Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Искам да ви питам за една песен

Мнениеот jore1914 » 01 юни 2009 00:13

Значи неска на Герена преди мача пуснаха едно парче... в което се пее: "Why ... why... whyy ... " жена го пее някой знае ли кой го изпълнява.. или нещо линк към песента това онова ?

СинЕкстремист
Контакти:

Re: УЛТИМАТУМ

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 00:25

стичо написа:Брато, не се подигравай на човека! И аз исккам да заведа дъщеря си на футболен мач на Левски, но не го правя заради хора като теб! Тя е Левскарка завинаги!!!!! Но не мога да я изложа на простотията на Българският фен! Апелирам всички истински ЛЕВСКАРИ - СПРЕТЕ С ПРОСТОТИЯТА!!! НИЕ СМЕ ЛЕВСКАРИ И НЕ НИ УТИВА ДА СМЕ ПРОСТАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако си средно интелигентен и, ако си се замислял би трябало да си стигнал до извода, че такива като мен ще има винаги докато има футбола. Това е неизбежно. Футбола не случайно е социален феномен, той поражда много силна емоционална обвързаност, поражда много силни и крайни емоции, следователно повечето които са сериозно запалени по футбола са като лафа на Ботев: "Силно любя и мразя". Тия неща ги има в цяла Европа и в цял свят и ще ги има. А това не е довод да спреш да водиш детето си на мач или да го пускаш на такъв. Инциденти се случват на всякъде, както виждаш да си шофьор или да се возиш в автомобил, да ходиш на дискотека или дори да си на излет близо до път по който минават стари разбричкани рейсове, не е по-безопасно от това да ходиш на мач. В тая връзка бих цитирал пилотите на самолет които на панираните показват статистиката и им казват, че най-безопасния транспорт е всъщност въздушния, като процент аварии и смъртни случаи. Същото е и с мачовете. Ако си такъв филмар или паникьор, по-добре спри дъщеря ти да ходи на дискотеки, и да се вози в автомобили.

А замислял ли си се, защо само футбола като спорт предизвиква такива емоции които никой друг спорт, колкото и популярен и атрактивен да е, не може да го направи? Това произлиза от самата игра и по-специално от това, че за да се стигне до гол е много трудно, а през това време се разиграват най-различни ситуации също предизвикващи емоции, получава се едно натрупване, буквално едно върху друго на емоции което не се случва в другите спортове, от там и цялостното чувство което поражда по-сериозното наблюдение на футболен мач е в пъти по-насително и по-силно сравнение с кой да е друг спорт. Така че, неизбежно е да има футболно хулиганство :arrow: човешка психология! Не може да се промени! За това не се филмирай много от такива примадоми като Крум Савов и подобните журналисти които правят от наякой смешен инцидент на мач някакви грандиозни трагедии.
Последна промяна от СинЕкстремист на 01 юни 2009 23:52, променено общо 1 път.
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

FC_Barcelona
Контакти:

Класата на сегашния отбор на Левски

Мнениеот FC_Barcelona » 01 юни 2009 00:25

Поздрави на всички фенове на Левски за 26-ата титла на България. Днес бях на стадиона и празнувах, както всички левскари...но остана един неприятен вкус в устата. Този мач с Миньор покъртително приличаше на този с БАТЕ :( Просто след едната камара измъчени срещи, които Левски изигра през сезона трябва да се вземат мерки. Просто в отбора няма класа. Трябва да се направи чиста и някаква читава селекция. За пореден мач Георги Христов доказва че НЕ СТАВА за Левски. Момчето има качества, но просто няма класа за Левски. Той е ялов нападател, който трудно става и за резерва. Просто той никога няма да бъде на нивото на отбор като Левски. Вижте статистиката -11 гола (3 срещу Ботев, гол от дузпа с/у Черно море, гол срещу Бела на Герена, гол с/у Вихрен на Герена, 4 срещу Беласица и естествено срещу ЦСКА). Даде му се прекалено голям шанс, но за съжеление не се получи. Да не говорим за хора като Бистрон, Тиберканин. Дори и Жо и Зе са твърде неефективни -имат само по три гола и по няколко асистенции. Ще Ви дам и един пример Месут Йозил от Вердер има 3 гола, но и 15 АСИСТЕНЦИИ през сезона. Дарко Тасевски друга болна тема. Много го харесвам, но и той е твърде ялов и за съжеление надали ще вдигне класата си. Трябват ни попълнения и то такива, които ще ни вдигнат нивото. Например Даксон да Силва е изключителен майстор на центрирането и завърщващото поадаване, Мишел Платини от Черноморец... От чужбина може да вземем един Христо Янев, който много хора ще кажат, че съм луд, ако си мисля, че би дошълна Герена, но не се знае...момчето е добър футболист и да не забравяме че в момента е забравен от всички, така че ако Левски му подаде ръка може и да се навие... Светльо Тодоров, Марчо Дафчев... Казвайте си мнението по селекцията:)

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Ето с кого ще играем за ШЛ окончателно!

Мнениеот palante » 01 юни 2009 00:27

Masaba написа:Tre Fiori Sma 0.050
Клетите,как ли са го събрали :lol:

много победи са им трябва ли сигурно...!
П.П и да не правим сметки без кръчмар,че знаем последствията какви ще бъдат...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: хайде сега наско сираков да се връща в левски!!!

Мнениеот Blue_Lion » 01 юни 2009 00:30

СинЕкстремист написа:
Blue_Lion написа:2 Неща :

1. ВЪРНИ СЕЕЕЕЕЕ !!! ЧУВАШ ЛИ ?
2.КВО СТАВА ? :lol: :lol:

Ташака на страна, но ще ти отговоря без да съм Наско Сираков.

Ако Наско не се беше толкова силно обвързал с Мъри, едва ли не като сиамски близнаци са, виж и в националния са заедно, та ако не беше така, на дали Батков щеше да го уволни заедно с Мъри! А Мъри скоро не го виждам при нас, съответно и Наско.

Пък както виждаш, добре се справяме и без него. Също така не е хубаво някой да се мисли за незаменим както е донякъде със Сираков. Сега ще му дойде акъла в главата за това нещо докато постои извън Левски някоя и друга година и като се върне след това ще е още по-полезен. А той все някога отново ще се върне, но не в близко бъдеще.

Абе да ти кажа Велев и Боримиров просто нямат опит ! Да,Велев е Левскар и то голям,но просто не е за тая работа ! Боримиров също не става ! Дано да бъркам,но да си го кажем честно - Левски не е най-убедителния шампион ;) Не,че друг заслужава титлата,но има какво да се иска от отбора ! А отностно Наско,той според мен ще се върне в Левски като му дойде времето - сега не искам да гадая кога ! Сега е по-важно след лятото ЛЕВСКИ да е силен за ниво Европа - крайно време е !
Изображение

СинЕкстремист
Контакти:

Re: хайде сега наско сираков да се връща в левски!!!

Мнениеот СинЕкстремист » 01 юни 2009 00:39

Blue_Lion написа:Абе да ти кажа Велев и Боримиров просто нямат опит ! Да,Велев е Левскар и то голям,но просто не е за тая работа ! Боримиров също не става ! Дано да бъркам,но да си го кажем честно - Левски не е най-убедителния шампион ;) Не,че друг заслужава титлата,но има какво да се иска от отбора ! А отностно Наско,той според мен ще се върне в Левски като му дойде времето - сега не искам да гадая кога ! Сега е по-важно след лятото ЛЕВСКИ да е силен за ниво Европа - крайно време е !

Така е, но не съвсем. Защото вече е редно да кажем - нямаха опит! Имам предвид, че през този труден сезон натрупаха опит като поне за два :mrgreen: Според мен много рано си тръгнал да ги оценяваш, но въпреки че е рано за оценки, ако ще ги правим, то са положителни, защото от първия сезон ни направиха шампиони. :mrgreen: И нещо друго да кажа, понеже споменаваш, че не сме най-убедителния шампион. Ами това е въпрос на гледна точка и зависи от ъгъла през който гледаш на нещата. Аз гледам през друг ъгъл и от там нещата се виждат по различен начин, а именно, че сме шампиони в един изключително труден и страшно силно конкурентен сезон, такъв какъвто не е бил от много, много години. Като прибавиме и истерията която се създаде от отпадането ни в Европа и всичката помия която се изсипа върху Левски месеци поред заради това, особено върху Велев, то от тая гледна точка изглежда не да са се справили, ами направо чудесно да са си свършили работата! :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Искам да ви питам за една песен

Мнениеот jore1914 » 01 юни 2009 00:42

А бе уж всички се пишете големи фенове.. ходили по мачове не знам си кво .. са ви питам за песента преди мача всички мълчите няма ли един човек който е ходил на мача днес и знае песента ?

Fonzky
Контакти:

Мнениеот Fonzky » 01 юни 2009 00:48

е брат влезнах 20 мин преди мача и не помня такава песен да са пускали честно :d

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Честито ЛЕВСКАРИИИИИИИИИИ

Мнениеот Gateca » 01 юни 2009 00:56

Честито на Всички Левскари.
И Само Левски Алееееее и Само Левски Шампиони Смееееееееее!!!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 01 юни 2009 01:00

Е точно и аз влезнах към 5 без 20 някаде.. кажи речи точно като се прибраха на вътре.. преди да почне да казва първия път съставите на двата отбора тогава я пуснаха тая песен..

Върни се в “Архив”