ПП Джак, Касияс е на нивото на Рейна в момента.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Добре, че написа последните глупостиТаман щях да ти взема на сериозно размислите, но след последните коментари... ситуацията е ясна
![]()
ПП Джак, Касияс е на нивото на Рейна в момента.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:Middlesbrough написа:Бро стига си се излагал , Реал го купиха преди 2 години от Франция :Д мисля че Ланс но може и да бъркам. Това Варан да играе за Испания като процент клони към точно 0
Ще видим за кого ще играе, но дори и да избере Франция... нима има малко опции за бъдещото на Ла Фурия?! Нима всичко зависи от един Варан?
Sardukar написа:е, кво ти пукаЕдните искаха да си махнат Моуриньо, а другите мазохисти му пееха да остане
Сега трябва да се паднат двата отбора и Жозе да ги рециклира като за последно.
ПП Пенев да праща повиквателна на Варан докато е време
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Middlesbrough написа:Човешко е да се греши споко : )
Middlesbrough написа:Вие па двамата ко само се праите на интерестни ве и само бъзикате :Д , хейтъри
Middlesbrough написа:Вие па двамата ко само се праите на интерестни ве и само бъзикате :Д , хейтъри
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта