Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Пирин 0 - 8 Левски ?

Мнениеот gorg » 02 юни 2009 11:30

Koceto_8303 написа:Левски ще разбие Пирин в този мач! Наще футболисти са спокойни вече, няма напрежение за нищо и головете ще валят като дъжт. Запомнете това. САМО ЛЕВСКИ!!!

Според мен ще направим "Х" или най - много да бием с 1-2 гола! ЛЕВСКИ ще излезе в този мач с дубъла - титулярите ще са в почивка вече!

Потребителски аватар
ludost
Контакти:

Мнениеот ludost » 02 юни 2009 11:36

какво значение има какъв ще е резултата след като има мачове когато са притиснати до стената и не вкарват и един гол.Просто без ГОНЗО като че ли нямат психика.Кокала да се замисли за евротурнирите че ще му ядем главата наесен.

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Re: Писмо до Гърция

Мнениеот levski30 » 02 юни 2009 11:48

kartago написа:
GoDDeadman написа:
RED MAGIC написа:Уважаеми GoDDeadman,
пиша ти това писмо за да го препратиш на майка ти в Гърция.
Кажи и, че държвата ни е много зле! Полицията отвлича деца, помага на чужди народи, бие невинни хора, а управлението на страната е както е било винаги - катастрофално!
Кажи и да си дойде да гласува поне за парламентарните избори. Ако иска де. Все пак скоро "отбору на народу" ще бъде официално обявен за продаден на ДПС и Кооперативна банка.
Ако иска да продължават държавните протекции за Лефски, да не си идва! ДПС ще влезе в парламента и така Лефски шампион ще бъде докато закрият държавата.
Кажи и, че въпреки всичко, "турци сте" ще ехти към Сектор Г!
Кажи и, че ще продължи мачкането на ЦСКА от всякъде!
Кажи и, че обаче ЦСКА става още по-силен въпреки всичко! Не футболистите, не ръководството, не състава - а ЦСКА! Видовден ще дойде рано или късно! Всичко се връща на този свят! Сектор Б усеща ли това???

Драги ми RED MAGIC,
майка ми ако прочете какви вицове пишеш , доста ще се посмее.Майка ми,като морална личност, не смята че след като 8 години плаща данъци и осигуровки в друга държава и следователно няма принос към България, трябва да гласува.Това би било лицемерие и е патент на Доган.Колкото до това дали ЛЕВСКИ ще бъде продаден на някой си е просто хипотеза, а аз не смятам че трябва да коментирам неща които се случват в главата на някой си болен мозък.Въпрос на възпитание е кой и как и с какво поддържа своя отбор.Нали Дормуш Али Саид Ходжа- последния да затвори вратата.А цска освен да мачка циците на сервитьорките в чалга кръчмите задруго не става (поне този сезон).Колкото до кооперативна банка-според мен е собственност на краля или емира(не съм компетентен)на Оман.А човека си е мюсюлманин,но не и турчин.Това си е все едно да мразиш всички християни заради Томов.Нелогично е,нали???
П.С:Не искам да се заяждам с теб. Писмото ми имаше за цел да покажа абсурдите с които се сблъскваме всеки ден.А колкото до Левски и цска.... то се видя на терена

Драги ми, GoDDeadman,
гледам подписа ти, и не вярвам на ушите си. Гордееш се, че си българин, ама не се свениш ни грам, да поизбягаш в Гърция, да си понаплюеш Родината ( не държавата !), да плюеш едни други българи, щото не са от отбора но който ти си привърженик. ( интересно , ако някое от децата ти е от ЦСКА, какво правим ?!), не правиш разликата, че все пак това е само една игра, и другите сигурно с нищо не са по-лоши от тебе. Някак си покрай "патриотизма" в произведението си, позабрави, че цяла България не е само червена и синя, и ние останалите с нищо не сме по-лоши българи от вас да речем. Надявам се, че това е една приятелска закачка, към противниковия лагер, а не те е възпитала така майка ти, която е в Гърция ?! И по принцип, човек трябва да го дава малко по-скромно, щото аз наистина чух, че фирма близка до ДПС има интерес да купи ФК "Левски" ( дано да не стане ), но ако се получи, трябва да си ядеш писмата тогава, българино !

Уважаеми господа,
Всички знаят че ЦСКА е вкаран незаконно в А група от правителството. И какво Цска ги е купил некакъф си ''Титан'' Фирма за боклуци ,а поне Левски примерно ше го купи некоя банка а не цигани! И какво Red Magic като някое от децата ти е от Левски а ти си от ЦСКА ше го биеш ли?! Ами ти знаеш ли че всеки има право на глас а? Знаеш ли че след като си пребиеш детето то може да отиде в полицията и ти да отидеш в затвора а????? Колкото до това кой е българин и кой не , всички са българи само че има отбори за които те си викат. А партиите ги мани те нищо не могат да направят. Колкото до турците, какво да ги правиш и те са народ , и те си имат бит. АЙДЕ ДА ПОМИСЛИТЕ ВСИЧКИ ЗА МАЛКО ТОЛЕРАНТНОСТ А!???!!!!!!
КАК В СЕКТОР ''А'' и цесекари и левскари си седят заедно. Айде да покажем човештина!!! В англия агитките си седят заедно.
П.С..... Това е писмо е с цел да докаже че всички в България са равни. ;)
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levski30
Контакти:

Мнениеот levski30 » 02 юни 2009 11:50

GoDDeadman написа:Уважаеми kartago,
посочи ми един ред ,само един ред в който съм оплюл България.Покажи ми един обиден епитет с който плюя други българи. Ако не си забелязал всичко е коментара ми е насочен към управляващите и случващото се в нашата Родина. Прочети отново и ми кажи къде осмивам червения фен като личност.Просто иронията е насочена към процесите в цска, не виждам някъде да съм оплюл червените фенове и да ги смятм за по-лоши от мен.И едва ли аз съм моралния стожер на обществото.Акоментарите ти какво си чул или видял....просто без коментар

Нямаш нито един ред по този въпрос ,но то се подразбира какво искаш да кажеш!
!!! Levki Sofia forever !!!
http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 юни 2009 12:27

POPCORN написа:а дали вече на някой му пука на к...а с колко ще бие левски хаха

Мен лично не! :) Повече се притеснявам как ще изглеждаме в квалификациите за Европа и определено мача в събота...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Къде е Батков?

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2009 13:12

Пълна смехория ще е Кокала да ни е направил шампион и да го уволним :evil: Виждате,че с изключения на мача с Миньор отбора не играе толкова лошо и бележи голове!
Като се вземе един опитен централен защитник,един добър халф като Гаджев и централен нападател отбора ше заспи.
Тамън свикнаха с Велев,дайте сега нов треньор да викаме,един месец преди Шампионска лига...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Къде е Батков?

Мнениеот gorg » 02 юни 2009 13:39

XARHTNA написа:Пичове не се заяждам ама някои от вас не разбират нищичко от футбол! За какво по дяволите ни е Мъри сега! Кокала ни направи шампиони и трябва да остане! Само един пример ви давам! Преди време когат Херо направи дубъл феновете го изгониха, щото отборът не играел красиво! И какво постигнахме в резултат - нищо! А това е същия тоя Херо дето сега половината левскари искат да се връща! ненормална работа! Второ и при Мъри до мача реванш с Публикум бяхме трагичен отбор! ВИЕ НЕ ПОМНИТЕ ЛИ КАК НИ ОПЪВАХА ТОГАВА ВСИЧКИ! Локо ПД и т.н.. Цяла година бяхме пълна трагедия и играехме никакъв футбол! И все пак дадоха му шанс и нещата сработиха! Мъри не става за нищо да знаете! Онзи успех се дължи много повече на играчите! След като постигнаха успехите те спряха да играят и паднаха от Тампере! Доказателство е, че после когато тези играчи си тръгнаха "гениялната тактика" на Мъри доведе до 16 точки разлика с ЦСКА!!!! Като тогава в отбора бяха същите футболисти, които сега ни правят шампиони! А за кокала искам само да кажа,че той е човекът при които се разиграха основни футболисти - Дарко, Зе, Жо, Сърмов, Веско Минев и т.н.! Той също така направи най-мъдрия ход, който дори "гениалния" Мъри не направи, а именно остави Хичо(най-големия смешник) резерва...и БАМ станахме шампиони! Затова Кокала да си остава и да работи пък дано му се получи! Не знам защо смятате, че като дойде някое "утвърдено" име и изведнъж ще почнем да играем извънземен футбол! Това са измишльотини! Вие си мислите, че то така става! Идва Сър Алекс и изведнъж Дарко Тасевски става новия Кристиано Роналдо :) Само малоумниците биха изгонили треньор спечелил титлата (както ние направихме с Херо за да дойде Федотов, с който си спомняте какво стана, а уж беше голямо име). ЪП за Велев !

Абе не съм съгласен с теб, че Мъри не ставал за нищо- именно той накара онези играчи от шампионския отбор да играят футбол. Така, че не отричай Мъри като треньор. Колкото за Кокала - да съгласен съм, че ни направи шампиони и трябва да остане в ЛЕВСКИ и да му се даде шанс да ни вкара Ш.Л. - мился че ще се справи - с 2-3 много качествени попълнения, от които задължително централен нападател, смятам, че влизането в групите на лигата е почти сигурно!:)

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 02 юни 2009 17:24

Хареса ми писмото на автора. в него са казани реалните неща, в днешна България и по точно през изминалата седмица.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
124

Левски е заслужено първи,другите да си правят изводите!

Мнениеот 124 » 02 юни 2009 19:57

Отмина и това първенство.За ужас на някои и за радост на милиони шампионът се казва Левски.Аз лично не споделям мнението,че първенството е било слабо,че футболът ни бил безнадежден...Факт е,че нашият тим показа непостоянство в игрите си,имаше и критични моменти-причините за това си ги знаем.А защо конкурентите не се възползваха от този факт,си е техен проблем.Защо Литекс с правилния футбол,Локо Сф със силната си пролет и най-постоянният тим в А група Черно Море са толкова назад от охулвания Левски-да си правят анализи.На 9 май се видя несъстоятелността на друг претендент,и колкото и да дуднат,това е истината-Левски е най-добрият в България и ще играе за ШЛ!
Претенциите на другите са без покритие-ако за Левски се коментира как ще се изложи в Европа,какво да кажем за останалите?И е крайно време да си погледнат в канчетата и да мислят те как ще играят в ЕКТ,а не Левски.И най-вече да си оправят стадионите,поне тоалетни и вода да има,а после да гледат чуждото.Щото да не стане така,че да се редят на Герена да играят за Лига Европа?И да коментират те какви селекции и промени ще правят, че тази година много слабият Левски като стана шампион,догодина какво ли ще стане?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
153sd
Контакти:

Re: Левски е заслужено първи,другите да си правят изводите!

Мнениеот 153sd » 02 юни 2009 20:05

РАВНОСМЕТКАТА ЗА ЛЕВСКИ:
Вихрен (+/- 0т.) - скандалното съдийство не дава предимство на нито един от двата отбора, като при успешно изпълнена дузпа от Гонзо, резултатът можеше да е и в полза на Левски.

Локо (Пловдив) (+2 т.) - Мачът върви към равенство в 92-ата минута, преди гола на Миланов, който носи трите точки на Левски.

Черно море (+/- 0 т.) - Въпреки откровените грешки на реферите, Левски почти 100% ще стигне до трите точки и без тях.

Литекс (+/- 0 т.) - Подобно на мача с Черно море, обвиненията на Мъри към рефера са по-скоро опит да оправдае лесно допуснатото поражение.

Славия (+2 т.) - След гола на Гонзо, "сините" не правят почти нито едно голово положение: синдром, който ще тормози Левски до края на сезона като домакин.

Черно море (+/- 0 т.) - "Сините" претендират за дузпа в своя полза, като такава не е отсъдена и за домакините. Още един скандално рефериран мач, в който некадърен съдия не ощетява реално нито един от съперниците.

Сливен (+2 или 3 т.) - Не може да се твърди точно как ще завърши срещата при евентуален гол на Сливен от явната дузпа срещу Миндев при 0:0.

ОБЩО: +6 или +7 точки.

РАВНОСМЕТКАТА ЗА ЦСКА:
Сливен (-2 или -3 точки) - Дузпа и червен картон за Машадо предрешават мача в 11-ата минута. На повторенията се вижда, че липсва контакт между бека и Иван Стоянов.

Спартак (Варна) (+/- 0 т.) - Воденичаров от гостите е изгонен за втори жълт картон в 35-ата минута. Това става при 1:0 за ЦСКА, а до края "червените" разпиляват по-слабия си съперник.

Вихрен (+/- 0 т.) - Отново червен картон за гостите в 55-ата минута. Отстранен от игра е Ешкердиня при 1:0 за домакините. Краен резултат - 2:0.

Литекс (+/- 0 т.) - Както и срещу Левски, Станимир Стоилов казва, че съдията е бил основен виновник за загубата. Том е изгонен в 65-ата минута при 2:0 за домакините.

Спартак (Варна) (+/- 0 т.) - Спестен е червен картон на Руи Мигел при 0:2 за ЦСКА.

Славия (+/- 0 т.) - Един от най-скандалните мачове на ЦСКА свързан със съдии. Освен двете дузпи, от които се вкарват головете, има още едно положение за 11-метров наказателен удар, което не е отсъдено.

Ботев (+2 или +3 т.) - Точно когато ЦСКА се хвърля в яростни атаки, е отменен чист гол на Ботев за 0:2, който може да предреши мача в полза на гостите.

Черно море (+/- 0 т.) - Реферът Ристосков тотално опорочава мача с две измислени дузпи и за двата отбора, които в крайна сметка не се оказват решаващи за крайния изход на срещата.

Локомотив (София) (+2 т.) - Съдията не отсъжда дузпа за гостите, когато те се хвърлят да изравняват след почивката. Освен това червеният картон, който оставя Локо с човек по-малко, също е спорен. Гостите изпускат поне реми в този мач.

Литекс (-1 т.) - В 90-ата минута е отменен изключително спорен гол за ЦСКА за засада на Александър Бранеков, който може да остави борбата за титлата до последния кръг.

ОБЩО: +1 точка.

Правете си изводи !!
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”