Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 13:49
Мила мамо,през последните дни станаха много интересни неща в милата ни родина.Един премаза 16 с автобус на 30 години, със спирачките нещо е бил зле.Не знам как е минал преглед,по-точно сещам се, ама това е обичайно в България. После на един човек публично му отвлякоха децата,даже и по телевизията го даваха.Беше отвратително,но такава е милата ни родна картинка.Забравих да т кажа,че по време на траур висши полицаи ,барабар с министъра и заместника му хапнаха и пийнаха яко.Ама се оказа ,че не било банкетче ами благотворително яли и пили.И министъра само минал да подари букет цветя.Нищо че преди каза по телевизията ,че даже не е и знаел за купона. Само 'дето заместника му го отнесе ама министъра не. Морал к'во да ти кажа.Но най-големите сеири станаха в неделя.Първо за закуска полицаи биха малко репортери във Варна,понеже журналистите си вършели работата.Даже и камерата им счупиха, ама кой ти забелязва.После в късния следобед ЛЕВСКИ стана шампион,това ти го казах още септември,ама зор голям.Но купона беше в Ловеч,където фенове и полицаи спретнаха нещо средно между "опълченците на Шипка" и "Рамбо:Първа кръв".Мила родна картинка..... И така Левски стана шампион ама видиш ли купили титлата.И се почна по форумите: "Боримиров наркотрафикант" ,"Батков мафиот" ,"Световен заговор срещу цска" .Нищо че цска би 10 мача поред слабаците,но после паднаха от по-силничките отбори.Ако не знаеш кои са цска ето малко факто за тях.Отбор със славно минало,тъмно настояще и неясно бъдеще.В най-новата си история имат една победа над Ливърпул и ...аааа ааааа ааааа ами май е само това.Ама има да им държи топло поне още 20 години.Първо ги купи един Митал ли е, мангал ли е не разбрах , ама с него цска за малко да играе в Шампионската лига. Само че в индийската, понеже се оказа че нямали лиценз.Там май Батков ги прецека ,понеже те никога и за нищо не са виновни.Президент им беше Ал.Томов,който замалко да ги прати във "В" група,но малко не му достигна.Може и да е платен агент на Батков ама откъде да знам аз.Сега ги купиха некви "ТИТАН",понеже се занимават с изхвърляне на боклуци взеха и цска- да изринели боклука от Висшата ни лига.Голяма беля си взеха- още не могат да оправят на Томов борчовете.Ама кой ти гледа , евроизбори идат.Малииии ,а там да видиш какъв сеир е престъпник до крадеца ,мила моя майчице.Цветът на България.И по телевизията се плют,плюят,плюят.Нищо ново.Че и на промоции го обърнаха-гласуваш за Бойко,печелиш и Костов(ако си забравила кой е понеже дълго време те няма, Костов е оня мургавия).
Един хакер Яне Янев иска рестарт да прави на системата,макар че мен ако питаш не рестарт ами делийт и трябва.Едни субекти от Дупница за малко да ги осъдят, ама и те депутаи ще стават та им се размина.Въобще, мила родна картинка. Идилия.Мисля тея дни да взема жената и малкия и да дойдем при теб, ама завинаги,че ми писна да ме управляват комунисти ,рязани турци и цар който май се оказа горски понеже все към Рила го тегли.
Ами май това е засега.Другата седмица пак ще ти пиша.А колкото до ЛЕВСКИ...... ЛЕВСКИ шампион.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.