megan fox написа:ilian12 написа:Аз като българин искам най-доброто за БГ, като баща - най-доброто за детето ми, като ботевист - най-доброто за Ботев и ми е през оная работа какво си мислят другите.
Защо ни смятате за олигофрени изпълващи съсъществуването си със самоизтезание и самонаказание? Моля опитайте вие, не се блъскайте все пак.
И какво, ако се слеете примерно с Дива свиня Цонево... това пак ли ще бъде автентичният Ботев??! Я пак си помисли! Тогава ще сте едно смешно отборченце с незаслужени претенции за чужда история!
Ти кой си да съдиш? Да си бил хайдутин или да си участвал в сраженията на Шипка? История е най-фалшифицираното нещо и хора които се чувстват горди, единствено защото са фенове на даден отбор са достойни за съжаление. Интелигентният човек/фен е такъв благодарение на собствените му усилия. Ти за какво си се борил, какво си постигнал, на каква цена? Толкова ли е трудно да се възприема, че искам Ботев възможно най-силен и красиво играещ. Да не сме нещо осъдени до живот да страдаме, за да се доказваме пред теб или някой друг? Пълна идиотщина е идеята, че резултатите трябва да се постигат по възможно най-трудният начин. Ако смяташ така, то ти си природен хамстер, свикнал да тича безуморно и безсмислено в своята въртележка. Е, аз не съм като теб.