Ако за теб В група е добре, значи ще стане. А това за банката не е нещо ново, само че Барека не е "човека" там.
Ако може да се вярва на думите на хората от УС, това е. Не е задължително да ми вярваш.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Бареков: Корпоративна търговска банка е спасението на Ботев
Yellow major написа:До вчера е било е сигурно за Б група с отбор от нашата зона , но БФС осуетило плановете ни, чрез орязване от 14 на 12 на Б група. Пращат ни при сельо да искаме лизценза за да си приберат парите които той им дължи около 200 бона. Даже са имали оферта за половината да ни намалят. Ако знаете колко са долни БФС и хич не ги е.е за нас!
Всичко е само за пари.
Гришата, Гигов и Тим са били за нас на изпълкома, но Перуката гое хванало шубето заради юристите на БФС. А само дне по-рано са казвали ,че всичко е ОК. Абе мизерници!
Майоре, разбирам желанието ти да успокоиш духовете, но нека да е малко по-леко. Че БФС са долни и гадни к*рви е ясно на всички. Аз все още не вярвам на това, което научих днес, и затова и не смятам да го казвам тук, защото звучи като приказка. За себе си съм сигурен в едно - Ботев ще го бъде.
Не натискайте ТУК!
майоре спри да импровизираш относно ктб.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Yellow major написа:Ако за теб В група е добре, значи ще стане. А това за банката не е нещо ново, само че Барека не е "човека" там.
Ако може да се вярва на думите на хората от УС, това е. Не е задължително да ми вярваш.
Не, не е добре, но реалностите са такива - принципни с нас, безпринципни с други. Вземаме това, което можем, и градим така, както можем. Уви, това е истината.
Не натискайте ТУК!
- Yellow major
- Контакти:
Импровизирам приятелю! Спи спокойно!
maiore po tvoita logoka shtom bfs si izkat parite ot selskia nqma da ni razreshat daje da se obednim s nqkoi.toi bobito kaza to4no i qsno ili selskiq s licenza ili okrajnite grupi.za slivane ne 4ux da kazva.
- Yellow major
- Контакти:
Спокойно няма да сме в окръжните групи ,не искам да казвам нещо повече, а и рискувам да не стане ,нали?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Yellow major написа:Импровизирам приятелю! Спи спокойно!
О, аз спах спокойно и предната вечер

Не натискайте ТУК!
майоре всичко това което казваш е предположения.
ако трябва да бъда честен и аз имах подобно инфо още преди 20дни и на турнира го споделих със някой хора и всички ми казаха че съм луд за това те моля спри и почакай официално някой от УС или банката да го каже.
ако трябва да бъда честен и аз имах подобно инфо още преди 20дни и на турнира го споделих със някой хора и всички ми казаха че съм луд за това те моля спри и почакай официално някой от УС или банката да го каже.
Yellow major написа:Ами ако беше днес на стадиона между 19-21.00 щеше да говориш с почти целия УС начело с Бакала. Това са отговорите му на моите въпроси тази вечер. Нищо не си измислям а имаше и свидетели. Само за КТБ инфото е от другаде.
Отбора за сливане е Сопот най-вероятно ,но ще се знае утре.
Винаги има риск във живото предаване, никой не е застрахован от изненади
Говориш неща които си чул от други хора а съм сигурен, че те искат всички това да чуят.Дано да се радваме тази година на колежа.
Изненадите винаги са в последната секунда (дано при нас да е за Б група)
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?