Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Стреса в личния живот води до крайни оценки и нетрезва преценка, тези момчета не са изиграли един мач, а направо ги изравнихме със земята.Дори Меси да дойде пак ще има недоволни 

scooool написа:Стреса в личния живот води до крайни оценки и нетрезва преценка, тези момчета не са изиграли един мач, а направо ги изравнихме със земята.Дори Меси да дойде пак ще има недоволни
Меси ако дойде в БГ да рита ще го контузят за 2 дена

- BLUE CHAMPIONS
scooool написа:Стреса в личния живот води до крайни оценки и нетрезва преценка, тези момчета не са изиграли един мач, а направо ги изравнихме със земята.Дори Меси да дойде пак ще има недоволни
Имаме оценки и за Меси в темата: нисък е, а и малко грозноватичък...НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ!

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:scooool написа:Стреса в личния живот води до крайни оценки и нетрезва преценка, тези момчета не са изиграли един мач, а направо ги изравнихме със земята.Дори Меси да дойде пак ще има недоволни
Имаме оценки и за Меси в темата: нисък е, а и малко грозноватичък...НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ!![]()
и е с пари а ние нали искаме:
Безплатни красиви технични

Ако Тонев успее да докара всички нови преди началото на подготовката, рязко ще ми се издигне в очите! Селекцията е добра до момента, а тези дето са недоволни, да изчакат поне един мач и тогава да плюят, знам ,че при някои хора слюнкоотделянето е в по-високи норми но могат да преглъщат по-често и всичко ще е наред!
kireto2 написа:Ако Тонев успее да докара всички нови преди началото на подготовката, рязко ще ми се издигне в очите! Селекцията е добра до момента, а тези дето са недоволни, да изчакат поне един мач и тогава да плюят, знам ,че при някои хора слюнкоотделянето е в по-високи норми но могат да преглъщат по-често и всичко ще е наред!
Добре казано.
- MainEventer
- Контакти:
До преди няколко дена ревахте, че няма никаква селекция. Сега започнаха да правят селекция и вие пак сте недоволни.
Какво трябва да стане, за да ви се угоди ? И аз искам футболисти от световна класа, ама няма как да стане, проумейте го.
Какво трябва да стане, за да ви се угоди ? И аз искам футболисти от световна класа, ама няма как да стане, проумейте го.
Ето тук http://roro71600.kewego.fr/ има цели мачове с участието на Ромейн Ели, който желае може да го наблюдава 

MainEventer написа:До преди няколко дена ревахте, че няма никаква селекция. Сега започнаха да правят селекция и вие пак сте недоволни.
Подкрепям. Един от колегите по-горе поставя върпоса кой гледа тези футболисти, които идват. Според мен си има хора за това. Основното неудовлетворение произтича от това, че футболистите, които идват, не са тези които ние гледаме. Но това е абслютно невъзможно в момента. И все пак не мисля, че Лига 2 или Втора Бундеслига са слаби първенства, напротив, по- силни са от нашето и трябва да се радваме, че оттам пристигат утвърдени футболисти с определени успехи. Просто такива са ни възможностите засега.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Да оставим селекцията на треньора. Със сигурност разбира от футбол и знае защо привлича даден футболист. Всичко е съобразено с бюджета.
@levski_shampion, защо не минеш в червения лагер? Не може постоянно да се плюе по всичко. Треньорът не разбирал от футбол. Ти знаеш ли кой е Илиан Илиев???
@levski_shampion, защо не минеш в червения лагер? Не може постоянно да се плюе по всичко. Треньорът не разбирал от футбол. Ти знаеш ли кой е Илиан Илиев???