Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот BadBoy » 16 яну 2014 23:46

Parmalat написа:Има 5 мача и за националния отбор на Тунис.

Пак си писал по инерция, Белаид има две участия в приятелски мачове в края на 2012 г., от тогава не е викан.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 17 яну 2014 01:25

Tommi написа:Тоя е доста висок за бек, по-добре да го ползват стопер и да вземат бразилеца за бек. С тия двамата дано да се заздрави защитата. Остава да дойде и един добър плеймейкър от типа на Дарко. 8-) И Генков, и Макриев са си прилични нападатели за нашето първенство (да не кажа голяма дума, но само Безяк и нападателят на Ловеч могат да се мерят с тях), просто им трябва някой да дава пасове, както Дарко даваше на Гарата.

Макриев и Генков са завършени тупани. ;) Чак пък Безяк и Джордан МОЖЕ да се мерят с тях. :lol:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 яну 2014 01:50

santi_santi написа:Крещяща е нуждата от приличането на офанзивен халф,който да играе зад нападателят!!!Защото ако пак се смята да се използва Гаджев отново на тази позиция,отново цяла пролет ще има да ругаем и да се ядосваме!

Не виждам що да не ползваме Деков за това. Има пас, удар, спортна злоба, бие фалове добре, креативен. Верно, не е млад и не е опция за бъдещето, но докато нмерим някой добър за постоянно, става.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 яну 2014 01:55

groti написа:Ето така изпуснахме поредния добър вратар,който след години ще гоним. Говоря за Мишо Илиев. На фона на лъкатушещите игри на всички през сезона как пък точно той решиха че не става. Попадийн също.. Везалов надали е по-слаб от Перез. Много лесно се отказваме от футболисти,които трудно заместваме после. За нападателите дано не привличаме Домо или Валери. Никой не може да ме убеди че който и да е от двамата е по-добър от Макриев или Генков в момента. Нека видим с 1-2 качествени халфа какво могат М и Г. То и Дембеле в този отбор сигурно би бил невзрачен.
За последните два (и единствените засега трансфери) - ами по-добре от разни замиращи французи,ганайци,пакистанци и прочие. Дано бразилчето покаже качества и го одобрят. Спомням си че в мача срещу нас съсипа Стефан Станчев. Просто го минаваше като малка гара. Дано продадат Гари и да вземат 1 или 2 халфа + бек. Тогава отбора заспива. Дано и някой тиквоч се усети че Велезката е по-свестен от Перез. Онзи автогол го съсипа. Също,като с Иво Главата.

+1 за Мишо Иванов, Попадийн и Везалката. Валери според мен в каквато и да е форма, ще е по-добър от сегашните. А тоя дето разминаваше Станчев, май не беше Уолъс, а някакъв алжирец или нещо.

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 17 яну 2014 03:21

groti написа:Ето така изпуснахме поредния добър вратар,който след години ще гоним. Говоря за Мишо Илиев. На фона на лъкатушещите игри на всички през сезона как пък точно той решиха че не става. Попадийн също.. Везалов надали е по-слаб от Перез. Много лесно се отказваме от футболисти,които трудно заместваме после. За нападателите дано не привличаме Домо или Валери. Никой не може да ме убеди че който и да е от двамата е по-добър от Макриев или Генков в момента. Нека видим с 1-2 качествени халфа какво могат М и Г. То и Дембеле в този отбор сигурно би бил невзрачен.
За последните два (и единствените засега трансфери) - ами по-добре от разни замиращи французи,ганайци,пакистанци и прочие. Дано бразилчето покаже качества и го одобрят. Спомням си че в мача срещу нас съсипа Стефан Станчев. Просто го минаваше като малка гара. Дано продадат Гари и да вземат 1 или 2 халфа + бек. Тогава отбора заспива. Дано и някой тиквоч се усети че Велезката е по-свестен от Перез. Онзи автогол го съсипа. Също,като с Иво Главата.

Изпуснали сме ПОРЕДНИЯ добър вратар викаш? Я ми кажи, които са тези преди него? Защото аз от както се помня ЛЕВСКИ е имал добри вратари. Или не си доволен от Иванков, Петков, Здравков, Шейтанов, Михайлов?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 яну 2014 08:28

Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 яну 2014 09:44

milen.hristov написа:Хубаво почваме да чистим дърветата, но лошото е, че продължаваме да колекционираме нови, като имам в предвид направилият има няма 2-3 мача като Огнянов и бразилският инвалид не играл от 6 месеца, и лятото ще трябва да ги чистим тях. Като няма пари да се играе с юношите докато дойдат по-добри времена независимо от резултатите.
Успех на Балаид, това е наистина добър трансфер, дано се окаже и сполучлив!
Макриев все пак не е водил подготовка, да видим момчето как ще се представи през пролетта. Очаквам приятната изненада да е шуменският Деко, който също не беше водил подготовка, ако разбира се треньорският капацитет на Сухил, а не параноята му и тази на тонев не продължат да го държат резерва.

Милене я ми кажи нещо ти колело можеш ли да караш,щото футбола е същото това не се забравя или го можеш или не.
Техниката във футбола ако я имаш 2 год да не игараеш за три месеца дори аз аматьор ще те вкарам в перфектна физическа подготовка,ако обаче
нямаш техниката и таланта-просто отиваш и ставаш лекоатлет.Разбери го братле футбола е проста игра за умни хора.
И не прибързвай със заключенията си нека видим тези двамата,които ти вече сравни със земята,нямаш право,просто нямаш право.
LEVSKI_FOREVER

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 17 яну 2014 10:37

На мен много ми се иска да си върнем Домовчийски.
Нищо че лятото малко курвенски отиде в Ботев.
Домо е в пъти по бърз и техничен от Генков и Макриев. Домо може да играе и зад нападателя и по крилото. А това си остава не забравимо за мен:

https://www.youtube.com/watch?v=aQsKujtZ4M0

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 яну 2014 10:45

От Беалид нямам кой знае какви впечатления и не мога да кажа нищо .Въпросът е къде ще бъде използван...дали на левия бек или в центъра. По-скоро е второто , защото тоя Уолъс си е типичен ляв бек и съм сигурен , че ще е поне с класа над онова португалско недоразумение Пинто. От клипчето виждам , че изпълнява добре пряк свободни удари..нещо от което имаме нужда . успех на новопривлечените (макар че Уолъс е все още на проби).
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 17 яну 2014 11:04

sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

и на мен ми се струва,че ще покаже добри игри.

Върни се в “Архив”