siniq_fen написа:Аз съм на мнение, че има и други кадърни български треньори, например Херо, Феро, Стефан Грозданов и защо не Ивайло Петев?!
Единствените кадърни български треньори за Левски са Херо и Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Аз съм на мнение, че има и други кадърни български треньори, например Херо, Феро, Стефан Грозданов и защо не Ивайло Петев?!
flo написа:siniq_fen написа:Аз съм на мнение, че има и други кадърни български треньори, например Херо, Феро, Стефан Грозданов и защо не Ивайло Петев?!
Единствените кадърни български треньори за Левски са Херо и Мъри
BadBoy написа:Гледам състава на берое от контролата им срещу Любимец и Каядо го няма дори в резервите, що ли ми се струва, че това е чужденеца за който говорят в Левски
BadBoy написа:Херо към момента го оставям на страни и му желая 100% оздравяване и за него е по-добре да не е под голямо напрежение.
Петев все още нищо не е доказал, този сезон му е важния.
Останалите двама са изпята песен, а и нали знаеш, че кадърния ще работи като треньор, а не да гледа мачовете от трибуните.
Бай Гроздан няма на какво да научи един отбор, той си е от старата школа, а старите методики са отживелица.
С ръка на сърце от тези които си изброил за кой няма да се съмняваш, че ще се справи на 100%?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта