Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Жестоката реалност за Ботев Пловдив!

Мнениеот ilian12 » 04 юни 2010 18:31

megan fox написа:
ilian12 написа:Аз като българин искам най-доброто за БГ, като баща - най-доброто за детето ми, като ботевист - най-доброто за Ботев и ми е през оная работа какво си мислят другите.

Защо ни смятате за олигофрени изпълващи съсъществуването си със самоизтезание и самонаказание? Моля опитайте вие, не се блъскайте все пак.

И какво, ако се слеете примерно с Дива свиня Цонево... това пак ли ще бъде автентичният Ботев??! Я пак си помисли! Тогава ще сте едно смешно отборченце с незаслужени претенции за чужда история!

Ти кой си да съдиш? Да си бил хайдутин или да си участвал в сраженията на Шипка? История е най-фалшифицираното нещо и хора които се чувстват горди, единствено защото са фенове на даден отбор са достойни за съжаление. Интелигентният човек/фен е такъв благодарение на собствените му усилия. Ти за какво си се борил, какво си постигнал, на каква цена? Толкова ли е трудно да се възприема, че искам Ботев възможно най-силен и красиво играещ. Да не сме нещо осъдени до живот да страдаме, за да се доказваме пред теб или някой друг? Пълна идиотщина е идеята, че резултатите трябва да се постигат по възможно най-трудният начин. Ако смяташ така, то ти си природен хамстер, свикнал да тича безуморно и безсмислено в своята въртележка. Е, аз не съм като теб.
105 години / 4 поколения ботевисти!

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 18:33

megan fox написа:Чета всичките идеи за вливане и сливане с друг отбор само и само да не почнете от "Б" окръжна и ви се чудя...
Да на никого не му е приятно любимият му отбор да бъде запратен на гъза на географията и да бъде последна дупка на кавала, но помислете какво означава едно евентуално сливане??! - В момента за вас това означава само спасение и прескачане на няколко стъпала в йерархията на групите. Но за безпристрастните фенове това ще бъде едно обезличаване, едно размиване на идеята "Ботев"! Защото когато се слеете с друг клуб вие вече НЯМА ДА БЪДЕТЕ САМО БОТЕВ! Вие ще сте и още нещо прикачено/прихванато от другият клуб! Това ли искате?!
Част от вас все още подиграват феновете на Локо Пд, заради врътката с лиценза на Велбъжд от близкото минало... е помислете какъв контраудар ще последва от тяхна страна, ако вие се слеете с друг отбор?! Докато за безпристрастните фенове Ботев ще загуби част от идентичността си, то за враговете ви това ще бъде душеш и това ще ви бъде напомняно ВИНАГИ! Как по вторият начин сте почнали от еди си коя група!

Вчера ви зададох един въпрос, на който не получих отговор, сега ще ви питам отново:
До скоро твърдяхме, че мечтаете за СВОБОДЕН БОТЕВ на всяка цена, ако ще това да означава да играете при аматьорите!!! Ето сега тази мечта се сбъдна, вие имате свободен Ботев и вече сте независими от оня малоумник селяка! Обаче в същото време се отмятате от думите си и търсите всевъзможни начини да започнете от някое по-горно ниво на футбола ни. ЗАЩО? Толкова бързо ли забравихте мечтите си? Толкова ли бързо се превърнахте във фурнаджийски лопати? Толкова ли струва думата на един (или на всички) ботевисти?! Гордеете се, че носите името на Христо Ботев... е тогава не го срамете, като се отмятате от думите си!!!

Това, че ще играете при аматьорите ще бъде шанс да докажете вашата вярност към любимият ви отбор! Той сега има най-голяма нужда от вас и всеки един, който се отметне от тима и не го подкрепя, понеже ще играе при аматьорите значи не е истински канар!!!

С публика като вашата Ботев ще върви само НАПРЕД И НАГОРЕ! :)

УСПЕХ!

А по най-честния начин ли стигнахме до тук?Айде моля всеки плюещ и злобеещ да сложи ръка на сърцето си и сам пред себе си да признае:Ботев по честен начин ли за 11 години стигна до селата?

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 04 юни 2010 18:51

Важно е по честен начин да не стигаме отново до тук. Затова ще дадем членски внос.
Поради ей такива членове и вноски ... само, че доста повече ... Реал, Барса и Байерн са това, което са.
Сума народ измрънка: "ама много пари!"
Да много са, но са за добро, а и има начини ... трима души един членски внос /60 лева не са чак толкова/ и т.н.
Големи сме ербапи, ама като опре да пари ... "едикойси да ни спасява". Че аз така и на Пепси кола съм фен, и на Адидас, и на Джони Уокър ... Дали да не отида на площада и да викам "Джони, Джони", та белким пуснат някоя реклама с вървящи мъже.
А като се качат акциите с 0.5 пункта, ще викам "ГОООООЛ!"
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 18:56

И все още не получавам отговор на въпроса ми ЗАЩО се отмятате от думите си?! Само преди няколко месеца бяхте готови да играете при аматьорите, стига да се отървете от Селяка...! Сега, когато се отървахте запяхте друга песен!
Да разбирам ли, че канар = фурнаджийска лопата?!

Казвал съм го много пъти - Бг футбол не гледам, но отбора на Ботев винаги ми е бил много симпатичен най-вече заради безрезервната подкрепа на феновете..., сега с това си поведение вие ме отвращавате! И не само мен! Много хора ви бяхме съпричастни към вашето страдание, но сега с това си поведение вие настройвате все повече от тези хора срещу себе си и срещу любимият ви отбор... Е нека не забравяме, че и управниците в БФС са хора и явно в момента с безкрайните си претенции сте настроили и тях срещу вас! Както се вижда от това губи ВАШИЯТ отбор, така че е крайно време да се ЗАМИСЛИТЕ дали не трябва да промените поне малко начина си на разсъждаване. - Всичко това ви го казвам не за да ви обидя, а за ваше добро. Ако искате ме псувайте на воля, аз повече няма да пиша по тези въпроси. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 19:06

Aми разгледай темите които се изписаха днес и ще си отговориш горе долу на въпроса.При една такава сериозна фенска маса е нормално да има и различни мнения.Въпроса е кибиците,ако не помагат поне да не пречат,защото нали се сещате проблемите са в наща къща и каквото и да става са си на нашите глави.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юни 2010 19:18

Значи наистина канар е = на фурнаджийска лопата, защото преди няколко месеца имахте същата фенска маса, но тогава ВЪПРЕКИ нея бяхте готови да играете при аматьорите!

Жалко! Наистина жалко! :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Re: БФС-специалисти по погазване на наредбите и с 2-ен правилник

Мнениеот ogg » 04 юни 2010 19:19

Ае стига вече с тия окръжни групи бе майна. Не се ли даде вече достатъчно време на УС, за да се види какъв им е потенциала? Никой не отрича техния ОГРОМЕН принос в борбата, всички сме им безкрайно задължени и благодарни, НО... окръжна група :shock: Това ли е, което могат да ни предложат? Ако е така, нека В ИМЕТО НА БОТЕВ се отдръпнат временно и да направят път на хора с повече връзки и възможности от тях, а именно доказан ботевист като Цветан Василев! Идеализъм добре, но това си е чист самоубийствен инат от страна на някои хора, които само повтарят "Не искаме Бареков". Какво им е виновен Барека само не мога да разбера? За това, че е ботевист или за това че уреди среща с Бойко и ходатайства пред него за каузата Ботев ли?
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 04 юни 2010 19:20

megan fox написа:Значи наистина канар е = на фурнаджийска лопата, защото преди няколко месеца имахте същата фенска маса, но тогава ВЪПРЕКИ нея бяхте готови да играете при аматьорите!

Жалко! Наистина жалко! :(

Тогава отново имаше превърженици на италианците и противници.Много неоснователно обиждаш доста хора

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 04 юни 2010 19:20

Стига сте си чесали езиците. Айде на бас, че Ботев до 2 години пак ще е в А група. Това е един легендарен клуб-институция за мащабите на страната ни, който няма да изчезне, ако президента му спре да го спонсорира. При Литекс не е така, примерно. Може Ботев да е паднал сега, но ще се изправи.
нямам подпис...

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 юни 2010 19:22

Yellow major написа:Бареков да се захваща със селския и да ни взима КТБ. Вие не знаете какво ни чака по селата?
Още днес на срещатана УС да се говори с него и да си стиснат ръцете с Бареков в името на Ботев. Ако трябва да се плати за лиценз, но да се изключи варианта с окръжните групи.
Аз пък не искам да гледам отбора по селата и с цената на всичко трябва да се направи нещо. Да загърбват гордостта си и да работят за Ботев, защото до тук видяхме какво направи Мерито? Ако се допусне най-лошото щетите за феновете и отбора ще са жестоки! Някои от по-младите тук се правят на революционери и идеалисти, но вижте в какво време живеем?
На мръсотията във футбола ни и в живота, трябва да се отговори мръснишки с цената на всичко !

Аз отбор с нов сельо (бареков/кръстева) няма да подкрепя. Ако Бареков ФК играе във В, а нашия Ботев в окръжните, ще ходя на втория и призовавам всички недоволни от сельо да направят същото. Самия факт, че играе толкова мръсно, за да ни "помогне" показва колко безкористно действа и колко лесно ще се превърне в новия селски, батков или лупи.

П.С. Имената са нарочно с малка буква.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”