Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Време е ЦСКА да си плати за всичко сторено

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 11:27

Калигула написа:Чувал съм ги тези теории на конспирацията от Лупи. Вие все още ли му вярвате? :? Истината е ,че това са популистки брътвежи на един човек ,който искаше да оправдае собствената си некадърност. Целите на Лупи бяха:
1) вече я написах ( искаше да оправдае собствената си некадърност).
2) искаше да ви се подмаже на вас феновете. (разбираш ли той бил голям цесекар и е направил всичко за взимането на лиценз ,но злите сили му попречили).
3) искаше да се подмаже на Бойко ,като обвини неговите политически врагове.
Истината е ,че ако Лупи искаше лиценза щеше да направи всичко по силите си за да го получи. Щеше да изпълни всички условия ,но той не го направи. ;)

Бре, много си задобрял в анализите от както научи разликата между социални и икономически категории... :lol:
Похвално, бравос!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 01 юли 2013 11:28

pampi написа:
Калигула написа:Чувал съм ги тези теории на конспирацията от Лупи. Вие все още ли му вярвате? :? Истината е ,че това са популистки брътвежи на един човек ,който искаше да оправдае собствената си некадърност. Целите на Лупи бяха:
1) вече я написах ( искаше да оправдае собствената си некадърност).
2) искаше да ви се подмаже на вас феновете. (разбираш ли той бил голям цесекар и е направил всичко за взимането на лиценз ,но злите сили му попречили).
3) искаше да се подмаже на Бойко ,като обвини неговите политически врагове.
Истината е ,че ако Лупи искаше лиценза щеше да направи всичко по силите си за да го получи. Щеше да изпълни всички условия ,но той не го направи. ;)

Бре, много си задобрял в анализите от както научи разликата между социални и икономически категории... :lol:
Похвално, бравос!

;)

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 01 юли 2013 11:50

Говедата искат вечно ЦСКА да плаща за нещо и докато ние плащаме, вие безплатните и безвъзмездните продължавате да наглеете! Кога подуенският урод на всички власти ще си плати за всички вересии, които е натрупал в жалката си 100 годишна история!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 01 юли 2013 11:52

Най-правилното за цска е да се остави така отбора. Парите , с които щяха да купят Нефтохимик да бъдат спестени за истинския цска. Да се търси нов източник на финансови средства. Титан да чисти дълговете , а в клуба да бъдат налагани юноши с не толкова големи финансови претенции. Много искам да видя Станко с капитанската лента , той го заслужава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Два , три сезона цска ще крета в А група ,но за това време ще се изгради млад и перспективен отбор. Лиценза на Нафтата изобщо не е нужен. Аз не виждам защо ще закриват нафтата ,при положение ,че може да се справят и без закриването им. Мисля ,че Лудогорец ще ги измести като гранд и няма да е голяма загуба кризата в цска ,така че няма страшно. ;)

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 01 юли 2013 11:58

100% ЦСКА още не са си платили на Ботев,Пирин и Сливен за Попов,Тимонов,Саидходжа,Делев,И.Стоянов,К.Стоянов и др. :evil:
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 01 юли 2013 11:58

а и на Черноморец за Платини,да не говорим за кражбата на Анисе
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 01 юли 2013 12:02

Калигула написа:Най-правилното за цска е да се остави така отбора. Парите , с които щяха да купят Нефтохимик да бъдат спестени за истинския цска. Да се търси нов източник на финансови средства. Титан да чисти дълговете , а в клуба да бъдат налагани юноши с не толкова големи финансови претенции. Много искам да видя Станко с капитанската лента , той го заслужава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Два , три сезона цска ще крета в А група ,но за това време ще се изгради млад и перспективен отбор. Лиценза на Нафтата изобщо не е нужен. Аз не виждам защо ще закриват нафтата ,при положение ,че може да се справят и без закриването им. Мисля ,че Лудогорец ще ги измести като гранд и няма да е голяма загуба кризата в цска ,така че няма страшно. ;)

Не го мисли ЦСКА. Такава апетитна хапка, няма да остане неизядена. ;)
А на тези дето си мислят, че ако не съществува Мерцедес-Бенц, Лада ще си вдигнат продажбите, мога само да предам много поздрави от чичко Ленин... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 01 юли 2013 12:05

sokoban написа:
Pupper_ написа:Sokoban, не си прав приятелю! Каквото и да е сторил ЦСКА като клуб, неговите привърженици, едва ли са имали думата, едва ли са гласували ЗА, едва ли са прокарвали идеите и подпомагали мародерството спрямо останалите клубове в България! Фалита на ТИТАН е заслужен, мъката в привържениците - едва ли. Аз им съчувствам, защото клуб който обичат и който им е носил радост в момента е поставен до стената. Без феновете да имат някаква вина. Но съм сигурен, че след 3 години, ще се върнат с гордо вдигнати глави и ще изпитват огромна радост и наслада от любимия си ЦСКА. Така както аз и ти се радваме на Ботев Пд. Това е етап през който ще преминат всички отбори. Берое, Пирин, Черноморец, Ботев и мн. други вече минаха, сега са ЦСКА, скоро и Левски ... няма друг начин, да се отървеш от години разруха и съсипия.

Не съм напълно съгласен с теб.Не виждам у червените фенове манталитетът,който е нужен за да се мине през този катарзис.Повечето от тях си мислят,че живеят в тъмните времена на див комунизъм.За тях няма невъзможни неща.Очакват цялата държавна машина да заработи за тях без да се спазват правила и закони.Ако и този път нещата се развият така,да ти е.а и Европейския съюз,демокрация и всичко останало.

За какъв манталитет говорим щом изборът е бил ЦСКА? Отборът със символ червена звезда, отборът символ на социалистическите ценности. Този отбор е "сбъркан", без аналогия, създаден по неестествен начин. Поради тази причина и феновете на ЦСКА са фалшиви, с фалшиви и чисто идиотски лозунги:
"Гунди ви зове на синьото небе."
"Седем е добро число, карам алфата със сто."
"гУгУтката инстрУктор на гУнди."
"Ние браним нашия град." (жалка пропаганда)
"Искаме да играем с юноши, както преди" - Както кога??? Цска никога не е имала школа! Просто никога не е имала нужда от такава. Държавният апарат е осигурявал всичко необходимо.
"Нашата вярност е нашата чест" - и в 70 минута си взимат трансперанта и си тръгват.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 01 юли 2013 12:09

Ами заради това ли никой не дава и един лев за цска (това са думи на уважавания от мен Венци Живков). Примерът се Мерцедес е неудачен ,защото състоянието на цска към момента не като състоянието на Мерцедес.

Тралала

Мнениеот Тралала » 01 юли 2013 12:15

pampi написа:
Калигула написа:Най-правилното за цска е да се остави така отбора. Парите , с които щяха да купят Нефтохимик да бъдат спестени за истинския цска. Да се търси нов източник на финансови средства. Титан да чисти дълговете , а в клуба да бъдат налагани юноши с не толкова големи финансови претенции. Много искам да видя Станко с капитанската лента , той го заслужава. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Два , три сезона цска ще крета в А група ,но за това време ще се изгради млад и перспективен отбор. Лиценза на Нафтата изобщо не е нужен. Аз не виждам защо ще закриват нафтата ,при положение ,че може да се справят и без закриването им. Мисля ,че Лудогорец ще ги измести като гранд и няма да е голяма загуба кризата в цска ,така че няма страшно. ;)

Не го мисли ЦСКА. Такава апетитна хапка, няма да остане неизядена. ;)
А на тези дето си мислят, че ако не съществува Мерцедес-Бенц, Лада ще си вдигнат продажбите, мога само да предам много поздрави от чичко Ленин... :lol:

Е няма нужда да се асоциирате с някакви руски антики.

Върни се в “Архив”