Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 17:06

icko65 написа:
sin4ec написа:Не ви ли е срам, бе? Клубът ви е жив и съществува, а вие вече търчите да се кълнете във вярност на Осъм Ловеч! Не усещате ли абсурда в цялата ситуация? Истинският ЦСКА нито е фалирал, нито е закрит, а вие вече го предадохте! Къде остана "нашата вярност е нашата чест"? Това ли ви е честта?
Ставате за посмешище! Че и имате наглостта да наричате тези сред вас, които държат на своя истински отбор "малоумници" !
Такава гадна повръщня не съм очаквал. Засрамете се!

Ти виждал ли си комунист и тапигьоз да имат срам....Продължението кой както иска да го тълкува.Истински цесекар има в темата :кое от новите ЦСКА ще изберете-veteran1972 се казва.

МНОГО СИ ПРОСТ!Какво си дошъл тук да обиждаш бе,а?Комунист ще вика,тъпак!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 юни 2015 17:06

BRF написа:
Der Führer написа:Аз не съм фен на ЦСКА ( не съм и на Левски ) ... така че според мен не влагам пристрастия в оценката си . Според мен нито Божков , нито Манджукови и Инджов , нито Гриша Ганчев искат ЦСКА . Искат базите . За тяхно съжаление базите вървят заедно с клуба . Затова и се търси начин , някакъв клуб да вземе базите , а този с дълговете да бъде затрит . Доколкото виждам , никой все още не се е засили да освободи марката "ЦСКА" от залога който тежи върху нея . Най-нормалното нещо е , ако една група хора е сплотена от любовта към ЦСКА , тя да работи заедно . Малкия Манджуков се кълне , че от него по-голям цесекар няма . Стойчо Младенов също . Ама не искат да се гледат . Инджов казва че не е фитболен фен , обаче работел за благото на ЦСКА от приятелски чувства . И той не ще да чуе за Стойчо . Божков не съм го чул някога да казва че е цесекар . Той пък не иска да има нищо общо с горе изборените . А всички заедно не чат да чуят за ТИТАН-ците . Обаче всеки поотделно иска да "спасява" ЦСКА . Що ли ? За мен отговоря е ясен . Интерси и пари . Но не от функциониращ клуб на печалба . А пари направени покрай името ЦСКА . Някой от вас феновете да обърна внимание , че всички "спасители" се активизираха слад като се обяви проекта за нов стадион в София . Ама според инвеститорите такъв ще има , ако се използва съвместно от ЦСКА и Славия . Което освобождва терена под "Армията" за други бизнес начинания .
Божков както сега "проявява интерес" към ЦСКА , так може да го згуби след няколко дни . Защото доколкото съм запознат , Манджукови и Инджов нямат намерение да губят едни вложени 7 млн лева . Те са хората които в момента държат марката ЦСКА . Те са и хората , които ще решат дали този ЦСКА ще фалира или не . И ако фалира , кога ще се случи . И дали преди да фалира , марката да си смени собственика . Ако те не дадат изрично съгласие , друг футболен клуб с ЦСКА в името НЕ МОЖЕ да съществува .
Съвсем хипотетично - Манджукови плащат необходимите пари , за да освободят марката от залога към НАП . След което я прехвърлят в ЦСКА-то регистрирано от Ивайло Манджуков . Този ЦСКА остава в безтегловност колкото е необходимо . Без фалит , но и без да развива състезателна дейност . Просто ще дава под наем "Армията" и базите на новия ЦСКА на Манджукови . Не ми казвайте , че не може ... Черноморец на Дражев и стария Нефтохомик още съществуват като юридически лица . Едното дружество е собствник на емблемата на Черноморец , другото е собственик на стадион "Лазур" в Бургас . Та питам тогава - как ще се казва клуба на Божков , ако му се забрани да използва ЦСКА в името си ... и къде ще играе ако , Манджукови него пуснат на "Армията" . Държавата я забравете . Концесията няма да бъде развалена , ако се снасят редовно концесионните вноски .

Аз затова и не взимам отношение за сега!Въобще всичко е обвито в пълна мъгла!Все пак съм от Бургас :lol: като тебе и знам,че стадионите си сменят притежателите и клубовете като носни кърпички!Надявам се да не ми се отнеме удоволствието от пътуванията по мачове,това е!

Аз се надявам да уцелите на читави хора ( че се нагледахме всички на спасители , собственици и т.н ) , които да управляват клуба правилно . Пак казвам - не съм ви фен , но българския футбол има нужда от силни ЦСКА и Левски . Че дори и от проекти като Литекс и Лудогорец.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юни 2015 17:08

sin4ec написа:Не ви ли е срам, бе? Клубът ви е жив и съществува, а вие вече търчите да се кълнете във вярност на Осъм Ловеч! Не усещате ли абсурда в цялата ситуация? Истинският ЦСКА нито е фалирал, нито е закрит, а вие вече го предадохте! Къде остана "нашата вярност е нашата чест"? Това ли ви е честта?
Ставате за посмешище! Че и имате наглостта да наричате тези сред вас, които държат на своя истински отбор "малоумници" !

Това че се интересуваш от ЦСКА е разбираемо,голям отбор ,фактор в България,не феновете,сегашните собственици предадоха отбора,в дните когато трябва да се работи за спасяването на клуба,единия забягна в чужбина,другия се крие в къщи,тяхното място тези дни е на Армията.Заради две заплати неполучени ще изпуснем всички що годе свястни футболисти без клуба да вземе един лев.Какво обещаха и какво изпълниха Милко и Морко от март месец насам че да им вярваме,само съвещания,декларации и лъжи.Като нямат капацитет и финансов ресурс да управляват ЦСКА да си го кажат и да се оттеглят,а те хем искат да затрият клуба,хем искат да вземат базите.Феновете не са продали ЦСКА,не може никой да ги обвинява че са готови на всичко за да го има ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 юни 2015 17:13

peliforewer написа:

Това че се интересуваш от ЦСКА е разбираемо,голям отбор ,фактор в България,не феновете,сегашните собственици предадоха отбора,в дните когато трябва да се работи за спасяването на клуба,единия забягна в чужбина,другия се крие в къщи,тяхното място тези дни е на Армията.Заради две заплати неполучени ще изпуснем всички що годе свястни футболисти без клуба да вземе един лев.Какво обещаха и какво изпълниха Милко и Морко от март месец насам че да им вярваме,само съвещания,декларации и лъжи.Като нямат капацитет и финансов ресурс да управляват ЦСКА да си го кажат и да се оттеглят,а те хем искат да затрият клуба,хем искат да вземат базите.Феновете не са продали ЦСКА,не може никой да ги обвинява че са готови на всичко за да го има ЦСКА.

То още с лишаването от лиценз , футболистите получиха право да си прекратят договорите едностранно без посслествия , без значение дали са си получавали заплатите или не .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 17:15

peliforewer написа:

А да допълня!Досега бяхме изкуствен отбор създаден с указ!Сега ще ни говорите други неща,аз не виждам разлика!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юни 2015 17:15

Red joker написа:Кажи му на твоя клиент,че точно това е идеята -дружеството но МиМ,да отиде в „А“ окръжна да се „пречиства“,като леко ,полеко фалира ,отнасяйки задълженията в небитието,а новото дружество продължава съвсем законно в „А“ ПФГ,откупвайки марката и емблемата ЦСКА,които за запорирани в НАП и по този начин си остава истинският ЦСКА,вземайки,базата,стадиона и историята на Клуба -проста работа за умни момчета,па вие си говорете за „Литекс“,Симитли и кой ли още не :idea: По принцип вие се опитвате да отричате ЦСКА,още от самото му създаване-говорите за некви укази на политбюро,които ги няма никъде-така че ми дреме абсолютно, дали ще признаете новото дружество или не -отбора си остава ЦСКА СОФИЯ,който и да ви е болно и ще бъде припознат от същите фенове на отбора ,който съществува от 1948г. и е №1 В БЪЛГАРИЯ :!:

Значи докато фалира, вие пак ще си сте същия отбор, ама с футболистите на Литекс, с емблемата и името на Литекс, ама вече ЦСКА! ГОРДИ! :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 12 юни 2015 17:16

Der Führer написа:Аз не съм фен на ЦСКА ( не съм и на Левски ) ... така че според мен не влагам пристрастия в оценката си . Според мен нито Божков , нито Манджукови и Инджов , нито Гриша Ганчев искат ЦСКА . Искат базите . За тяхно съжаление базите вървят заедно с клуба . Затова и се търси начин , някакъв клуб да вземе базите , а този с дълговете да бъде затрит . Доколкото виждам , никой все още не се е засили да освободи марката "ЦСКА" от залога който тежи върху нея . Най-нормалното нещо е , ако една група хора е сплотена от любовта към ЦСКА , тя да работи заедно . Малкия Манджуков се кълне , че от него по-голям цесекар няма . Стойчо Младенов също . Ама не искат да се гледат . Инджов казва че не е фитболен фен , обаче работел за благото на ЦСКА от приятелски чувства . И той не ще да чуе за Стойчо . Божков не съм го чул някога да казва че е цесекар . Той пък не иска да има нищо общо с горе изборените . А всички заедно не чат да чуят за ТИТАН-ците . Обаче всеки поотделно иска да "спасява" ЦСКА . Що ли ? За мен отговоря е ясен . Интерси и пари . Но не от функциониращ клуб на печалба . А пари направени покрай името ЦСКА . Някой от вас феновете да обърна внимание , че всички "спасители" се активизираха слад като се обяви проекта за нов стадион в София . Ама според инвеститорите такъв ще има , ако се използва съвместно от ЦСКА и Славия . Което освобождва терена под "Армията" за други бизнес начинания .
Божков както сега "проявява интерес" към ЦСКА , так може да го згуби след няколко дни . Защото доколкото съм запознат , Манджукови и Инджов нямат намерение да губят едни вложени 7 млн лева . Те са хората които в момента държат марката ЦСКА . Те са и хората , които ще решат дали този ЦСКА ще фалира или не . И ако фалира , кога ще се случи . И дали преди да фалира , марката да си смени собственика . Ако те не дадат изрично съгласие , друг футболен клуб с ЦСКА в името НЕ МОЖЕ да съществува .
Съвсем хипотетично - Манджукови плащат необходимите пари , за да освободят марката от залога към НАП . След което я прехвърлят в ЦСКА-то регистрирано от Ивайло Манджуков . Този ЦСКА остава в безтегловност колкото е необходимо . Без фалит , но и без да развива състезателна дейност . Просто ще дава под наем "Армията" и базите на новия ЦСКА на Манджукови . Не ми казвайте , че не може ... Черноморец на Дражев и стария Нефтохомик още съществуват като юридически лица . Едното дружество е собствник на емблемата на Черноморец , другото е собственик на стадион "Лазур" в Бургас . Та питам тогава - как ще се казва клуба на Божков , ако му се забрани да използва ЦСКА в името си ... и къде ще играе ако , Манджукови него пуснат на "Армията" . Държавата я забравете . Концесията няма да бъде развалена , ако се снасят редовно концесионните вноски .

Цесекарите трябва да прочетат това мнение и, ако могат да го осмислят, ще разберат къде се крие спасението и катарзиса на славния ЦСКА. След 3-4г. ще са се завърнали в А група със стадион, работещ ДЮШ и т.н. Но изглежда борбата за картонени титли е по-важна за някой хора. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 17:16

Der Führer написа:
peliforewer написа:

То още с лишаването от лиценз , футболистите получиха право да си прекратят договорите едностранно без посслествия , без значение дали са си получавали заплатите или не .

Факт е,че вместо да работят нещо,оставиха Клуба на самотек!Сега какво искат?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 17:17

Red joker написа:
sin4ec написа:
Red joker написа:Много ви се иска ,ама не е така :!: Как па всичко ,което е в полза на ЦСКА Е НЕЗАКОННО,айде не ме дърпай за езика ,да казвам колко вие сте законни,от колко години ползвате базата на МВР безплатно,нали „нищо общо с МВР“ и т.н и т.н.,писнало ми е и на мене и на другите колеги,толкова години да ви цитираме факти и актове от вашето „житие и битие“,които са незаконни или са по „другите начини“ :!: Просто ви хвана шубето и завиждате,че ще станеме много силни,а при вас е„ път без изход“ -това е истината и за това толкова надигате вой :!: :idea:

Това с базата се отнася до СК Левски, дали правиш разлика с ФК Левски и стадиона, който ни е даден( на ФК) за вечно и безвъзмездно ползване?
Мен от Литекс няма как да ме е шубе, както и да му викате.
А да наричате позицията на Тео малоумна, това само идиоти могат да го направят!
И още нещо, понеже одеве ми го каза един клиент, много свързан с отбора и влюбен в ЦСКА:
МиМ имат идея да почнат от А окръжна с нов клуб на чисто, с осигурено финансиране. И след това да си вземат емблемата, правата на която е у тях. И акциите на истинския ЦСКА са у тях, и правата над базите, ако не сте забравили!
На Литекс ли си фен още?

Кажи му на твоя клиент,че точно това е идеята -дружеството но МиМ,да отиде в „А“ окръжна да се „пречиства“,като леко ,полеко фалира ,отнасяйки задълженията в небитието,а новото дружество продължава съвсем законно в „А“ ПФГ,откупвайки марката и емблемата ЦСКА,които за запорирани в НАП и по този начин си остава истинският ЦСКА,вземайки,базата,стадиона и историята на Клуба -проста работа за умни момчета,па вие си говорете за „Литекс“,Симитли и кой ли още не :idea: По принцип вие се опитвате да отричате ЦСКА,още от самото му създаване-говорите за некви укази на политбюро,които ги няма никъде-така че ми дреме абсолютно, дали ще признаете новото дружество или не -отбора си остава ЦСКА СОФИЯ,който и да ви е болно и ще бъде припознат от същите фенове на отбора ,който съществува от 1948г. и е №1 В БЪЛГАРИЯ :!:

ЦСКА с два отбора???Ти вярваш ли тая да стане?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 17:18

OT18 написа:

Цесекарите трябва да прочетат това мнение и, ако могат да го осмислят, ще разберат къде се крие спасението и катарзиса на славния ЦСКА. След 3-4г. ще са се завърнали в А група със стадион, работещ ДЮШ и т.н. Но изглежда борбата за картонени титли е по-важна за някой хора. ;)

Аз пък го разбрах така!Взимат концесията за Армията и правят общ стадион със Славия на Овча купел,а на мястото на Армията правят............
Освен това Божков НЯМА да издържа ЦСКА на по-долна група от Б!

Върни се в “Архив”