Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: За Бижутера и малкото бижу

Мнениеот gonzofenka » 01 юни 2009 10:24

aloha^guy написа:
POPCORN написа:
gonzofenka написа:За пропуска на Йовов :evil: А малкият Кристян(на Йовов сина) :P ) е много сладък 8-) ,виждала съм го в Своге,верно е бижу!!!

а ти бижу ли си :)

хехе ;) Ти обаче имаш добра тактика с момичетата :lol: Обаче няма смисъл пич ,момата е запазена ;)

:oops: :oops: Олелеееее!!!Кога са ме запазили??!!!!А относно това дали съм бижу...Като малка,колкото сина на Йовов,съм щукнала някъде на наште(бях АДСКИ лудо хлапе)и след 5 минути 1 огромен негър се появява с мен на едната си ръка,и пита:ВАСЕ ЛИ Е ТОФА БИЖУ??!Така че,като всички деца,и аз съм била бижу.След 5 минути тръгвам за Своге,и може би ще вида бижутера-младши!!!!!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 10:28

ultrasls написа:Не разбирам някои хора които защитават Кокала :shock: абе хора тоя човек правеше смени в продължението и трепереше да не паднем от Миньор на Герена! :mrgreen: я се осъзнайте бе ! Той ни бил направил шампиони... Аз бих казал че цска ни направи шампиони тая година, колкото и гадно да звучи! Замислете какво би станло при 0:1 на Герена, ако цска водеше в Ловеч :idea: и тогава пак ми хвалете Кокала :| Тагични сме и тая титла е малко пясък в очите!

Какво Велев да влезе и да вкара 20те положения, които имахме ли? Трябват ни нови попълнения!!! Миньор минаха 2 пъти центъра и вкараха 1 гол. Ние изтървахме около 10 ЧИСТИ ГОЛОВИ и още толкова ГОЛОВИ!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юни 2009 10:30

yasen_ov4arov написа:Първо искам да ви поздравя за поредната титла :) .Но хубавото за вас и като цяло за българския футбол само до тук.Истината е ,че и вие и вашите червени приятели сте изключително слаби.Моментните ви състави биха яли бой на поразия от Левски по времето на Мъри (трябва да призная ,въпреки че не ви харесвам изобщо,че тогава Левски имаше изключително модерен и приятен за окото вид) .Почти съм сигурен ,че отново ще ви изкъртят в Европа,защото дори и да биете БАТЕ в групите ще се повтори историята от предното ви участие в ШЛ ако не и по-лошо.А дано съм лош пророк,но според мен този Левски няма място в евро турнирите :) .Хайде чао и да не пишете тъпотии във форума на Ботев ей!Честита титла отново.

Луд ли си? Мъри тръгна да се надиграва с Барса, Челси и Вердер, затова ни напълниха кошницата. Сега ако влезем пак, ще бъдем като Бате. Някой измъчен Х, загуби с по 1:0 2:1 и така...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юни 2009 10:30

Много сме зле това се вижда, аз следя Левски от 90год. насам. Ние по-слаб отбор не сме имали може би в края на ерата Лафчис 96-98год.бяхме зле и без пари.За новият сезон трябват поне 5нови играчи с класа във всяка линия, а не туристи.

М.Иванов, Тиберканин, Бистрон, Димов, Балтанов,Да Коща,Бензукан,Вагнер,Йовов - според мен да си ходят :idea: :idea: :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

stg333
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот stg333 » 01 юни 2009 10:38

ама странна работа , цесекарите имат повече песни за левски отколкото за ЦСКА, ако изобщо имат песни за ЦСКА, аз знам какво означава това , който не знае да пита

IvelinNN
Контакти:

Re: От къде могат да се източат песни за Левски?

Мнениеот IvelinNN » 01 юни 2009 10:56

benquick написа:
tprodanov написа:и нито една от тях не е крадена :mrgreen:

От майкати ли ги откраднахме бе мульо.Ходи да си пишеш глупостите в училището.

Снимката на профила ти е на фен на ФЕЙЕНОРД - Холандия. Явно не само песни крадете ами и снимки от други агитки. БЕЗ КОМЕНТАР

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 11:00

Що не отворите клуб на незадоволените :lol: Май аз трябва да съм знаменосеца,неуместно е точно аз да се правя на интересен :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Искам да ви питам за една песен

Мнениеот jore1914 » 01 юни 2009 11:02

tprodanov написа:
jore1914 написа:А бе уж всички се пишете големи фенове.. ходили по мачове не знам си кво .. са ви питам за песента преди мача всички мълчите няма ли един човек който е ходил на мача днес и знае песента ?

Пич, ние сме фенове. Знаем си песните, които ние пеем. За останалото попитай в някой форум на радио, сещаш ли се, че ти е смотан въпроса?

Значи.. така като не я знаеш не давай излишни мнения тва че не знаеш какво да отговориш не ме интересува дали си фен или простит*тка сещаш ли се ?! Мен ме интересува дали някой знае песента.. а не кой какъв е ... и .. не е тая песен Bad Rivers of... там никаде не се пее 3 пъти под ред WHy , Why , Why...

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: Искам да ви питам за една песен

Мнениеот lucio » 01 юни 2009 11:06

jore1914 написа:
tprodanov написа:
jore1914 написа:А бе уж всички се пишете големи фенове.. ходили по мачове не знам си кво .. са ви питам за песента преди мача всички мълчите няма ли един човек който е ходил на мача днес и знае песента ?

Пич, ние сме фенове. Знаем си песните, които ние пеем. За останалото попитай в някой форум на радио, сещаш ли се, че ти е смотан въпроса?

Значи.. така като не я знаеш не давай излишни мнения тва че не знаеш какво да отговориш не ме интересува дали си фен или простит*тка сещаш ли се ?! Мен ме интересува дали някой знае песента.. а не кой какъв е ... и .. не е тая песен Bad Rivers of... там никаде не се пее 3 пъти под ред WHy , Why , Why...

Преди мача кой мислиш се е вслушвал в песните? Все пак не сме на концерт отишли. Виж, питай за състава, друга работа :) :)

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 01 юни 2009 11:07

Ами ако се чувстваш незадоволен - заповядай ;) А иначе...Честит Празник на всички деца и на всички ,които пазят нещо детско в себе си ;)
Гонзофенка - очаквай неочакваното :) А и особеноо щом посещаваш "шоколадовия " град Свогее значи работата е опечена ;) :oops: :oops:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Върни се в “Архив”