Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:29

Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално
Какво очакваш да направим ние? Значи близо 99 години никой не е оспорвал факта, че сме създадени на 12.03.1912 и изведнъж се появяват някакви форумни герои които почват да плюят по отборът ти и мятат безпочвени обвинения?

Кой ти каза, че никой не го е успорвал ? Аз доколкото знам в последните 10 години битува това мнение,че сте най-стари? Още нещо, защо във вестника от 1930 година забележи дори не се споменава за вас? Защо в играта на БТВ "Вот на доверие" като най-стари клубове в отгворите присъстват Черно Море, Левски и Славия? Или тези примери не спадат към "онези всички, които са нямали претенции" :lol: Айде да не изопачаваме нещата както на нас ни е удобно, а!
Защо съвременниците на нашите създатели не са опонирали на тази неправда /според някои/, а са празнували заедно с нас тези годишнини?

Флагчета и празненства ли са ти доводите? А аз си мислех, че водя спор с разумни хора....
Ами аз от утре може да реша да празнувам 15 години от някакво събитие и да получа поздравителни телеграми нищо, че това събитие може да не се е случило никога :lol: Стой та гледай как ще вържа няколко човека поне :lol: ДОбре да му се невиди след като твърдите, че сте 1912 в което няма нищо лошо защо не можете да го докажете? Защоп не покажете протокол който трябва д аимате? Защо не знаете на колко години ви е учредителя? Нещо тук яко намирисва... Та вие може да решите през 1905, че сте създадени.... Когато едно дори ВЪЗДЪРЖАТЕЛНО дружество се създава то е редно да има протокол, за да се докаже с нещо, че го е имало! Иначе на какво да вярваме на някакви парзненства ли ?

Сега след близо 99 години и 98 празнувани годишнини, е редно тези които сипят безпочвените /според мен/ обвинения да докажат твърденията си, ако не могат - да се приберат в мишите си дупки!

Ами докажете с факти думите си и ще ви признаем! Но под факти се има предвид снимки от реален учредителен протокол, с имената и снимките на първите ви учредители на които ВИЕ ДА ЗНАЕТЕ ГОДИНИТЕ! С елмбема , с доказана ИЗВЪРШВАНА ДЕЙНОСТ- понеже за сега се доказа, че имате 2 мача за 7 години... Това е повече от несеиозно! Ти ни питаш разнио работи- ами дай аз да те попитам тогава- как така празнувате 100 годишнина на ФУТБОЛЕН клуб, който има 2 мача за 7 години в първите си години? Това серизоно ли е? Как така само вие не си пазите протокола? :shock: Как така само вие не знаете на колко години е учредителя ви и кой е той на снимките? И т.н ...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 00:37

MORSKI написа:Защо в играта на БТВ "Вот на доверие" като най-стари клубове в отгворите присъстват Черно Море, Левски и Славия?

MORSKI написа:А аз си мислех, че водя спор с разумни хора....

Нямам повече въпроси!!

п.с. дали тези издания от началото на века за които говориш, не са отчитали факта, че тогава е имало други клубове които са били по-стари и към момента са съществували?
Да не би именно за това тогава да е имало по-стари клубове от нас?
Ако ще ми излизаш със смехотворни доводи то по-добре повече не пиши!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:39

[offtopic]Ей заради такива като теб - не става дискусия и темата отива "у лево".[/offtopic]

[offtopic]Нещо май въпросите, които повдигнах не ти харесаха и затова "заради такива като мен не ставала дискусия" :lol: Нищо., че аз отговорих на много въпроси зададени към мен, дори в архива ще си правя труда да ходя, докато вие и в частност ти на нито един от повдигнатите към вас въпроси не отговаряте и си знаете вашата. Работите на базата на мненния на някой,а не на факти, така че не заради мен- заради такива като теб лиспва дискусия и тя отива ту в "лево", ту в "десно"...[/offtopic]
Ботев Пловдив е създаден на 12.03.1912 година и до момента е празнувал всяка една от всичките си 98 годишнини

Докажи го това с факти, а не с думи! Като сте създадени тогава е редно да имате документ за това иначе как ще го докажете? Само не казвайхте, че е загубен току тъй понеже славистите как могат да го пазят? Ние как можем да пазим нашия?
Към момента няма по-стар регистриран и съществуващ футболен клуб в сегашните граници на България.

Поредна лъжа! Доростол от 1902 година както видяхме съществува или пак ще го отречете :lol: Ама то бива наглост, но вашето минава границите! На тези си думи само вие вярвате не го ли разбрахте? И релано никой друг фен не можете да заблудите! Дори и в играта на БТВ не ви зачетоха :o

Ако имаш претенции към нашата история - е редно да го направиш с факти и документи, така се прави когато предявяваш претенция в спор който ти сам повдигаш!

Ами не е ли малко нагло точно вие да говорите за факти и доказателства, след като никакви такива не сте представили досега? Не само в тази тема, ами като цяло! Противоречат си ваши фенове дори- според някои, които писаха в тази тема вие нямате претенции да сте най- стари, а според теб и други сте най-стари :lol: Други казват, че Пухтев бил този с мустаците, трети не знаят кой е , четвърти казват, че на снимката май изобщо го няма :? И за други неща си противоречите, какво остава да ме убедиш за тезата си!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:46

Нямам повече въпроси!!

Отлично, раздвам се, че нямаш повече въпроси и се надявам искрено най-после да погледнеш и зададените хиляди пъти от мен, слависти, локомотивци и други "недотам удобни" въпроси! А не само да си играем на задаване на такива! Понеже ти не си отговорил на нито едно питане досега! Бягаш като дявола от тамян на логични въпроси....
п.с. дали тези издания от началото на века за които говориш, не са отчитали факта, че тогава е имало други клубове които са били по-стари и към момента са съществували?

Какво точно искаш да кажеш? Как може софийска медия да спомене нас, ФК 13 и Славия като създатели на футбола у нас, а вие, ако наистина сте били преди над и СТЕ ИГРАЕЛИ ФУТБОЛ да ви премълчи :roll: ? Нещо не е наред!

Да не би именно за това тогава да е имало по-стари клубове от нас?

Уточни се, тъй като не разбирам какво точно искаш да кажеш....
Ако ще ми излизаш със смехотворни доводи то по-добре повече не пиши!

Моя съвет към теб е същия понеже досега друго освен смехотворни доводи не съм видял! А и не съм само аз както забелязвам и славистите го отчетоха....

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 27 яну 2011 01:04

botev_1912 написа:Ако моята баба е на 99 години, а твоята на 98, обаче моята си е загубила кръщелното, това ще означава ли че твоята баба е по-стара от моята, въпреки че цялото село знае че моята е по-стара?

Само че в нашия случай цялото село знае, че бабата със загубения паспорт е викала на бабата с акта за раждане "како", само че нейните внуци са започнали да лъжат най-безсрамно, че тя е най-дърта в селото, защото няма как да се докажело, че не била :lol:
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 яну 2011 03:04

botev_1912 написа:
Кой подменял историята?
Грозно и нахално е да говориш без доказателства!

Измисляте си дата на създаване, не можете да застанете зад тази дата с факти и доказателства, след което карате другите да доказват, че вашата лъжа е лъжа! :lol: И само защото вие нищо от твърденията си не можете да докажете! :evil: Аз това наричам нахалство! :idea: :!: И не само, изпадате в комични ситуации, по-скоро те са трагични такива, защото никой няма полза от подмяна на историята!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 яну 2011 03:14

1913 написа:
botev_1912 написа:Ако моята баба е на 99 години, а твоята на 98, обаче моята си е загубила кръщелното, това ще означава ли че твоята баба е по-стара от моята, въпреки че цялото село знае че моята е по-стара?

Само че в нашия случай цялото село знае, че бабата със загубения паспорт е викала на бабата с акта за раждане "како", само че нейните внуци са започнали да лъжат най-безсрамно, че тя е най-дърта в селото, защото няма как да се докажело, че не била :lol:

Това може би е най-точния и нагледен пример, който казва всичко! :idea: :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 09:32

slavia_forever написа:
botev_1912 написа:
Кой подменял историята?
Грозно и нахално е да говориш без доказателства!

Измисляте си дата на създаване, не можете да застанете зад тази дата с факти и доказателства, след което карате другите да доказват, че вашата лъжа е лъжа! :lol: И само защото вие нищо от твърденията си не можете да докажете! :evil: Аз това наричам нахалство! :idea: :!: И не само, изпадате в комични ситуации, по-скоро те са трагични такива, защото никой няма полза от подмяна на историята!

Глупости, кога и от кой е направена тази "подмяна на историята"?
Преди 90 години хората са знаели че сме създадени на тази дата, ама днес като са загубени документите наскачахте?
Дядо ти що не е мрънкал срещу рождената ни дата - мога да ти кажа - нямал е основание да го прави!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 09:33

1913 написа:

По безсрамна лъжа не съм чувал!
100
покривни прозорци

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 27 яну 2011 09:52

Днес на рожденния си ден , ще ви го повторя за пореден път,5 години нямате реална футболна история, не сте създадени като футболно дружество.Как да сте първо бе хора, след като сте нямали отбор,,,6 клуба от съществувашите сега са имали отборивече.Дадох ви пример с ''1860 Мюнхен''Не го казвам защото обичам моряците, но нашият клуб е от 1909г, получил е признание зад граница именно с тази година,Имам футболистите от 1909 до 1944, има им снимките, това не е плод на измислици
Последна промяна от HEATSEEKER на 27 яну 2011 09:54, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Архив”