Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Левски - Миньор

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 юни 2009 13:58

Силен мач на Левски, срещу Миньор Пк. Нищо, че завърши 1:1. създадохме доста положения, но не ги реализирахме. Владо Гаджев беше перфектен, през целият двубой. Не го казвам, само заради изравнителният гол. Честита 26-ата титла на всички фенове, които обичат синият тим.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 юни 2009 14:02

СинЕкстремист написа:
стичо написа:Брато, не се подигравай на човека! И аз исккам да заведа дъщеря си на футболен мач на Левски, но не го правя заради хора като теб! Тя е Левскарка завинаги!!!!! Но не мога да я изложа на простотията на Българският фен! Апелирам всички истински ЛЕВСКАРИ - СПРЕТЕ С ПРОСТОТИЯТА!!! НИЕ СМЕ ЛЕВСКАРИ И НЕ НИ УТИВА ДА СМЕ ПРОСТАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако си средно интелигентен и, ако си се замислял би трябало да си стигнал до извода, че такива като мен ще има винаги докато има футбола. Това е неизбежно. Футбола не случайно е социален феномен, той поражда много силна емоционална обвързаност, поражда много силни и крайни емоции, следователно повечето които са сериозно запалени по футбола са като лафа на Ботев: "Силно любя и мразя". Тия неща ги има в цяла Европа и в цял свят и ще ги има. А това не е довод да спреш да водиш детето си на мач или да го пускаш на такъв. Инциденти се случват на всякъде, както виждаш да си шофьор или да се возиш в автомобил, да ходиш на дискотека или дори да си на излет близо до път по който минават стари разбричкани рейсове, не е по-безопасно от това да ходиш на мач. В тая връзка бих цитирал пилотите на самолет които на панираните показват статистиката и им казват, че най-безопасния транспорт е всъщност въздушния, като процент аварии и смъртни случаи. Същото е и с мачовете. Ако си такъв филмар или паникьор, по-добре спри дъщеря ти да ходи на дискотеки, и да се вози в автомобили.

А замислял ли си се, защо само футбола като спорт предизвиква такива емоции които никой друг спорт, колкото и популярен и атрактивен да е, не може да го направи? Това произлиза от самата игра и по-специално от това, че за да се стигне до гол е много трудно, а през това време се разиграват най-различни ситуации също предизвикващи емоции, получава се едно натрупване, буквално едно върху друго на емоции което не се случва в другите спортове, от там и цялостното чувство което поражда по-сериозното наблюдение на футболен мач е в пъти по-насително и по-силно сравнение с кой да е друг спорт. Така че, неизбежно е да има хутболно хулиганство :arrow: човешка психология! Не може да се промени! За това не се филмирай много от такива примадоми като Крум Савов и подобните журналисти които правят от наякой смешен инцидент на мач някакви грандиозни трагедии.

Не си прав.Такива като теб ги има само на Балканите и в Южна Америка,по белите страни никъде го няма тва!Нима там не е по-добре?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Кои искате да бъде закупен от БГ пазара

Мнениеот Cesc Fabregas » 01 юни 2009 14:04

Аз искам Манолев,Венков примерно,и Светльо Тодоров ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Re: Писмо до Гърция

Мнениеот moje_bi » 01 юни 2009 14:07

Супер ! Мнението ми хареса супер актуално и супер верно!
Ами честито на Шампионите, въпреки че не е кой знае каква работа при такъв слаб ЦСКА.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Ето с кого ще играем за ШЛ окончателно!

Мнениеот DrAvalanche » 01 юни 2009 14:10

mormona написа:
GoingDown написа:Гледам ако има 2 , 3 изненади в ШЛ а ние влезем в групите ще сме в 3 та а не в 4 та урна :) :shock:

засега там са АЗ, Standard, Волфсбург, Рубин, Униреа... колко още трябват ????

Не знам колко още, ама едно място да пазят да сините от София.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 01 юни 2009 14:13

аз мисля, че са ни нужни: Манолев, Даксон и желая да гледам Спас Делев, защото те първа ще показва на какво е способен, а не Камбуров, който евентуално след 1, 2 години, ще прекрати с футбола. Така смятам за Камбуров, защото е на години вече и искам Левски да залага на младостта, а не на легионери.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Koceto_8303
Контакти:

Мнениеот Koceto_8303 » 01 юни 2009 14:16

Брат САМО ЛЕВСКИ!!! Поздравявам те за писмото и за всичките истинки който си им написал. Браво е тва е !!! САМО "СИНИТЕ"!!!
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА

THE G.A.M.E

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юни 2009 14:18

За класа на Левски в този момент.....не можем да говорим. Но с потенциалът който има отбора, за една бъдеща сериозна класа, преспокойно можем да мислим. Но ! Трябват промени.....не повече от две- три попълнения, можеби: бранител, халф ( офанзивен ) и център нападател "тип Гонзо" леки нападатели имамме достатъчно, крила също !
Основната промяна трябва да е, в треньорското ръководство ! Въпреки титлата, въреки силният- поне за мен, мач срещу Миньор.....моите уважения донякъде за Велев, но не е той човекът за Левски ! Колко време му трябва още, за да истиска, за да успее, да покаже истинските възможности на голяма част от талантливите футболисти събрани при "Сините" ? Смятам, че за един добър треньор, едвали е проблем за 6-7 месеца, да успее, поне да загатне, за своите виждания за футбола, и за това, като как, трябва да играе воденият от него отбор. При настоящит ни наставник.....нищо загатното не виждам.....а има, поне според мен, а и виждам че и доста от левскарите го мислят.....имаме доста прилични футболисти, които според мен, с индивидуалните си качества измъкнаха трудните мачове, които ни направиха шампиони. Но въпреки всичко, през по голямата част от мачовете, и понякога в отделни цели мачове, тези футболисти се лутаха без път и идея ! А в днешният футбол, когато над 50% от играта е тактически указания и постройки, с нашият настоящ треньор, и въпреки играчите ни.....няма да стане.....поне не и в евромачовете !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 01 юни 2009 14:26

Първото, за което се сещам е да купим Владо Гаджев. От там нататък още един млад футболист с неговите качества, само че на БГ пазара не виждам такъв. Задължително тежък център нападател, който може да спечели първа топка, да я задържи и подаде. И разбира се треньор, защото Велев ще издиша в Европа.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 01 юни 2009 14:33

Всичко добре,ама си забравил да информираш майка си и за "продадената"от Черепа титла! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”