Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот Pichichi » 11 мар 2019 09:51

Los Che написа:Geta имат едно ярко изразено предимство пред останалите отбори в битката за места в евротурнирите - те не играят през седмицата.
Не играят в евроелиминациите.
Не играят в турнира за Купата на Краля на Испания / все по-често я печелят републиканци и неиспанци/ От този турнир ги освободи небезизвестният Rodrigo Moreno Machado и то три пъти подред като по учебник
Не играят в някой измислен Турнир за Купата на Община Мадрид / по подобие на Купата на провинция Каталуня/ Това би било единствен шанс за ФК "Реал" да спечелят нещо си този сезон. Но не е много сигурно защото заради местопребиваването и бандата на Чоло ще участва.
----
След малка историческа справка се оказа , че е имало такъв Турнир за Купата на Мадрид -Copa Comité Madrid - в средата на миналия век.

Засега имат и едни 5/6 точки повече пред "преследвачите" но ще се сборят Валенсия, Бетис и Севиля за
мястото на Хетафе.
На дъното става интересно. Селта вече са в зоната, Райо имат Н-найсе поредни загуби
а Леванте и Ваядолид по 4-ри за посл. им 5 мача/Селта също.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 мар 2019 10:21

Преди началото на сезона се замислих дали и трите новаци няма да вземат да изпаднат и сега ми изглежда все по-вероятно. Валядолид започнаха доста солидно, но вкарват малко, а вече взеха и да допускат много, за разлика от първия полусезон. Още са над чертата, ама ми се виждат като основен фаворит за изпадане. Виляреал с този състав би трябвало да се спасят. Леванте, въпреки лошите резултати напоследък, също очаквам да оцелеят без особени ядове. Селта също имат нелош състав, но без Аспас ми изглеждаха много безлични в срещите, които им гледах напоследък. Вече са от грешната страна на чертата и ако не подобрят нещо, може да се озоват в Сегунда. Уеска и Райо ми изглеждат с една идея по-добри шансове за спасение от Валядолид, въпреки че сега са зад тях. Особено похвално е представянето на Уеска след Нова година. Ако издрапат някак, ще е истинско геройство. Все пак Селта е най-логично да оцелеят заедно с Виляреал.
Иначе за ЕКТ Алавес може би ще глътнат вода и може да изпаднат и от седмицата. Ние и севилските отбори ще пробваме да гоним Хетафе, пък да видим какво ще стане. Имаме мачове трите тима помежду си, също така и ние, и Севиля имаме да играем с Хетафе. Отделно пак ние и Севиля към момента сме и в ЛЕ. Ако продължим и там (доста под въпрос след не дотам добри първи турнирни резултати), може това да е за сметка на шансовете в Примера, защото ще сме с по-натоварен график. В този аспект Бетис вече са по-освободени, но загубиха 2 пъти от Хетафе и няма повече да играят с тях, което пък е минус. Ние имаме и финал за Купата, но той се пада 6 дни след последния кръг в Примера, така че не влияе особено. (Освен ако не играем и финал за ЛЕ още 4 дни след това, което силно ме съмнява.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 мар 2019 10:44

Не знам, за мен Зизу много яко изклати Флорентино :roll: :?

Заряза захабения и обречен (рано или късно....в случая рано) на провал отбор - върна се след 9 месеца, с по-висока заплата, с 300+ млн за трансфери, правото да разкара който иска и поне 1 сезон картбланш :roll: :?

Ако не беше напускал много вероятно е вече да беше уволнен Зидан, така че доста хитро от негова страна, но да видим дали ще може да изгради отбор :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 мар 2019 18:39

Кое му е хитрото да зарязва един добре смазан отбор, за да поеме напълно разбит след 9 месеца? Не гледайте само от парична гледна точка, защото това ще е грешка. Да сега е искал да се подсигури с това завръща, за да може да изгради отбор и беше идеален момент да извие ръцете на Перес, но и Жозе да беше дошъл положението щеше да е същото с исканията. Конте също би постъпил така след като виждаш един разбит отбор, който трябва да се гради минимум 3 сезона. :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2019 18:50

Какъв добре смазан отбор бе, Паце? Издишахте от месеци преди да напусне Зидан, само че ШЛ замаза очите на феновете. То и там бяхте умрели срещу Юве, ама дузпата ви спаси. Тоя трофей обаче обезпечи на Флорентино възможността да не дава пари лятото, а Зидан беше наясно че без нови играчи ще се случи това, което преживявате тоя сезон. И съответно избра да си тръгне на върха, вместо да го изритате като мръсно коте, по някое време през този сезон. Сега се връща, всичките му искания ще бъдат гарантирани и ще може да обнови отбора по свой вкус, а не по този на Флорентино.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 12 мар 2019 18:57

Добре смазана друг път. И Зидан, и Роналдо усетиха на къде отиват нещата и напуснаха потъващия кораб. Зидан си беше пред уволнение и само името го спаси от такова, а ШЛ благодарение на Улрайх, Кариус и подобни рибоци я взехте. Това което се случи този сезон щеше да се случи и при Зидан и тогава той щеше да бъде уволнен, но сега му се предоставя възможност да поеме контрола в свои ръце, защото Перес е отчаян и само така може да си спаси поста, защото усеща недоволството към него и иска, не иска ще трябва да развърже кесията.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 12 мар 2019 19:00

rhaegar написа:Какъв добре смазан отбор бе, Паце? Издишахте от месеци преди да напусне Зидан, само че ШЛ замаза очите на феновете. То и там бяхте умрели срещу Юве, ама дузпата ви спаси. Тоя трофей обаче обезпечи на Флорентино възможността да не дава пари лятото, а Зидан беше наясно че без нови играчи ще се случи това, което преживявате тоя сезон. И съответно избра да си тръгне на върха, вместо да го изритате като мръсно коте, по някое време през този сезон. Сега се връща, всичките му искания ще бъдат гарантирани и ще може да обнови отбора по свой вкус, а не по този на Флорентино.

Абсолютно! Това само показва колко интелигентен човек е Зизу. Само да уточня и че играчите подцениха реванша срещу Ювентус и заради това се стигна до възможността за обрата. Още при 0-2 си взехме инициативата, но тогава дойте тъпата грешка на Навас, която постави отбора в доста неловка ситуация.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 мар 2019 19:03

rhaegar написа:Какъв добре смазан отбор бе, Паце? Издишахте от месеци преди да напусне Зидан, само че ШЛ замаза очите на феновете. То и там бяхте умрели срещу Юве, ама дузпата ви спаси. Тоя трофей обаче обезпечи на Флорентино възможността да не дава пари лятото, а Зидан беше наясно че без нови играчи ще се случи това, което преживявате тоя сезон. И съответно избра да си тръгне на върха, вместо да го изритате като мръсно коте, по някое време през този сезон. Сега се връща, всичките му искания ще бъдат гарантирани и ще може да обнови отбора по свой вкус, а не по този на Флорентино.

Добре смазан отбор за разлика от сега ако трябва да се правят сравнения между тогавашното и сегашното състояние. Пределно ясно ни беше, че отбора страдаше още през онзи сезон и дори тогава отнесохме някои срамни загуби в Мадрид. Все пак ако беше останал можеше да се оправят нещата с няколко трансфера и така постепенно да се оправя отбора още от този сезон, а не да се почва това нещо от следващият. Няма толкова луд, че да остави един отбор, който беше добре и да поемеш същият почти 1 година по късно, който е разбират отвсякъде. Все едно ти сега да отидеш да живееш в някоя разбита къща, която трябва основен ремонт в нея. :lol:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 12 мар 2019 19:30

JackPackage написа:Не знам, за мен Зизу много яко изклати Флорентино :roll: :?

Заряза захабения и обречен (рано или късно....в случая рано) на провал отбор - върна се след 9 месеца, с по-висока заплата, с 300+ млн за трансфери, правото да разкара който иска и поне 1 сезон картбланш :roll: :?

Ако не беше напускал много вероятно е вече да беше уволнен Зидан, така че доста хитро от негова страна, но да видим дали ще може да изгради отбор :roll:

Много голяма класа показа Зизу в тази ситуация. ;) Иначе сега се пише, че сме заделили 100 млн. за Азар, така че и вие ще намажете. ;)
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 12 мар 2019 19:49

Tiberius написа:
JackPackage написа:Не знам, за мен Зизу много яко изклати Флорентино :roll: :?

Много голяма класа показа Зизу в тази ситуация. ;) Иначе сега се пише, че сме заделили 100 млн. за Азар, така че и вие ще намажете. ;)

Не знам дали ще стигнат.Челси имат забрана за трансфери 2 години,затова зимата се изръсиха толкова пари за резервата Пулишич.Ако си продадат най-добрия играч не знам как ще се оправят.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”