Teo написа:BRF написа:Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!
Намери се начин, но не е това начина за спасение на клуба! Не е начина да вземеш лиценза на почти 100 годишен клуб като от 1996 ни е пряк конкурент в борбата за титлата, омраза, срамни резултати и т.н. да му смениш името и да очакваш го припознаем за нашия ЦСКА? За какво да сме тарикати и да падаме на нивото на Локо Велбъжд, Металик Сопот и т.н.? НИЕ СМЕ ЦСКА СОФИЯ... отбора доминирал в европейските клубни турнири, клуб с история и слава, клуб с много привърженици и да си плюем на всичко това и да приемем Микре за София, Литекс за ЦСКА? Н И К О Г А !
2013 година когато боклука почти ни бяха закрили, ГГ искаше обединяваща фигура на Армията! ИЦО ДОЙДЕ! След има няма 2-3 седмици се отказа, че щяло да навреди това на бизнеса му! Все се кани, но не идва! На думи не става само... да се пишеш ЦЕСЕКАР и да искаш правиш такива долни и невежи постъпки!
Аз още не знам какъв ще е начина!Дали ще е с врътка с Литекс или нещо друго!При всички положения няма да е със старото АД,а ще е друго!Пак не разбрах,проблем ти е че е Литекс или по принцип!Ако се направи с Банско(например) и сме в Б група ОК ли си?
Трябва да знаеш,че каквото и да се случи ония,ония,ония,ония пак ще реват ,че е незаконно!