шивача написа:Shaka написа:шивача написа:откъде си и от кой отбор си? когато спориш с някой е хубаво да се знае

иначе изглеждаш много потаен

И пак на въпроса, какво значение има? Като разбереш от кой отбор съм ще ти стане ли ясно защо уважавам и Гунди и Стоичков. Толкова ли трябва да сме изкривени , да наричаме един от най-големите си футболисти агент. Та какъв агент е бил един спортист, защо не е избягал да играе в чужбина като са го искали. Той ли е бил агент или агентите са му пречили. Все въпроси, които ако не беше от ЦСКА, щяха да ти се струват по съвсем различен начин. Просто забравете за червените, сините или каквито са там очила. Иначе като толкова искаш да знаеш съм фен на Литекс. По никакъв начин не ме притеснява това, но и сега виждам че мненията на хората се възприемат според това "от кои са". Както и да е сега може всички да са спокойни, тайната е разкрита.
ами не случайно те питах, щото хем не си наясно с нещата в ЦСКА, хем по оста ЦСКА-Левски, хем и Гунди не си гледал, а се изказваш по темата.
Нямам против да се заяждаш на дребно, но поне го прави като хората
Не ми отговори откъде си? И още един въпроос имам- имаш ли друг нейм във форума и ако -да, какво те притеснява да си пишеш с него

На дребно се заяждаш ти, моля те не бъркай нещата, нищо лошо не съм казал за никого нито за Стоичков , нито за когото и да било ! Изръси простотия за Аспарухов и ти я казах. Оттук почнаха ама какъв си, от къде си, друг ник имаш ли и тн. Някакви безсмислени вълнения без изобщо да ти направи впечатление какво съм ти написал по същество. Ясно ми е че тук повечето са писатели и не са читатели, ама като гледам имаш някакви претенции.
От къде на къде мнението на една личност трябва да се съди според клубните му пристрастия или откъде е. По-важно ли е за кого стискам палци (Литекс) и от къде съм (Ловеч, живея в София от 10г.) от това какво съм казал за Аспарухов и Стоичков. Не е ли нормално човек да има мнение за двама от най-големите български футболисти, те да не са ваши само на ЦСКА и Левски,не са ли преди всичко Българи и то от най-големите в това което са правили. Да не говорим, че цялата процесия, кой съм и какъв съм произтича от това, че очаквам уважение както към единия така и към другия! Както бих очаквал и към Начко Михайлов например.
Нямам друг ник във форума и затова не го ползвам. Надявам се всичките ти въпросителни са ти се изяснили и яма нужда да прилагам акт за раждане и адресна регистрация. С това се шегувам разбира се, но мисля разбираш че съм бил прав да настоявам , че нямат място отговорите на тези въпроси, в дискусията. Много ми е тежка да ви гледам вкопчени в клубни легенди и заслепени, че изобщо съществува нещо различно. Много жалко наистина.