Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев

Мнениеот Yellow major » 05 юни 2010 00:25

Добър завършек на чата за тази нощ!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 05 юни 2010 00:28

bixxol написа:
Yellow major написа:Ами ако беше днес на стадиона между 19-21.00 щеше да говориш с почти целия УС начело с Бакала. Това са отговорите му на моите въпроси тази вечер. Нищо не си измислям а имаше и свидетели. Само за КТБ инфото е от другаде.
Отбора за сливане е Сопот най-вероятно ,но ще се знае утре.
Винаги има риск във живото предаване, никой не е застрахован от изненади ;)

Говориш неща които си чул от други хора а съм сигурен, че те искат всички това да чуят.Дано да се радваме тази година на колежа.
Изненадите винаги са в последната секунда (дано при нас да е за Б група)

Ами Б група на 99% я забравяме :) Все пак Георгиев не го играе никакъв, и съответно, на принципа "или слушаш, или наказание" сме при аматьорите. В бизнеса "български клубен футбол" или играеш със силните, или те пращат в забвение... Е, успяха с отбори като Спартак Плевен, Нефтохимик, Пирин (старият, оригинален отбор), Марек, както и още много други, най-вероятно и Спартак Варна, бяха на ръба с Берое, но с нас ще им приседне рано или късно.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 юни 2010 00:30

bixxol написа:
Yellow major написа:Ами ако беше днес на стадиона между 19-21.00 щеше да говориш с почти целия УС начело с Бакала. Това са отговорите му на моите въпроси тази вечер. Нищо не си измислям а имаше и свидетели. Само за КТБ инфото е от другаде.
Отбора за сливане е Сопот най-вероятно ,но ще се знае утре.
Винаги има риск във живото предаване, никой не е застрахован от изненади ;)

Говориш неща които си чул от други хора а съм сигурен, че те искат всички това да чуят.Дано да се радваме тази година на колежа.
Изненадите винаги са в последната секунда (дано при нас да е за Б група)

Казах ти, че това го чух от Кошински, Бакалов, Несторов, Крум и Божо. Единствено инфото за КТБ е от други хора,които са в нещата.
Нямам нищо против и мен да ме изненадат с инфо за Б или А група дори.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 05 юни 2010 00:54

НЕ ОСТАНА ДО ... :

I've been waiting so long
To be where I'm going
In the sunshine of your LOOOOOOVEEEEEE

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cqh54rSzheg[/youtube]

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 юни 2010 01:46

това ,че са ни скроили шапка хич не ме учудва.не вярвам динчера да е толкова психясал и да пуска 30 мин преди заседанието на изпълкома,че бфс ни пускат в б групапросто.явно наистина в последния момент са ни прецакали и са врътнали гъза

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 05 юни 2010 07:06

Спокойно, има и вариант за "Б", но зависи от два фактора - един субективен: дебелият стригач на Трите конски сили, и един обективен - ще има ли мач 8-)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот bulgaro » 05 юни 2010 07:15

megan fox написа:Значи наистина канар е = на фурнаджийска лопата

Модераторчетата, къде си, о, принципний слависте???

БАН за тоя, докато не му е влязла лопатата, където слънце не огрява!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Свобода или смърт

Мнениеот Veso1913 » 05 юни 2010 08:19

daimio написа:СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ -беше темата
Аз избирам свободата .Дори и да умрем да умрем свободни.Да се борим за нещо,което си струва за БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!

Винаги съм знаел че в Пловдив живеят и ИСТИНСКИ мъже!Не може и не трябва в град с хилядолетна история,хората да нямат ДУХ.Браво момчета.А на останалите,желаещи лиценчето на ДХ,мога само да кажа че ви съжелявам.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот daimio » 05 юни 2010 08:40

Love_ написа:Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !

Представих си :mrgreen: Ауууууу имал съм кошмари,които изглеждат по добре.
Първо-максималния брой зрители е точно толкова колкото отидем.Ти ела да отсееш излишните :mrgreen:
Второ-ще се държим ама ако искаме-бфс защо не се държи като бфс???
Поздрави и от нас на бфс****************************************
А темата ще е актуална след всеки кръг в Б окръжна ако се наложи да тръгнем от там!

loko2004
Контакти:

Re: Важен въпрос към БФС???????

Мнениеот loko2004 » 05 юни 2010 08:57

daimio написа:
Love_ написа:Представи си, че аз съм от БФС и ти отговарям в момента на въпросите: Първо: Възможният максимален брой зрители е равен на максималният брой места. Тоест колкото места има толкова ще гледат. Като имам 5 хиляди фена и си направя отбор в В областна, тъй като нямат стадиони да ги събират БФС да ме пратят в А или Б група ? Звучи ми малко тъпо. Второ: Ако се държите като граждани за каквито се имате, а не като тъпи селяни няма да е нужен и 1 полицай да ви пази. Мисля, че с това отговорих на запитването ви Господин-Х. Поздрави от БФС. Мисля, че с това темата се приключи !

Представих си :mrgreen: Ауууууу имал съм кошмари,които изглеждат по добре.
Първо-максималния брой зрители е точно толкова колкото отидем.Ти ела да отсееш излишните :mrgreen:
Второ-ще се държим ама ако искаме-бфс защо не се държи като бфс???
Поздрави и от нас на бфс****************************************
А темата ще е актуална след всеки кръг в Б окръжна ако се наложи да тръгнем от там!

Пак изхвърляния
Като направите 1-2 изцепки ще ви резнат от БФС и ако докато бяхте в А група ви търпяха простотиите в Б окръжна няма много много да ви търпят наказания отнемане на точки и още малко почивка в долните групи
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Върни се в “Архив”