Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Tommi » 04 мар 2014 14:44

Малко си подранил с добрата работа. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2014 14:50

Tommi написа:Малко си подранил с добрата работа. ;)

Що да съм подранил? Акциите скоро излизат на борсата. Това, което е казал Томов явно е доведено до необходимата степен на реализация.
Щом няма "НЕ", значи всичко е ОК.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 мар 2014 14:56

Кировец написа:

Що да съм подранил? Акциите скоро излизат на борсата. Това, което е казал Томов явно е доведено до необходимата степен на реализация.

Ще бъде реализирано, когато първичното публично предлагане завърши успешно. ;) Ако то се окаже провал, аз ли да понеса отговорността. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2014 15:01

Tommi написа:
Кировец написа:

Ще бъде реализирано, когато първичното публично предлагане завърши успешно. ;) Ако то се окаже провал, аз ли да понеса отговорността. :)

Така е, но няма да е виновен Александър Томов. Той своята дума я изпълни.
Червеното общество няма да се препъне и ще изпълни това, което се иска от него. Нямам капка съмнение.
Дерзайте, мечтайте, завиждайте. ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 мар 2014 15:17

Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:

Червеното общество няма да се препъне и ще изпълни това, което се иска от него. Нямам капка съмнение.

Как няма да е виновен? Резултатите от неговата работа ще се видят по време на публичното предлагане и след него. Например инвеститорите, като преценят, че цената е твърде висока и се откажат от купуване на акции, какво правим? Такива приказки как всичко е в ръцете на феновете са меко казано несериозни. Отговорността на Томов не приключва с одобряването на проспекта.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2014 15:23

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:

Как няма да е виновен? Резултатите от неговата работа ще се видят по време на публичното предлагане и след него. Например инвеститорите, като преценят, че цената е твърде висока и се откажат от купуване на акции, какво правим? Такива приказки как всичко е в ръцете на феновете са меко казано несериозни. Отговорността на томов не приключва с одобряването на проспекта.

Разбирам, че ти се иска Томов да се провали и сам да съсипе собствения си труд, но това според мен е в раздел "фантастика", а тук си говорим за едно много добро и последователно управление на един сериозен клуб за мащабите на България.
Не знам кое те кара да мислиш, че Томов няма да се съобрази с хилядите очаквания, спрямо продажбата на акции, към него. Както на Ганя се носи славата на добър адвокат и всички го признават, и повтарят като мантра, така и на Томов трябва да се признае, че разбира от организиране на финансовите потоци.
Но нищо - с всеки изминал ден надеждите ви за несполука на ЦСКА се изпаряват и стават смешни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 мар 2014 15:52

Кировец написа:Разбирам, че ти се иска Томов да се провали и сам да съсипе собствения си труд, но това според мен е в раздел "фантастика", а тук си говорим за едно много добро и последователно управление на един сериозен клуб за мащабите на България.
Не знам кое те кара да мислиш, че Томов няма да се съобрази с хилядите очаквания, спрямо продажбата на акции, към него. Както на Ганя се носи славата на добър адвокат и всички го признават, и повтарят като мантра, така и на Томов трябва да се признае, че разбира от организиране на финансовите потоци.
Но нищо - с всеки изминал ден надеждите ви за несполука на ЦСКА се изпаряват и стават смешни.

Не знам в кое кое точно видя добро и последователно управление, но както и да е, това са си лично твои извращения. :)
3 лв. за акция на почти фалирал български футболен клуб не показва голямо съобразяване с реалността. Нещо повече - тази цена е висока дори за акциите на Левски, Лудогорец, Литекс, Ботев и всеки друг отбор у нас. Доколкото съм запознат, Томов разбира от политология, макроикономика, политикономия, но не знам доколко разбира от корпоративни финанси, финансови пазари, борсова търговия и т.н. Не казвам, че не разбира, просто нямам информация.
Ние просто се забавляваме на ваш гръб, а тя несполуката си е неизбежна. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 04 мар 2014 16:51

Tommi написа:
Кировец написа:Разбирам, че ти се иска Томов да се провали и сам да съсипе собствения си труд, но това според мен е в раздел "фантастика", а тук си говорим за едно много добро и последователно управление на един сериозен клуб за мащабите на България.

Не знам в кое кое точно видя добро и последователно управление, но както и да е, това са си лично твои извращения. :)
3 лв. за акция на почти фалирал български футболен клуб не показва голямо съобразяване с реалността. Нещо повече - тази цена е висока дори за акциите на Левски, Лудогорец, Литекс, Ботев и всеки друг отбор у нас. Доколкото съм запознат, Томов разбира от политология, макроикономика, политикономия, но не знам доколко разбира от корпоративни финанси, финансови пазари, борсова търговия и т.н. Не казвам, че не разбира, просто нямам информация.
Ние просто се забавляваме на ваш гръб, а тя несполуката си е неизбежна. ;)

3 лева за акция на ЦСКА - футболния клуб с най-големи постижения на европейската и вътрешната сцена било много. И какво значи "почти фалирал"?
А кутия Виктори като е 4.60 лева/ден,два малко ли е?
За теб 3 са много, ама за друг 3лева са като за теб 3 стотинки. Или и това не е така? Едни ще си купят минимален пакет, други ще играят на дебело. Такъв и животът, Томи.
Това последното да не го копира от някой присмиващ се на Левски цесекар? ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 мар 2014 17:09

Кировец написа:3 лева за акция на ЦСКА - футболния клуб с най-големи постижения на европейската и вътрешната сцена било много. И какво значи "почти фалирал"?
А кутия Виктори като е 4.60 лева/ден,два малко ли е?
За теб 3 са много, ама за друг 3лева са като за теб 3 стотинки. Или и това не е така? Едни ще си купят минимален пакет, други ще играят на дебело. Такъв и животът, Томи.
Това последното да не го копира от някой присмиващ се на Левски цесекар? ;)

:lol: :lol: :lol: Приятелю, борсата не е бакалия, за да правиш сравнения с кутия цигари. На борсата има акции, които са два пъти по-евтини, носят няколко пъти по-висока доходност и няколко пъти по-нисък риск от вашите. Знаеш ли, че например банката на Цветан Василев в момента се търгува за 1,48 лв./акция? ЦСКА по-голяма стойност на активите ли има, по-голяма годишна печалба ли прави, в по-добре развиващ сектор ли оперира, нещо друго ли е по-добро? химимпорт са на 2,175 лв. за акция. Трейс, които ги гласяха за ваш спонсор и са ви познати, се търгуват на 6,5 лв./акция, само че мащабите им и развитието им в последните години са несъпоставими с вас.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 мар 2014 17:14

Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:Що да съм подранил? Акциите скоро излизат на борсата. Това, което е казал Томов явно е доведено до необходимата степен на реализация.

Как няма да е виновен? Резултатите от неговата работа ще се видят по време на публичното предлагане и след него. Например инвеститорите, като преценят, че цената е твърде висока и се откажат от купуване на акции, какво правим? Такива приказки как всичко е в ръцете на феновете са меко казано несериозни. Отговорността на Томов не приключва с одобряването на проспекта.

Да видим дали съм разбрал...
Значи, Томов иска да открадне милионите от ЦСКА, като за целта пуска акции, които да бъдат купени от балъците. Ок, обаче в същото време ми твърдиш, че при тая цена няма кой да купи акциите. Нещо тук не ми се връзва?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”