BadBoy написа:@Levski4Ever ти следиш ли темата и въобще обърна ли внимание мнението ми в отговор на какво е?
Следя я да. Мнението ти е в отговор на honda, а той НИКЪДЕ не е споменал фармацевтичния им бизнес.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:@Levski4Ever ти следиш ли темата и въобще обърна ли внимание мнението ми в отговор на какво е?
onegavon написа:Преди време излезе информация в един всекидневник, че не са изпълнили приватизационния си ангажимент и то с доста милиончета по отношение на БМФ.Там имаше коментар, че проекта Лудогорец всъщност се прави с отложените приватизационни инвестиции.Даже показаха писмото до Агенцията по приватизация с което искат да им се отсрочат инвестиционните плащания.Това инфо много бързо изчезна от медийното пространство почти без коментари.Наскоро излезе и една друга информация ,че няма да се разширява повече стадиона с обяснението ,че не било необходимо и още али-бали за замазване.
Всички тези събития ме навеждат на мисълта , че проекта Лудогорец може да приключи в най- скоро време.Особенно ,ако Борисов загуби изборите.
BadBoy написа:Хонда не е нужно човек да се прави, че всичко знае и всичко разбира и е хубаво, защото рискува да се изгуби някъде между думите си.
way написа:Президентът на Левски Тодор Батков попадна в класацията на най-ексцентричните футболни босове, която бе направена от списание „4-4-2”.
Батков влиза в класацията с изказването си „This british homosexual broke the game!” То е по адрес на английския съдия Майк Райл след загубата на Левски с 1:3 от Шалке 04 в първия четвъртфинал от турнира за Купата на УЕФА,
Батков нарече съдията „британски хомосексуалист“, а за да бъде разбран правилно и от присъстващите чуждестранни репортери, юристът направи изявлението си първо на български език, а след това на английски.
В класацията на най-ексцентричните футболни президенти попадат Силвио Берлускони, босът на Палермо Маурицио Дзампарини и на Наполи Аурелио де Лаурентис. Сред най-забавните президенти е и този на Стяуа Джиджи Бекали.
гарфилд написа:way написа:Президентът на Левски Тодор Батков попадна в класацията на най-ексцентричните футболни босове, която бе направена от списание „4-4-2”.
Батков влиза в класацията с изказването си „This british homosexual broke the game!” То е по адрес на английския съдия Майк Райл след загубата на Левски с 1:3 от Шалке 04 в първия четвъртфинал от турнира за Купата на УЕФА,
Батков нарече съдията „британски хомосексуалист“, а за да бъде разбран правилно и от присъстващите чуждестранни репортери, юристът направи изявлението си първо на български език, а след това на английски.
В класацията на най-ексцентричните футболни президенти попадат Силвио Берлускони, босът на Палермо Маурицио Дзампарини и на Наполи Аурелио де Лаурентис. Сред най-забавните президенти е и този на Стяуа Джиджи Бекали.
В интерес на истината Тодор Батков,бе много прав в случая.Дори бих казал,че се изказа доста културно.Това нещастно човече заслужаваше много повече.
honda написа:BadBoy написа:Хонда не е нужно човек да се прави, че всичко знае и всичко разбира и е хубаво, защото рискува да се изгуби някъде между думите си.
Аз нямам претенции ,че знам всичко . Това го оставям на по-умните от мен. Аз просто казвам каквото мисля и предвиждам каквото мисля
, а това че почти всичките ми прогнози се сбъдват - явно умея да предвижда. Доколкото си спомням бях първия в този форум, който спомена името К.Домусчиев и какво ще се случи след неговата поява на сцената- след като написах бях посъветван да си сменя дрогата
. Доколкото си спомням , аз бях първия в този форум ,който писа какво ще се случи с ЦСКА при управлението на Титан( преди повече от 3 години). Доколото си спомням бях първия в този форум,който писа ,че хора близки до ББ ще се обвържат с Левски. Доколкото си спомням бях първия в този форум ,който писа за предстоящи проблеми на Гриша Ганчев с властта и свиването му. Има доста други мои "предвиждания" ,които когато ги написах бяха приемани като прекалено провокативни и търсещи заяждане , за голяма изненада май-всичките се сбъднаха
. Но за разлика от теб нямам навика да цитирам думите си. Само времето ще покаже дали съм прав за бизнеса на братята Домусчиеви.
BadBoy написа:Дали има някъде залози Левски нищо да не спечели този сезон, че гледам Батков отново е отворил устата http://gong.bg/view_article.php?article_id=320493
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта