Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Левски1914 » 03 яну 2011 15:35

Хм не знам Генков не е лош футболист ... мисля дори че ще пасне на начина на игра .... но въпроса е Батков да извади пари ... и все пак мисля че Ясен и Гонзо си знаят работата и знаят че ни чака още първия кръг тежък мач .... така че , поживеем -повидим или нещо си от сорта :d

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 03 яну 2011 17:30

Ясен Петров ще огледа шестима юноши от Левски на първия лагер
Стефан Стоянов / 3 януари 2011 14:53 Размер на шрифта: T- | T | T+
Ясен Петров ще огледа шестима юноши от Левски на първия лагер
© снимка: Reuters
Още по темата:
Мюлдер изумителен професионалист: Тренирал навръх Нова година в София
Балтанов ще облече екипа на Калиакра
Старши треньорът на Левски Ясен Петров ще следи изкъсо изявите на шестима таланти от школата на клуба, научи Гонг. 99 % е сигурно, че те ще бъдат взети на първия лагер от подготовката на Левски, която ще се проведе в Гърция.

Две от набелязаните момчета са родени през 1994 година. Става дума за централния нападател Жак Коен и крайния защитник Христо Попадиин.

С една година по-големи са нападателят Тодор Чаворски и полузащитникът Янко Ангелов. От старшата пък ще бъдат привлечени централният бранител Христо Самболийски и крилото Иван Горанов.

Ако някои от тези футболисти остави добро впечатление в Ясен Петров и екипа му, може да се включи и във втората част от подготовката, когато Левски ще играе и повече приятелски мачове

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 яну 2011 17:54

PFC Litex написа:Македонската връзка в Литекс отдавна е спазарила Костов, така че просто чакаме да стане 10.01 и да обявим трансферите.

Иска ти се!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 03 яну 2011 17:57

Левски1914 написа:Хм не знам Генков не е лош футболист ... мисля дори че ще пасне на начина на игра .... но въпроса е Батков да извади пари ... и все пак мисля че Ясен и Гонзо си знаят работата и знаят че ни чака още първия кръг тежък мач .... така че , поживеем -повидим или нещо си от сорта :d

За мен Генков е най-приемливият вариант за заместник на Гарра. Но няма никакви индикации, че можем да го вземем в Левски.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 яну 2011 18:41

Blue_Girl написа:
PFC Litex написа:Македонската връзка в Литекс отдавна е спазарила Костов, така че просто чакаме да стане 10.01 и да обявим трансферите.

Иска ти се!

Принципно е прав,много футболисти от Пирин отиват в Литекс най-вече заради влиянието на Стойчо Стоилов няма въобще да се учудя ако и Костов отиде там,примерите са много марзи ме да ги пиша сега!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 яну 2011 20:26

Генков не е за отбор като Левски. Трябва чужденец!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2011 21:44

Blue_Girl написа:

Иска ти се!

Пиша това, тъй като имам информация от кухнята (близък съм до човек в отбора) и той ми сподели, че сме взели Костов, дали е вярно ще разберем скоро, иначе Santiago Munezz вече ти е отговорил, на прима виста ще ти споделя, че от там са
Станислав Манолев
Николай Бодуров
Петър Занев
Дошли и успели при нас, което значи, че момчета от този край, добре им влияе климата при нас.
Тримата стигнаха националният отбор, Манолев се трансферира в силен клуб, а Занев и Бодуров са по петите му.
Изображение

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 03 яну 2011 22:10

Не ни трябва това бездарно пишлеме Костов. Иса е класа над него, а пък за Сър Гарра, да не говорим ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 03 яну 2011 23:00

За трансфер на Костов в Левски се говори от три месеца. Това момче е на 19 години, но има невероятен талант и не са глупости приказките, че това може да е новият Бербатов. Гонзо и Ясен Петров заявиха, че го желаят, Батков заяви същото, а Наков ще лобира в наша полза. Не вярвам от Пирин да са допуснали грешка, която да доведе до разтрогването на договара на най конвертируемият си и успешн футболст. Както казах Наков ще лобира и съдейства за това той да акостира на Герена, за това се водеха с него тези срещи на Герена, а изглежда само се чака продажбата на Дембеле за да отправи Левски за него оферта, коята Пирин не може да откаже. Каквито и връзки да има Стойчо Стоилов трябва да се дават пари, а защо след Дани Младенов да не вземем и Костов. Ако не го направим ще е провал, защото това се тръбеше толкова време и да не стане някак си не върви.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 яну 2011 23:14

Абе не е сериозно да се говори, че това е новия Бербатов.
Само Левски!

Върни се в “Архив”