли е бил агент или агентите са му пречили. Все въпроси, които ако не беше от ЦСКА, щяха да ти се струват по съвсем различен начин. Просто забравете за червените, сините или каквито са там очила. Иначе като толкова искаш да знаеш съм фен на Литекс. По никакъв начин не ме притеснява това, но и сега виждам че мненията на хората се възприемат според това "от кои са". Както и да е сега може всички да са спокойни, тайната е разкрита.

ами не случайно те питах, щото хем не си наясно с нещата в ЦСКА, хем по оста ЦСКА-Левски, хем и Гунди не си гледал, а се изказваш по темата.
Нямам против да се заяждаш на дребно, но поне го прави като хората ;)
Не ми отговори откъде си? И още един въпроос имам- имаш ли друг нейм във форума и ако -да, какво те притеснява да си пишеш с него :?

На дребно се заяждаш ти, моля те не бъркай нещата, нищо лошо не съм казал за никого нито за Стоичков , нито за когото и да било ! Изръси простотия за Аспарухов и ти я казах. Оттук почнаха ама какъв си, от къде си, друг ник имаш ли и тн. Някакви безсмислени вълнения без изобщо да ти направи впечатление какво съм ти написал по същество. Ясно ми е че тук повечето са писатели и не са читатели, ама като гледам имаш някакви претенции.

От къде на къде мнението на една личност трябва да се съди според клубните му пристрастия или откъде е. По-важно ли е за кого стискам палци (Литекс) и от къде съм (Ловеч, живея в София от 10г.) от това какво съм казал за Аспарухов и Стоичков. Не е ли нормално човек да има мнение за двама от най-големите български футболисти, те да не са ваши само на ЦСКА и Левски,не са ли преди всичко Българи и то от най-големите в това което са правили. Да не говорим, че цялата процесия, кой съм и какъв съм произтича от това, че очаквам уважение както към единия така и към другия! Както бих очаквал и към Начко Михайлов например.

Нямам друг ник във форума и затова не го ползвам. Надявам се всичките ти въпросителни са ти се изяснили и яма нужда да прилагам акт за раждане и адресна регистрация. С това се шегувам разбира се, но мисля разбираш че съм бил прав да настоявам , че нямат място отговорите на тези въпроси, в дискусията. Много ми е тежка да ви гледам вкопчени в клубни легенди и заслепени, че изобщо съществува нещо различно. Много жалко наистина.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 авг 2012 01:01

Shaka, най-нормалното е да те попитам, след като виждаш и ти, че повечето потребители, които не са фенове на ЦСКА, пишат, за да се заяждат! Та затова и те попитах, за да може и ти си го отнасяш, както подобава :lol: Освен това, най-нормалното нещо в този форум е, да си обичаме нашите и да не обичаме Левскарите, така че свиквай с това ;) А и ти, надали си наясно с нещата тук, щом си нов ;) Така че ми се довери и ми вярвай, че правилно съм се изказал за някой що-годе добър футболист :)
Приятно писане ти желая ;)

Върни се в “Архив”