Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот antonzzzz » 05 юни 2010 09:06

loko2004 написа:
daimio написа:
Love_ написа:Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !

Представих си :mrgreen: Ауууууу имал съм кошмари,които изглеждат по добре.
Първо-максималния брой зрители е точно толкова колкото отидем.Ти ела да отсееш излишните :mrgreen:
Второ-ще се държим ама ако искаме-бфс защо не се държи като бфс???
Поздрави и от нас на бфс****************************************
А темата ще е актуална след всеки кръг в Б окръжна ако се наложи да тръгнем от там!

Пак изхвърляния
Като направите 1-2 изцепки ще ви резнат от БФС и ако докато бяхте в А група ви търпяха простотиите в Б окръжна няма много много да ви търпят наказания отнемане на точки и още малко почивка в долните групи

Хайде,хлебарките пак изпълзяха....Вместо да коментират мегаселекцията на коколинко от крачун и малчо..... :)

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 05 юни 2010 09:20

antonzzzz написа:Хайде,хлебарките пак изпълзяха....Вместо да коментират мегаселекцията на коколинко от крачун и малчо..... :)

Ти за нашата селекция не бери грижа Крачун Малчо има някакъв състав а вие все още нямате и 1 футболист ;) пък и по важно ми е ремонта който върви на стадиона
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 05 юни 2010 10:01

loko2004 написа:
Ти за нашата селекция не бери грижа Крачун Малчо има някакъв състав а вие все още нямате и 1 футболист ;) пък и по важно ми е ремонта който върви на стадиона

Kато е по-важен ремонта,какво правиш тук ?
Като нямаме селекция, какво търсиш тук?
Или номера е да се заяждаш,и да си избиваш комплексите.От което следва,че нямаш работа в нашия подфорум.Плурализъм да... ама ти имаш 320 мнения в нашият подфорум (твърдиш,че си локомотивец),и не си написал нищо градивно в тях, освен заяждане(вече ти го писах това и в други теми).Обясни ми, защо ние трябва всеки път да четем, простотиите ти ? През онази работа ми е вие какво имате...затова иди да пишеш другаде,за тази цел си имате подфорум. Време е да изчезваш...
Време е мода да се занимае с теб.

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот vivacanary » 05 юни 2010 10:15

Yellow major написа:Не са се разбрали ама ... поне ще има осигурени пари.

т.е?
ПС: Имаш ЛС!

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот PFCB » 05 юни 2010 10:41

Това е Българската действителност...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 05 юни 2010 11:05

За осигурените пари се разбра,нали имаше милион и половина още през седмицата.Ама на останалите сигурни източници вече хич не вярвам.Докато не излезне Марин и не каже ...... ще са само слухове.А от слуховете на майора утре ще гръмнат вестници и сайтове,ще се окрасява,доизмисля и накрая пак един среден пръст и увиснали носове.Айде настройте се психически за най-лошото (селата) и каквото стане

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 05 юни 2010 11:15

hetfield написа:За осигурените пари се разбра,нали имаше милион и половина още през седмицата.Ама на останалите сигурни източници вече хич не вярвам.Докато не излезне Марин и не каже ...... ще са само слухове.А от слуховете на майора утре ще гръмнат вестници и сайтове,ще се окрасява,доизмисля и накрая пак един среден пръст и увиснали носове.Айде настройте се психически за най-лошото (селата) и каквото стане

И селата да се настроят психически за нас! :twisted:

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот dagger1912 » 05 юни 2010 12:02

1912 написа:РЕШЕНИЕТО-или по-точно наи-малкото зло е,да търсим някои от б или в наи-лошия случи в да се влее в Ботев,пък ако ще и половината бюджет да трябва да дадем за това!!!

Нали на Колежа казахте, че 3-4 отбора били готови да се слеят?? Ще изядем малко подигравки от локо, обаче те са тъпички и не усмислят, че те се сляха, а при нас е обратното ... Та 1912 е много прав за мене и трябва да се говори с тези отбори ...

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Окончателно: Ботев започва на чисто от "В" група,без ДХ-С

Мнениеот ogg » 05 юни 2010 12:06

Подробности около снощното заседание на управителни съвет на възродения Ботев, научи репортер на Plovdiv24.bg.
Бил е обсъждан варианта за стартиране от "Б" група. Подобна възможност е имало, тъй като на два от отборите в "Б" група им е предложено откупуване на лицензите им. По потвърдена информация е ставало въпрос за 6-цифрена сума, предлагана на тези отбори, но те са отказали.

Съществувал е вариант Ботев да участва и на мястото на Марица в "Б" група, ако "кършаклии" бяха спечелили промоция. Причината е, че ръководството на Марица към момента предпочита да издържа отбора в Югоизточната "В" група. Двете ръководства са се договорили за параметрите, като Марица щеше да предостави лиценза си на Ботев и отново да участва във "В" група, но "кършаклии" се провалиха на финалната права и пуснаха Равда пред себе си.

Така се стигна до варианта за старт от "В" група. Отборите във "В" група не притежават лиценз, само право за участие. Има няколко отбора, които са готови да предоставят правото си на участие на "канарчетата" тъй като изпитват сериозни финансови проблеми и така или иначе нямат намерение да стартират във "В" група. Най-близо до споразумение с възродения пловдивски отбор е този на Металик от Сопот.

Вариантът Христолов/Бареков не съществува и 99% от феновете на "канарчетата" не искат да имат нищо общо с компрометирания "бизнесмен". Компрометираният бивш телевизионер, който е лице на придобилата скандална известност КТБ, се опитва да вземе клуба от Христолов и по този начин да придобие право за участие във "В" група. Този вариант обаче минава през плащане на сериозни суми като задължения и допълнителни 250 000 към БФС. Затова и от футболната централа "бутат" сдружението към този вариант, защото се надяват на свежи постъпления от Пловдив. Освен това от юридическа гледна точка преструктурирането на АД-то на Христолов е много трудно. Освен това е изключително трудно христоловия отбор да вземе право на участие дори за "В" група, тъй като трябва да отговори на три тежки критерия. Първият е финансови гаранции, като в България едва ли има някой, който ще приеме подобни от Димитър Христолов. Вторият е собствена школа. Детско-юношеските формации на "канарчетата" от година не са получавали стотинка от крумовския бизнесмен, плаща им се от друго място и няма как да представляват христоловия тим. Трета, но най-тежка за преодоляване пречка е собствен стадион. Община Пловдив вече даде стадиона на възродения от феновете отбор и Христолов ще трябва да търси съоръжение по околните села, за да се включи във "В" група.

В предвид, че и при двата случая става въпрос за старт от "В" група, на срещата между феновете и новото ръководство лесно е приет варианта да се вземе правото на участие от друг отбор и възродения Ботев да няма нищо общо с Христолов.

Като основен конкурент за промоция през следващия сезон на "канарчетата" се очертава друг възроден от прахта, благодарение на своите легенди, отбор на Нефтохимик. Бургазлии се школуваха през тази година в Югоизточната "В" група, конкурирайки се за челните места с Марица и Равда, но в крайна сметка останаха трети.

Отборът на Марица, който в последния момент изпусна първото място, едва ли ще има финансовите възможности да окаже сериозна съпротива на Ботев и Нефтохимик.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/168360.html#ixzz0pyPRZkhX
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Архив”