Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 12:10

Old_death написа:Честита титла на всички свестни фенове на Левски!Най-малко слабият отбор е слабото ни първенство стана шампион!Пожелавам ви успехи в ЕКТ!Дано да не добавям още една дата в подписа си ;)

[offtopic]Какво ми лицемерничиш? 100% стискаш палци и се молиш на Аллах да се издъним още 2рия предварителен кръг! Честита титла на всички свестни фенове...бля бля...[/offtopic]
Последна промяна от Blue_Lion на 02 юни 2009 21:45, променено общо 2 пъти.
Причина: НЕ УБИЖДАЙ ! СЪПЕРНИКА ПОКАЗВА УВАЖЕНИЕ !!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот benquick » 01 юни 2009 12:14

bigbonusprize написа:
yasen_ov4arov написа:Първо искам да ви поздравя за поредната титла :) .Но хубавото за вас и като цяло за българския футбол само до тук.Истината е ,че и вие и вашите червени приятели сте изключително слаби.Моментните ви състави биха яли бой на поразия от Левски по времето на Мъри (трябва да призная ,въпреки че не ви харесвам изобщо,че тогава Левски имаше изключително модерен и приятен за окото вид) .Почти съм сигурен ,че отново ще ви изкъртят в Европа,защото дори и да биете БАТЕ в групите ще се повтори историята от предното ви участие в ШЛ ако не и по-лошо.А дано съм лош пророк,но според мен този Левски няма място в евро турнирите :) .Хайде чао и да не пишете тъпотии във форума на Ботев ей!Честита титла отново.

Луд ли си? Мъри тръгна да се надиграва с Барса, Челси и Вердер, затова ни напълниха кошницата. Сега ако влезем пак, ще бъдем като Бате. Някой измъчен Х, загуби с по 1:0 2:1 и така...

Що да е луд човека,много си е обективен.Ти вземи свали сините очила и погледни какъв отбор сте че ако влезете в гупите(което хич не ми се вярва ама да предположим че стане)не 1-17 ами 0-30 ще стане с тоя Бистрон, Минев,Генев и другите вересии.А Минев си е всеки мач за червен картон-и вчера го пожалиха тоя симулант.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 01 юни 2009 12:20

Каква класа? За какво изобщо се говори тук? Несъстоятелния състав на ЦСКА съставен от що годе кадърни за българските станарти момченцаи наколко чужденци трета или четвърта класа до последно се бори за шампионската титла с лавски. За каква класа изобщо може да се говори в случая? По-слаби левски и цска аз лично не помня да съм гледал. И ако за цска това е очаквано с оглед тоталната разпродажба на отбора от миналата година, то за левски който запази отбора си това е смущаващо.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 12:23

benquick написа:
bigbonusprize написа:
yasen_ov4arov написа:Първо искам да ви поздравя за поредната титла :) .Но хубавото за вас и като цяло за българския футбол само до тук.Истината е ,че и вие и вашите червени приятели сте изключително слаби.Моментните ви състави биха яли бой на поразия от Левски по времето на Мъри (трябва да призная ,въпреки че не ви харесвам изобщо,че тогава Левски имаше изключително модерен и приятен за окото вид) .Почти съм сигурен ,че отново ще ви изкъртят в Европа,защото дори и да биете БАТЕ в групите ще се повтори историята от предното ви участие в ШЛ ако не и по-лошо.А дано съм лош пророк,но според мен този Левски няма място в евро турнирите :) .Хайде чао и да не пишете тъпотии във форума на Ботев ей!Честита титла отново.

Луд ли си? Мъри тръгна да се надиграва с Барса, Челси и Вердер, затова ни напълниха кошницата. Сега ако влезем пак, ще бъдем като Бате. Някой измъчен Х, загуби с по 1:0 2:1 и така...

Що да е луд човека,много си е обективен.Ти вземи свали сините очила и погледни какъв отбор сте че ако влезете в гупите(което хич не ми се вярва ама да предположим че стане)не 1-17 ами 0-30 ще стане с тоя Бистрон, Минев,Генев и другите вересии.А Минев си е всеки мач за червен картон-и вчера го пожалиха тоя симулант.

Какви сини очила? Знаеш ли колко трудно се вкарва на отбор, който руши играта и разчита само на контри. Виж Бате как играха срещу нас! Виж после как играха в групите! Плюс това, ако успеем да влезем този път, няма да ни се паднат 3 те най-силни отбора от урните... Пък и какъв отбор сме? Имаме силни халфове. Генев, Рабех и Живкото са екстра! Ако подсилим защитата с 1 трансфер и е готова. Нападението ни е ялово, но сме с добри крила. Един нападател ще оправи работата.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Миньор Пк-война на световете...

Мнениеот v.r.s. » 01 юни 2009 12:50

124 написа:v.r.s.,очевидно си мислещ човек.Ясно е,че агресията е безумна,че върхът ѝ е ЦСКА-Левски.Въпросът ми е защо в Перник нещата са различни,не ми обяснявай за мерките на полицията :( .На последния мач пак имаше проблеми,как става така?Не сравнявам нещата,но преди две години предупредих,че в Стара Загора нещо не е както трябва,имаше проблеми със няколко гостуващи отбора-и накрая финал за КБ Левски-Литекс!Че как да стане-7000 човека на жегата,без вода,без тоалетна,полицията те гледа като ......... мушкато-и после феновете виновни,естествено!Така не става-или правиш стадион със всички удобства и хубав терен,или си играеш в селските групи.Нищо лично,но така не може да продължава-ние,момчетата можем да пикаем навсякъде,ама с нас има и жени!Стига толкова-или нормални условия,или "В"група!

Най-напред ви чеситя титлата,която си заслужихте.
Точно това се опитвам да кажа,че нещата в Перник не са по различни от който и да е друг град,просто при нас за най-малкото нещо се получава истерия в медиите,като за подобни неща случили се на други стадиони не се шуми толкова.
Дадох пример случая с намушканите наши фенове в София,което не предизвика кой знае какви коментари тогава,а беше ли станало в Перник трябва да си сигурен,че нещата щяха да са доста сериозни за отбора ни.
При нас постоянните наказания имаха ефект и се вижда,че публиката вече се държи както подобава,като самите привърженици наблюдават да не се хвърлят предмети на терена.
Не знам какви проблеми е имало след последният мач в Перник,но ако наистина се е случчило нещо това е било самосиндикална проява,защото агитката пое ангажимент всичко да премине нормално и го спази.
Проблеми създадохте и вие на стадиона,като потрошихте сектора където бяхте настанени,но това не ни касае нас като фенове.Има си полиция и ръководства на клубовете и БФС,които трябваше да се произнесат.
Колкото до стадионите си прав,че са под всякаква критика,включително и нашия.

muri
Контакти:

Re: Искам да ви питам за една песен

Мнениеот muri » 01 юни 2009 12:54

samo levski

[warning]Пиши на кирилица[/warning]

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 01 юни 2009 13:36

Нов тренер то е ясно.Ето и Капело взе титла с Реал,но после го освободиха нали? Просто се вижда,че спечелихме благодарение на това,че другите са слаби и донякъде на късмет.
България

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 01 юни 2009 13:48

FC_Barcelona написа:Поздрави на всички фенове на Левски за 26-ата титла на България. Днес бях на стадиона и празнувах, както всички левскари...но остана един неприятен вкус в устата. Този мач с Миньор покъртително приличаше на този с БАТЕ :( Просто след едната камара измъчени срещи, които Левски изигра през сезона трябва да се вземат мерки. Просто в отбора няма класа. Трябва да се направи чиста и някаква читава селекция. За пореден мач Георги Христов доказва че НЕ СТАВА за Левски. Момчето има качества, но просто няма класа за Левски. Той е ялов нападател, който трудно става и за резерва. Просто той никога няма да бъде на нивото на отбор като Левски. Вижте статистиката -11 гола (3 срещу Ботев, гол от дузпа с/у Черно море, гол срещу Бела на Герена, гол с/у Вихрен на Герена, 4 срещу Беласица и естествено срещу ЦСКА). Даде му се прекалено голям шанс, но за съжеление не се получи. Да не говорим за хора като Бистрон, Тиберканин. Дори и Жо и Зе са твърде неефективни -имат само по три гола и по няколко асистенции. Ще Ви дам и един пример Месут Йозил от Вердер има 3 гола, но и 15 АСИСТЕНЦИИ през сезона. Дарко Тасевски друга болна тема. Много го харесвам, но и той е твърде ялов и за съжеление надали ще вдигне класата си. Трябват ни попълнения и то такива, които ще ни вдигнат нивото. Например Даксон да Силва е изключителен майстор на центрирането и завърщващото поадаване, Мишел Платини от Черноморец... От чужбина може да вземем един Христо Янев, който много хора ще кажат, че съм луд, ако си мисля, че би дошълна Герена, но не се знае...момчето е добър футболист и да не забравяме че в момента е забравен от всички, така че ако Левски му подаде ръка може и да се навие... Светльо Тодоров, Марчо Дафчев... Казвайте си мнението по селекцията:)

Абе приятел, ти искаш да сменят целия отбор с нови футболисти?! Ти цска или искаш да станем?! Нужен ни е точно 1 МНОГО КЛАСЕН нападател и един креативен халф ( при положение, че не се разделим с някой от титулярите) и всичко ще е наред! Вие не гледахте ли мача с Миньор?! ЛЕВСКИ стоеше пред вратата на Миньор, но нямаше кой да вкара топката, с БАТЕ беше същото! Не мога да разбера как въобще ви хрумва, че ще купим 8-9 играча!!!!!

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Писмо до Гърция

Мнениеот GoDDeadman » 01 юни 2009 13:49

Мила мамо,през последните дни станаха много интересни неща в милата ни родина.Един премаза 16 с автобус на 30 години, със спирачките нещо е бил зле.Не знам как е минал преглед,по-точно сещам се, ама това е обичайно в България. После на един човек публично му отвлякоха децата,даже и по телевизията го даваха.Беше отвратително,но такава е милата ни родна картинка.Забравих да т кажа,че по време на траур висши полицаи ,барабар с министъра и заместника му хапнаха и пийнаха яко.Ама се оказа ,че не било банкетче ами благотворително яли и пили.И министъра само минал да подари букет цветя.Нищо че преди каза по телевизията ,че даже не е и знаел за купона. Само 'дето заместника му го отнесе ама министъра не. Морал к'во да ти кажа.Но най-големите сеири станаха в неделя.Първо за закуска полицаи биха малко репортери във Варна,понеже журналистите си вършели работата.Даже и камерата им счупиха, ама кой ти забелязва.После в късния следобед ЛЕВСКИ стана шампион,това ти го казах още септември,ама зор голям.Но купона беше в Ловеч,където фенове и полицаи спретнаха нещо средно между "опълченците на Шипка" и "Рамбо:Първа кръв".Мила родна картинка..... И така Левски стана шампион ама видиш ли купили титлата.И се почна по форумите: "Боримиров наркотрафикант" ,"Батков мафиот" ,"Световен заговор срещу цска" .Нищо че цска би 10 мача поред слабаците,но после паднаха от по-силничките отбори.Ако не знаеш кои са цска ето малко факто за тях.Отбор със славно минало,тъмно настояще и неясно бъдеще.В най-новата си история имат една победа над Ливърпул и ...аааа ааааа ааааа ами май е само това.Ама има да им държи топло поне още 20 години.Първо ги купи един Митал ли е, мангал ли е не разбрах , ама с него цска за малко да играе в Шампионската лига. Само че в индийската, понеже се оказа че нямали лиценз.Там май Батков ги прецека ,понеже те никога и за нищо не са виновни.Президент им беше Ал.Томов,който замалко да ги прати във "В" група,но малко не му достигна.Може и да е платен агент на Батков ама откъде да знам аз.Сега ги купиха некви "ТИТАН",понеже се занимават с изхвърляне на боклуци взеха и цска- да изринели боклука от Висшата ни лига.Голяма беля си взеха- още не могат да оправят на Томов борчовете.Ама кой ти гледа , евроизбори идат.Малииии ,а там да видиш какъв сеир е престъпник до крадеца ,мила моя майчице.Цветът на България.И по телевизията се плют,плюят,плюят.Нищо ново.Че и на промоции го обърнаха-гласуваш за Бойко,печелиш и Костов(ако си забравила кой е понеже дълго време те няма, Костов е оня мургавия).
Един хакер Яне Янев иска рестарт да прави на системата,макар че мен ако питаш не рестарт ами делийт и трябва.Едни субекти от Дупница за малко да ги осъдят, ама и те депутаи ще стават та им се размина.Въобще, мила родна картинка. Идилия.Мисля тея дни да взема жената и малкия и да дойдем при теб, ама завинаги,че ми писна да ме управляват комунисти ,рязани турци и цар който май се оказа горски понеже все към Рила го тегли.
Ами май това е засега.Другата седмица пак ще ти пиша.А колкото до ЛЕВСКИ...... ЛЕВСКИ шампион.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: Писмо до Гърция

Мнениеот kronos » 01 юни 2009 13:56

Много точно казано :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Върни се в “Архив”