Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1878
Контакти:

Re: Какво става със Старокин ?

Мнениеот 1878 » 21 юни 2011 15:16

аби написа:Най-важен ни е ТРЕНЬОР! ;)

+1

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 21 юни 2011 15:46

Защо,пък, да не се доверим на Стамболийски?Нали все някога трябва да заиграе?Няма да го чакаме да стане на 25!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 21 юни 2011 16:28

blue avalanche написа:Защо,пък, да не се доверим на Стамболийски?Нали все някога трябва да заиграе?Няма да го чакаме да стане на 25!

+1914 ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 юни 2011 17:34

Къде са важните новини, че не ги виждам?
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 21 юни 2011 18:08

^
Няма май. Всеки пише, колкото да не заспи.

Колегата blue,lagoon, помня не отдавна беше писал (освен ако не се бъркам, но съм почти сигурен, че беше ти), че Газпром ще подпишат спонсорски договор с Левски, като ще налеят пари в клуба. Първо като инвеститор, а след това, лека по-лека Батков щял да им отстъпи отбора...

Пишете ги едни и само лъжете хората. :)

Каква ще е трансферната бомба? Давид Трезеге? Ще върнем Диего Тристан на терена? Ще вземем Графите? Не мисля, че има футболист в България, чийто трансфер може да се брой като "трансферна бомба". Пък и в по-голямата част от съседните страни.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 21 юни 2011 19:42

Аз си мисля че Слори и Матондо ако бяха останали още поне един сезон и им се даваше шанс.........те щяха да помогнат много.......но както и да е.........сега имаме крещяша нужда от дългуч като Танко Дяков.......защо пропуснахме Венков от Латексо.........Дани Младенов да се изнася от Левски/като пеперуда е и се крие особено срещу червените смешници/...на Видович му се вижда края въпреки че изглежда свястно момче.........този трансфер ми е загадката на века и въобще отношението на Сираков и Мъри към играчите.......а след като мине време и са първи приятели/как става това нещо/примерно с Пелето.....Мъри го плю плю.....и сега е при него.Аз Наско ...Мъри.....Борето/само кокала излезе МЪЖ/не бих им се радвал въпреки че един ден ще се върнат в Левски....че то Сухия е по мъжкар и му беше тъпо когато неговите момчета от Калиакра не играха срещу Левски.....човека го болеше от това....нищо че е син и в костите си.....бъди мъж дори и когато си заобиколен с лайна.Вуцата....Мъри.....херо.....Ясен.....това са ..... и не им прави чест да злобеят наред с Наско и Борето.Май Илиян Илиев е най прав и най подходящ за сините....но нека оставим Гонзо да си изпълни обещанието като ни направи шампиони и се представим успешно и в Европа....той се понаучи и сега му е времето/само да не се нерви толкова че дразни съдиите/...да е по мъдър....другото го може

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2011 20:33

ma6inkata написа:
macko_razbivach написа:По-добре да не стане трансфера и да играе Калин Щърков на негово място. Само на мача със Спортинг съм го гледал, но мн добре се представи тогава.

То това му беше единственият мач!

Срещу Спортинг игра на страшно тежък терен срещу полу резервен отбор дошъл на разходка :lol: Изобщо на тоя сняг финтове нямаше как да минат...
Иначе щърков игра в един мач на Герена преди това... не помня срещу Монтана ли беше или Калиакра, но го направиха луд

blue avalanche написа:Защо,пък, да не се доверим на Стамболийски?Нали все някога трябва да заиграе?Няма да го чакаме да стане на 25!

За това трябва да го дадем под наем някъде в А група където да играе сега и евентуално да покаже дали го бива за нещо...

NAKEV написа:Аз си мисля че Слори и Матондо ако бяха останали още поне един сезон и им се даваше шанс.........те щяха да помогнат много...
Принципно и аз мислех, че Слори с времето ще влезе в ритаъм, но като гледам и в новия му отбор е същия кур :lol: При Слори проблема беше явна антипатия към тренировъчния процес... изобщо не се влагаше в тренировките и това нямаше как да не окаже влияние... Заради това и беше изхвърлен. Що се отнася до Матондо като нападател щеше да е по полезен от Иса според мен, но... здрае да е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 юни 2011 20:45

Thsmith написа:

За това трябва да го дадем под наем някъде в А група където да играе сега и евентуално да покаже дали го бива за нещо.

Едно време,като не се даваха играчи "под наем",как ги налагаха в отборите?Визирам времето на Х.Илиев,Искренов и т.н.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 юни 2011 21:39

Георги Иванов-Гонзо е отрязал мераците на Димитър Димитров-Херо за още един от футболистите на "Левски". БЛИЦ разбра, че треньорът на Черноморец пожелал Божидар Митрев като част от сделката за Орлин Старокин.

Гонзо обаче бил категоричен и не пуснал вратаря в Бургас, въпреки че може да разчита за този пост още на Пламен Илиев и Кирил Акалски.

Херо прибягнал до хода с Митрев, след като стана ясно, че Александър Киров страда от футболна болест и няма да преминава при "акулите". Ръководството на Черноморец първоначално се разбра с колегите си от "Левски", че ще даде Орлин Старокин срещу трансферна сума и двамата юноши на "сините" - Киров и Борислав Балджийски. Гонзо първо отряза Херо за Исмаил Иса, а сега и за Митрев.

В същото време Орлин Старокин продължава да води подготовка със "сините", но все още няма подписан договор с клуба. Трансферът му се очаква да бъде официализиран до дни, като не е изключено на Тодор Батков да му се наложи да плати още за талантливия защитник, а на "Лазур" да заиграе само Борислав Балджийски.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 юни 2011 22:22

blue avalanche написа:
Thsmith написа:

За това трябва да го дадем под наем някъде в А група където да играе сега и евентуално да покаже дали го бива за нещо.

Едно време,като не се даваха играчи "под наем",как ги налагаха в отборите?Визирам времето на Х.Илиев,Искренов и т.н.

За мен даването на младите таланти да се обиграват в друг отбор е най-доброто за момента. По добър вариант е да се позволи дублиращия отбор да играе във Б група.
Ако се пусне Стамболийски сега в центъра на отбраната на Левски е голям риск- много по-вероятно да бъде съсипано момчето отколкото да се развие- въпреки че е добре сложено физически, още не може да се вари като физика с мъжете - виждаш ли го срещу примерно нападател като Кулибали или като Дока или Асамоа- ами нормално е да му липсва опит и да се хване на някой номер и след това да бъде съсипан от критика. По добре е да се поошлайфа в друг клуб и дай Боже ако има качества тогава в Левски.

Върни се в “Архив”