Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот rhaegar » 18 фев 2021 00:02

Кви са тия екипи на Юве, ве? "Светофарът беше на портокал" :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 18 фев 2021 00:06

Оня хейтъра дето питаше кой е Киеза и точно Киеза вкара и беше един от най-добрите. 8-) :oops: Кулушевски силен мач също. Ама той нали си знае само Меси и Роналдо и повтаря като латерна. :roll:

В сравнение с мача с Лион резултатът е по-добър, да видим дали ще стигне за реванша. :P

Иначе Порто нищо специално. Единият гол подарък от Бентанкур, и двата вкарани в 1 минута на полувремената. Къде-къде по-добри състави са имали през годините. Сегашният е бледа сянка, те даже в Португалия са мега зле тоя сезон.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 фев 2021 00:11

Ето, че Ювентус ще се класира. За разлика от един друг отбор от сърцето на Отцепландия ;) . Или в най-лошия случай поне има към 10000 пъти по-голям шанс да го направи, поне на хартия, сравнено пак със същия гореспоменат отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 фев 2021 00:15

Дузпа си беше това срещу Роналдо в края. Киеза е добър, увеличи шансовете на торинци за реванша с гола, който вкара. Дортмунд би трябвало да се класира сравнително спокойно след победата днес. Едва ли ще допуснат Севиля да ги бие с два гола разлика в Германия.

rhaegar написа:Кви са тия екипи на Юве, ве? "Светофарът беше на портокал" :lol: :lol:

Като барети на Холандия :lol:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 18 фев 2021 00:40

fkbl1 написа:
kingofpop написа:Клоп отново е напълно неадекватен ...струва ми се, че Лайпциг ще бият лесно

Мисля да пропусна всички други страници с коментари и ще изкоментирам Къртис Джоунс. ...Не е ок да даваш оценки за този и онзи без да си гледал мачовете им или ако уж си ги гледал, то винаги да е било с предубеденост.

Дори и само горният коментар трябва да е достатъчен, за да си винаги ОК с коментарите на еМ дЖей.
А за "ШИБАНИЯ" Къртис трябва да си още по- ОК. След като "шибаният" Дивок и "шибаният" Вайналдум ги шибнаха по два пъти и ги повредиха трайно, след като "шибаният" Хендо вдигна един багажник купи, само гледай какво иде от "шибаният" Джоунс... Разбира го Попа шибането. (...само с миските не му се получава, ама времето е пред него :mrgreen: )

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 фев 2021 00:58

bubka написа:Ето, че Ювентус ще се класира. За разлика от един друг отбор от сърцето на Отцепландия ;) . Или в най-лошия случай поне има към 10000 пъти по-голям шанс да го направи, поне на хартия, сравнено пак със същия гореспоменат отбор.

Те там им е приоритет за 5 години да станат 7 пъти шампиони, явно им е през хОя ШЛ-га! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 фев 2021 01:20

Норвежецът е звяр. Интересно къде ще иде, защото ще има много оферти за него - Сити, Байерн, Реал, Барселона. Дано Лапорта успее да го измъкне, защото е приятел с оная свиня Райола.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 фев 2021 03:27

Real написа:
fkbl1 написа:
kingofpop написа:Клоп отново е напълно неадекватен ...струва ми се, че Лайпциг ще бият лесно

Мисля да пропусна всички други страници с коментари и ще изкоментирам Къртис Джоунс. ...Не е ок да даваш оценки за този и онзи без да си гледал мачовете им или ако уж си ги гледал, то винаги да е било с предубеденост.

Дори и само горният коментар трябва да е достатъчен, за да си винаги ОК с коментарите на еМ дЖей.
А за "ШИБАНИЯ" Къртис трябва да си още по- ОК. След като "шибаният" Дивок и "шибаният" Вайналдум ги шибнаха по два пъти и ги повредиха трайно, след като "шибаният" Хендо вдигна един багажник купи, само гледай какво иде от "шибаният" Джоунс... Разбира го Попа шибането. (...само с миските не му се получава, ама времето е пред него :mrgreen: )

Не знам дали разбирам, ама само вчера съм изкарал толкова пари колкото ти изкарваш сигурно за една година :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (силно се надявам да не си някой мизерник, бачкащ в някоя фирма за 800 лв на месец) и без грам амбиция и желание да се развие и да открие начин как да напредне. Най мразя хора, които се примиряват с трохите и мизерстват. Дъното на обществото :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 18 фев 2021 08:26

kingofpop написа:
Real написа:
fkbl1 написа:

Не знам дали разбирам, ама само вчера съм изкарал толкова пари колкото ти изкарваш сигурно за една година :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (силно се надявам да не си някой мизерник, бачкащ в някоя фирма за 800 лв на месец) и без грам амбиция и желание да се развие и да открие начин как да напредне. Най мразя хора, които се примиряват с трохите и мизерстват. Дъното на обществото :mrgreen:

Какво общо има кой , къде и какво работи с това , че болшинството от отцепландските фенове сте неадекватни в коментарите си и будите присмех . Просто приемете факта , че Барса не са фактор в ШЛ и гледайте напред , а не - томороу ай шоу ю и после рев , че ви се смеем .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 фев 2021 08:33

kingofpop написа:
Real написа:
fkbl1 написа:

Този повтаря само заучени фрази, много си зле. Ако искаш изкарвай по 100000000 на минута.

Върни се в “Архив”