Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот Tiberius » 12 мар 2019 19:55

slash1912 написа:
Tiberius написа:
JackPackage написа:Не знам, за мен Зизу много яко изклати Флорентино :roll: :?

Заряза захабения и обречен (рано или късно....в случая рано) на провал отбор - върна се след 9 месеца, с по-висока заплата, с 300+ млн за трансфери, правото да разкара който иска и поне 1 сезон картбланш :roll: :?

Ако не беше напускал много вероятно е вече да беше уволнен Зидан, така че доста хитро от негова страна, но да видим дали ще може да изгради отбор :roll:

Много голяма класа показа Зизу в тази ситуация. ;) Иначе сега се пише, че сме заделили 100 млн. за Азар, така че и вие ще намажете. ;)

Не знам дали ще стигнат.Челси имат забрана за трансфери 2 години,затова зимата се изръсиха толкова пари за резервата Пулишич.Ако си продадат най-добрия играч не знам как ще се оправят.

Това не е проблем на Реал. ;) :)
Я кажи Мане подписа ли нов договор, че и той е сред целите?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 12 мар 2019 19:57

Още есента на 2017г. се виждаше, че отборът е изчерпан, започнаха някакви странни загуби на 0 от отбори като Бетис на Бернабеу, после 0-3 от Барса на Кампа малко преди Коледа. Наистина ШЛ замаза очите и на Перес и на останалите (освен на Зидан, който като интелигентен човек виждаше накъде отива белия Титаник) и се спаси овреме, за да не обере той негативите. За Роналдо се отнася същото. Байерн особено и в двата мача беше по-добрия отбор (макар Хайнкес да не ми е от любимите треньори), и в двата мача имаха дузина положения, като особено в реванша в Мадрид можеха спокойно да вкарат 5 гола минимум. Там разбира се и геройските изяви на Навас допринесоха за класирането на финал (освен малшанса на баварците при головите им положения). За Реал щеше да е по-добре ако нулевия сезон беше 2017/2018г., тогава ще не ще Перес обезателно щеше да вземе мерки и тия пари дето ги готви за селекция това лято, щеше да ги даде миналото лято на 2018г., особено като се видя че трябва спешно заместник на Роналдо (доколкото може да се намери такъв). Отделно че мисля че щеше да се вземе някой мениджър с авторитет и успехи в топ отбори, а не Лопетеги, който има трофеи само с юношеските и младежки формации на Испания. :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 мар 2019 20:08

Tiberius написа:
slash1912 написа:
Tiberius написа:
JackPackage написа:Не знам, за мен Зизу много яко изклати Флорентино :roll: :?

Заряза захабения и обречен (рано или късно....в случая рано) на провал отбор - върна се след 9 месеца, с по-висока заплата, с 300+ млн за трансфери, правото да разкара който иска и поне 1 сезон картбланш :roll: :?

Ако не беше напускал много вероятно е вече да беше уволнен Зидан, така че доста хитро от негова страна, но да видим дали ще може да изгради отбор :roll:

Много голяма класа показа Зизу в тази ситуация. ;) Иначе сега се пише, че сме заделили 100 млн. за Азар, така че и вие ще намажете. ;)

Не знам дали ще стигнат.Челси имат забрана за трансфери 2 години,затова зимата се изръсиха толкова пари за резервата Пулишич.Ако си продадат най-добрия играч не знам как ще се оправят.

Това не е проблем на Реал. ;) :)

Подписа,ама и Коутиньо беше подписал :mrgreen:
Аз чух за интерес към Ван Дайк.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 мар 2019 20:27

slash1912 написа:
Tiberius написа:Това не е проблем на Реал. ;) :)

Подписа,ама и Коутиньо беше подписал :mrgreen:
Аз чух за интерес към Ван Дайк.

Зидан щял да взема Ван Дайк, Салах, Мане и Фирмино в пакет. Абе направо половината Ливърпул. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 мар 2019 22:13

slash1912 написа:Не знам дали ще стигнат.Челси имат забрана за трансфери 2 години,затова зимата се изръсиха толкова пари за резервата Пулишич.Ако си продадат най-добрия играч не знам как ще се оправят.

Toва не е проблем. На Азар договорът му изтича лятото на 2020-а. Ако той не иска да преподпише, Челси рискуват да не вземат никакви пари за него, така че лондончани могат да склонят и на по-малко от 100 млн.

Иначе, аз помня само един клуб, който се е обновявал сравнително бързо от ниво основен фаворит за ШЛ до ниво основен фаворит за ШЛ - Барселона между 2006-а и 2009-а. Тогава Каталунците смениха доста футболисти и им се получиха нещата бързо. Тоест, по-вероятно е да минат повечко години преди Реал да успее да направи тази метаморфоза и Зидан да не е начело на отбора, когато това се случи, въпреки че при него ще започне смяната на основните титуляри, които спечелиха последните 4 ШЛ за Белите.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 мар 2019 09:07

insaneboy1 написа:......, защото Перес е отчаян и само така може да си спаси поста, защото усеща недоволството към него и иска, не иска ще трябва да развърже кесията.

И аз мисля, че дъртия се хваща за Зизу, като удавник за сламка. Той реално има още 2 години до следващите избори, но работата отиваше на "Оставка 2006" и бой с камъни ;)
Обещал на Зизу 350 милки за трансфери, ... ще видим ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 13 мар 2019 12:46

Роналдо ще си го връщате ли? :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 18:25

Тоя продължава да бъде настоятелен и явно ще се облажи с някоя далавера, за да е толкова настоятелен. В рамките 2-3 месеца за втори път се обажда по този въпрос. :evil:

Барселона настоява за мачове от Ла Лига в САЩ, Близкия Изток и Азия

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу потвърди, че желанието на клуба е мачове от Ла Лига да се провеждат в САЩ, Близкия Изток и Азия, за да може да се разпространи влиянието на испанския футбол на по-голям пазар в световен мащаб.

„Ако искаме испанското първенство да бъде силно, трябва да играем тези мачове в различни страни“, коментира Бартомеу в интервю за „BBC“.

„От Барселона разговаряхме с Ла Лига и казахме, че ние искаме да промотираме Ла Лига все повече и повече. Ние имаме желание да играем поне три от мачовете си през годината в други страни – един мач в Америка, един в Близкия Изток и един в Азия“, добави президентът на каталунския клуб.

„Испанските отбори трябва да са по-близо до своите фенове. Ние правим турнета през юли и август, за да сме близо до тях. Трябва да демонстрираме нашия респект към привържениците ни. Ние отиваме в Маями, за да покажем уважение към нашите почитатели в САЩ“, каза още Бартомеу.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2019 18:42

Направо всички отбори да се преместят в САЩ и така.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 19:09

Ами да си ходи с неговият отбор, където си иска и няма смисъл да се обикаля цял свят да се прави реклама. Достатъчно е че лятото провеждат всякакви турнири заради тази цел, а сега да се ходи и за определени кръгове. Лятото има турнири в САЩ и Азия, така че хойкане по време на първенство няма смисъл.

Отбора на изминалият кръг.

Изображение

Върни се в “Архив”