Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 14:51

Teo написа:
BRF написа:Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!

Намери се начин, но не е това начина за спасение на клуба! Не е начина да вземеш лиценза на почти 100 годишен клуб като от 1996 ни е пряк конкурент в борбата за титлата, омраза, срамни резултати и т.н. да му смениш името и да очакваш го припознаем за нашия ЦСКА? За какво да сме тарикати и да падаме на нивото на Локо Велбъжд, Металик Сопот и т.н.? НИЕ СМЕ ЦСКА СОФИЯ... отбора доминирал в европейските клубни турнири, клуб с история и слава, клуб с много привърженици и да си плюем на всичко това и да приемем Микре за София, Литекс за ЦСКА? Н И К О Г А !

2013 година когато боклука почти ни бяха закрили, ГГ искаше обединяваща фигура на Армията! ИЦО ДОЙДЕ! След има няма 2-3 седмици се отказа, че щяло да навреди това на бизнеса му! Все се кани, но не идва! На думи не става само... да се пишеш ЦЕСЕКАР и да искаш правиш такива долни и невежи постъпки!

Аз още не знам какъв ще е начина!Дали ще е с врътка с Литекс или нещо друго!При всички положения няма да е със старото АД,а ще е друго!Пак не разбрах,проблем ти е че е Литекс или по принцип!Ако се направи с Банско(например) и сме в Б група ОК ли си?
Трябва да знаеш,че каквото и да се случи ония,ония,ония,ония пак ще реват ,че е незаконно!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юни 2015 14:53

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..

И защо трябва да сме единни?Всеки си има мнение!Идва Божков,засега!

Нали ви призоваха да спасявате заедно с тях клуба-как защо да сте единни?Лошото е че на клона много се накачулиха и ви разделят.

И в какво трябва да се изразява единството като не е ясно какво се случва и какво ще се става?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 юни 2015 14:58

Teo е абсолютно прав!
Казвал съм го за Гриша Ганчев същото важи и за Божков, и за 2-мата като екип.
ЦСКА е равно на дългове, Бнежелюн е част от историята на ЦСКА, Нилсон Антонио, Тенгариня и Спрокел също. От гадната част на историята
са но са част. Също както са част и всичките легенди на клуба и всички отличия. Всеки клуб работи с мениджъри и футболисти и отношенията
доста често не са добри. Нима над 1 млн. за Руи Мигел и Д.Силва дадени на Мездра не са също толкова голям проблем колкото Бенжалюн?
На кой са тези сделки? Нима за Нилсон и Споркел Ст. Младенов не рева по Канал 1 в интервю че той тренирал 8 човека а те нямали договори с
клуба и си стояли в София. Кой и как разтрогва договори после и с кава цел е ясно. Това е така е бил управляван клуба и ние сме също виновни.
Последна промяна от Pichichi на 12 юни 2015 15:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 15:00

BRF написа:
Teo написа:
BRF написа:Имам бегла информация за начина на управление на титан!Изводите ми са ,че се е водил умишлено към края си тоя Клуб!Никога няма да забравя думите на пияното гърне по тв след мача във Виена "Аз ще съм президент на ЦСКА до края"!Още тогава ми прозвуча странно,но вече ми е ясно!Защо трябва заради тези боклуци,които умишлено унищожиха отбора ми да остана без такъв?Какво съм виновен аз,че тия хора не платиха нито на държавата нито на футболисти и тем подобни заплатите?Защо същата тази държава позволи да се изнесат?Защо когато преди 2 години закриваха Клуба всичко беше тихичко?
Намери се човек,който да иска да спаси Кбула,защото вижда пари в това!Вижда пари във нас като фенове!И аз трябва да съм против?За всичките тия години какво ми дадоха титан,освен срам!?Какво?Титли ли,купи ли,успешни ЕКТ ли?Само далавери и сега аз да страдам!

Намери се начин, но не е това начина за спасение на клуба! Не е начина да вземеш лиценза на почти 100 годишен клуб като от 1996 ни е пряк конкурент в борбата за титлата, омраза, срамни резултати и т.н. да му смениш името и да очакваш го припознаем за нашия ЦСКА? За какво да сме тарикати и да падаме на нивото на Локо Велбъжд, Металик Сопот и т.н.? НИЕ СМЕ ЦСКА СОФИЯ... отбора доминирал в европейските клубни турнири, клуб с история и слава, клуб с много привърженици и да си плюем на всичко това и да приемем Микре за София, Литекс за ЦСКА? Н И К О Г А !

2013 година когато боклука почти ни бяха закрили, ГГ искаше обединяваща фигура на Армията! ИЦО ДОЙДЕ! След има няма 2-3 седмици се отказа, че щяло да навреди това на бизнеса му! Все се кани, но не идва! На думи не става само... да се пишеш ЦЕСЕКАР и да искаш правиш такива долни и невежи постъпки!

Аз още не знам какъв ще е начина!Дали ще е с врътка с Литекс или нещо друго!При всички положения няма да е със старото АД,а ще е друго!Пак не разбрах,проблем ти е че е Литекс или по принцип!Ако се направи с Банско(например) и сме в Б група ОК ли си?
Трябва да знаеш,че каквото и да се случи ония,ония,ония,ония пак ще реват ,че е незаконно!

Аз пък те питам, защо да сме тарикати и да се правим на клошари като Велбъжд, Металик?
Започването от най-ниското ниво и връщането в А група ще бъде един ренесанс за ЦСКА СОФИЯ със собственик Васил Божков! Автентичен, чист, достоен нов/стар ЦСКА СОФИЯ! БЕЗ каквито и да е взимане на лицензи, сменяне на имена и прочие! Вместо да бъдем различни и да им покажем на всички, че ще подкрепяме ЦСКА независимо в кой група играе и че сме зад чистия и автентичния вариант за възраждане!

А дебелата свиня дето цъфна на първа оня ден за пореден път доказва колко жалък човечец е! :idea:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 15:01

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:Между другото с идването на БОЖКОВ И ГАНЧЕВ-което за мен е некоректно към никой-лайна..а станаха още по-големи и феновете на ЦСКА се разединиха.А трябваше да са з аедно.Но това е типична българска черта.Примери в историята ни много..

И защо трябва да сме единни?Всеки си има мнение!Идва Божков,засега!

Нали ви призоваха да спасявате заедно с тях клуба-как защо да сте единни?Лошото е че на клона много се накачулиха и ви разделят.

Сега да ти обясня ти ако искаш схващай!Божков ПРОЯВИ интерес към ЦСКА!ТОЙ инициира среща с фенове на ЦСКА(не говоря за фракциите,които не присъстваха на първата среща).Там ТОЙ обяви намерения да СЪЗДАДЕ ново дружество и да го СЛЕЕ с отбор от Б група.След това да ОТКУПИ това което е заложено в НАП(за да има приемственост) и да се РАЗБЕРЕ с държавата за стадиона!След като министъра каза,че ще предостави на концесия стадиона на КЛУБА ПРИПОЗНАТ ОТ ФЕНОВЕТЕ(след като беше видно,че МиМ абдикират),Божков попита има ли подкрепа на феновете!След втората среща(на която присъстваха и лидерите на Офанзива и Анималс като представители на обединения Сектор Г),се излезе с декларация за пълна подкрепа за Божков!На тази среща е станало въпрос за Литекс,защото на ГГ не му се занимава с футбол и всъщност той не го прави от 2 години.Оперативната власт е в Стойлов и Дихонов!Проекта Литекс е страхотен,но поради липса на интерес се изчерпва!Ганчев като далновиден бизнесмен иска да си оползотвори инвестицията!
п.п.Пиша като човек присъствал там,защото знам нещата от човек,който е бил там и е деен в тези неща!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 15:02

Teo написа:
Аз пък те питам, защо да сме тарикати и да се правим на клошари като Велбъжд, Металик?
Започването от най-ниското ниво и връщането в А група ще бъде един ренесанс за ЦСКА СОФИЯ със собственик Васил Божков! Автентичен, чист, достоен нов/стар ЦСКА СОФИЯ! БЕЗ каквито и да е взимане на лицензи, сменяне на имена и прочие! Вместо да бъдем различни и да им покажем на всички, че ще подкрепяме ЦСКА независимо в кой група играе и че сме зад чистия и автентичния вариант за възраждане!

А дебелата свиня дето цъфна на първа оня ден за пореден път доказва колко жалък човечец е! :idea:

Не мога да ти отговоря,защото този вариант не съществува!За Божков вариантите са А или Б група!Другото е пожелателно!
Пак не ми отговори на въпроса!?
АЗ бих подкрепял ЦСКА във всяка група!За момента няма нищо сигурно и затова развиваме хипотези!
Последна промяна от BRF на 12 юни 2015 15:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2015 15:07

BRF написа:
Teo написа:

Не мога да ти отговоря,защото този вариант не съществува!За Божков вариантите са А или Б група!Другото е пожелателно!

Няма как да знаем, защото никой не е обявил нищо официално какво са намислили... едно е да го чуеш от щаба на тоя и оня, друго е от самите тях! :idea:
@ Вярвам и се надявам, че този вариант ще бъде наложен! Просто не искам да си и представя това нещо с Литекс Ловеч... аз съм го отписал!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 юни 2015 15:09

От къде е този интерес у Черепа след като толкова беше щастлив,когато ни продаде? :roll:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 15:09

Teo написа:
BRF написа:
Teo написа:

Няма как да знаем, защото никой не е обявил нищо официално какво са намислили... едно е да го чуеш от щаба на тоя и оня, друго е от самите тях! :idea:
@ Вярвам и се надявам, че този вариант ще бъде наложен! Просто не искам да си и представя това нещо с Литекс Ловеч... аз съм го отписал!

Нали Божков това е казал!Тръгваме от Б група имало е и уреден отбор за сливане!Явно това с Литекс е изскочило между двете срещи!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 15:13

гражданин от село написа:От къде е този интерес у Черепа след като толкова беше щастлив,когато ни продаде? :roll:

Еми преди години заплатите бяха баснословни и Платини още не беше шеф на уефа!Влизането в ШЛ беше налудничаво като идея-отбори като Галатасарай бяха малкото зло!Публиките искаха скъпоплатени звезди и така!Сега критериите са занижени и влизането в ЕКТ не е толкова трудно!От там идват и парите!Вече сме готови да даваме добри пари и за билети,да купуваме карти и така!Предния му престой беше пране на пари,сега вече може да се прави бизнес!10 години е разликата-тогава нямаше фийсбук и интернет на всякъде :lol: !

Върни се в “Архив”