Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: Официално: Гонзо пак треньор на Левски

Мнениеот shwepi » 27 мар 2012 23:45

blue avalanche написа:...И Младенов се съди с ЦСКА,ама стана треньор след 5мин. разговор,нали?

Прав си, НО какво гарантира на Стойчо че ще остане лятото/ако приемем че Батков е единица мярка за малоумие то перничаните са няколко накуп/,според мен Мъри е искал гаранция че няма да е за укротяване на публиката. Това че се дължат пари на Мъри винаги може да се намери начин на погасяване, проблема е ЛОКОМОТИВЦИ секакви.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 23:51

shwepi написа:
blue avalanche написа:...И Младенов се съди с ЦСКА,ама стана треньор след 5мин. разговор,нали?

Прав си, НО какво гарантира на Стойчо че ще остане лятото/ако приемем че Батков е единица мярка за малоумие то перничаните са няколко накуп/,според мен Мъри е искал гаранция че няма да е за укротяване на публиката. Това че се дължат пари на Мъри винаги може да се намери начин на погасяване, проблема е ЛОКОМОТИВЦИ секакви.

Или си левскар и искаш да работиш за Левски или се пазариш като дърт циганин...
Какво значи "гаранция"?Ако наниже 4-5 загуби да го оставят,щото искал гаранция,така ли?

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 27 мар 2012 23:55

Докрая само загуби да нанизва но да направи ОТБОР, тая година си е нулева отвсякъде, поне да направим отбор с който да върне публиката на стадиона. Кое е по важно според теб 3-те точки или публиката.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 мар 2012 00:01

Пич, ти не живееш в София и някои работи не ги знаеш.Стойчо искаше цялата спортно- техническа власт и я получи, парите си ги взе още на миналия лиценз.Така,че почна на чисто.Това , че малоумните пияндури от Пеуник могат да го махнат по - всяко време си е риск на професията.
При Мъри положението не е същото.Един път има 100 бона от ШЛ да взима ,второ двама началници Иво и Гонзо. Е няма как да стане! Мъри си извоюва някакъв авторитет и сега да си плюе на сурата само и само да се прави на голям левскар няма как да стане.Наглия агент да му вика , че и условия ще поставя .Ще му поставя естествено той да не е е Ясен Бояджията.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 28 мар 2012 00:05

още един изгубен сезон. сега ще треперим за зона "Европа". да ни е честит "новия" некъдърник:(
Вън батков и гонзо от Левски!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:05

vladomin_ написа:Голяма грешка! Не знам от къде ще търсят треньор, но най удачния вариант за мен е тандема Мъри-Сираков!!!

Toва поне за сега е невъзможо и Тонев го намекна. Иванов се ползва с протекцията на стотината днес фенове на декларациите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:05

vladomin_ написа:Голяма грешка! Не знам от къде ще търсят треньор, но най удачния вариант за мен е тандема Мъри-Сираков!!!

Toва поне за сега е невъзможо и Тонев го намекна. Иванов се ползва с протекцията на стотината днес фенове на декларациите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 мар 2012 00:06

shwepi написа:

Изпуснаха момента с който щеше да им се прости всичко, на дуета СиС щеше да им се даде от публиката почти безгранично доверие, дори розовите излязоха по умни от нас с Тройчо.

Но те си имат Дуче а ние си имаме гугутче

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

shwepi написа:

Изпуснаха момента с който щеше да им се прости всичко, на дуета СиС щеше да им се даде от публиката почти безгранично доверие, дори розовите излязоха по умни от нас с Тройчо.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

shwepi написа:

Върни се в “Архив”