botev_1912 написа:Yellow major написа:Във В ще се вземат само млади играчи готови за атака на Б ,които няма да се продават. Задачата е да се мине скоростно през В.Въпроса е да се подберат качествени играчи, а те са все по-малко на пазара. Идеята е да се взимат футболисти от дублиращите групи, които няма да се състезават. Дано да се вземат качествени момчета!
Стига бе брат - нали се сещаш колко несериозно звучи това!
Да дойдат Барека и Цецо на 19-и и да кажат си кажат предложенията! Твоите думи са несериозни - не може преди 5 часа да не се е знаело за варианта КТБ, а сега вече да има и готова стратегия за отбора - само дето не каза с колко седящи места ще бъде college arena!
Момци, хайде по-кротко с тези "новини". Не забравяйте, че в случая се занимават хора, които, най-малкото, не са урода, има информация, но докато няма "хартийки" всичко става в сферите на "аз чух".
И аз имам информация, аналогична с тази на Майора, но вече нищо не казвам, докато няма хартийки с подписи на тях. Нека се покажат хората, да кажат кое, как и защо, и тогава ще коментираме. Засега се говори, че Василев ще е с Ботев ако ще и от "Щ" група да почне, но се работи активно над варианта "В" група.
Пак призовавам - без крайности, нито в положителен, нито в отрицателен аспект. Ако съм прав, то в най-скоро време ще се разбере почти всичко, така че прекратете денонощните будувания пред компютрите, спете спокойно, пийте бири и помнете - ние ще сме тези, които ще решим, в крайна сметка, съдбата на Ботев Пловдив.