Аз отдавна съм ви казал, че тоя договор с клаузата за 1млн евро задължително става само за тоалетната. Само мръсно ни правят пари не могат да вземат.Да не забравяме ,че алчността е един от седемте смъртни гряха, ама в Бургас това явно не го знаят.
Сега лъсна защо не завеждат дело за парите, ами само пращат жалби насам- натам и реват като вдовица за ... по разни пресконференции.
Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Нищо ново,те от Титан обясниха казуса десетки пъти,..за който чува и иска да разбере !Безспирното квичене на Киряков е за сплашване и вид рекет на който никой нормален не се връзва.
leski написа:Нищо ново,те от Титан обясниха казуса десетки пъти,..за който чува и иска да разбере !Безспирното квичене на Киряков е за сплашване и вид рекет на който никой нормален не се връзва.
И ти им повярва ли,бе ?? Баси наивника.... Май пак слагате каруцата пред коня.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Не мога да кажа какво е подадено като отчет, но позицията ми се струва напълно защитима от юридическа гледна точка.
Пропускате това изречение. А може да се окаже мнооооого важно.

[center]
[/center]

Кашчей написа:шивача написа:
Кашчей, всеки греши, но ще ти дам един факт, който доказва, че пишеш, за да дразниш![]()
Помниш ли, Гунди(лека му пръст) как напусна Ботев, ако не, да ти припомня. На предния ден, след тренировката, пред бая народ е казал: че няма да ходи в Левски, а на следващия ден е тренирал на Герена! В очите ги е излъгалТа ти, винаги си го защитавал(Гунди), а по Ицата плюеш, които е направил 100пъти повече за България от Аспарухов и милиард пъти повече от теб! А конкретно за топките, историята наподобява интригата, която томиславчо му спретна, когато го попита: Ицо, как ще коментираш думите на Бонев- забравете за Стоичков до неделя! Така че Ицо си е прав за себе си, не че съм съгласен с изказа му, но той си е такъв и хората трябва да се нагаждат по него, а не той по тях, вероятно знаеш защо
![]()
![]()
Имената се изграждат с възможности, а не с плюене по Велики личности!
Не, Шивача, не помня как Гунди напусна Ботев, защото не съм имал съзнателен живот тогава.Помня как Ицо (великата личност) през 98-а дойде да помага на ЦСКА, но след два-три мача хукна към Саудитска Арабия, откъдето му зашумяха едни долари.Не помня и Гунди да си е хвърлял фланелката на България на терена, когато са го сменяли..ти помниш ли...разказвал ли ти е дядо ти?
Личност, особено велика, се става не на терена, а извън него.Досега "Великият" извън терена не е доказал и показал, че е личност!Но не това е тема на темата!
мислих те за по-стар, след като така убедено пишеш за Гунди, но явно съм се доверявал на измислици

как може, ти, човека на фактите, да защитаваш някой, който не си гледал

Щом е отишъл саудитската, такъв му е бил договора, естествено и парите са важни. Ти би ли отказал същата длъжност, но в друга фирма, като взимаш около 100 повече кинти. А?

А Ицо като си хвърли фланелката, година след това хората си хвърляха покъщнината от щастие, с което Ицо ги дари. Докато Гунди с нищо не те е радвал(замислям се дали и Ицата те радвал

прочее, има доста по-лоши характери от на Стоичков, но ти плюваш по него, що ли? Щото не искаш да дразниш, а за пореден път си обективен

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Червени_шампиони
- Контакти:
Шеф в ЦСКА се преби на Рилските езера
Жестоко падане по време на излет направи бившият шеф в ЦСКА Калоян Стоянов, който сега помага на "Титан" като мениджър. Боксьорът решил да се разходи до 7-те Рилски езера. Той обаче се подхлъзнал на скала. Резултатът е счупен крак и скъсани връзки на едното коляно. Калата се ядосваше, че тъкмо лекарите са му извадили пирони от стари контузии и ще трябва да се подлага на нови операции.

Жестоко падане по време на излет направи бившият шеф в ЦСКА Калоян Стоянов, който сега помага на "Титан" като мениджър. Боксьорът решил да се разходи до 7-те Рилски езера. Той обаче се подхлъзнал на скала. Резултатът е счупен крак и скъсани връзки на едното коляно. Калата се ядосваше, че тъкмо лекарите са му извадили пирони от стари контузии и ще трябва да се подлага на нови операции.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Искам си Акаунта
onegavon написа:Аз отдавна съм ви казал, че тоя договор с клаузата за 1млн евро задължително става само за тоалетната. Само мръсно ни правят пари не могат да вземат.Да не забравяме ,че алчността е един от седемте смъртни гряха, ама в Бургас това явно не го знаят.
Сега лъсна защо не завеждат дело за парите, ами само пращат жалби насам- натам и реват като вдовица за ... по разни пресконференции.
Клаузата за 1-я милион при следващ трансфер , няма нищо общо с факта че на 28.10.2009г ЦСКА дължи 612 000 ( с ДДС ) на Черноморец поради настъпване на Предсрочна изискуемост , заради нарушени клаузи по договора от ЦСКА . Тази сума още не е изплатена . Процента по трансфера на Платини е съвсем отделен казус , който тепърва ще се коментира . Клаузата за 1-я милион минимална трансферна сума е спорен въпрос . Договора е подписан и от ЦСКА , и от Платини . А както се произнесе Българскя съд ( на три инстанции ) по въпроса за ДДС по трансфера ( и предсрочната изискуемост ) , договорите трябва да се спазват .
шивача написа:А Ицо като си хвърли фланелката, година след това хората си хвърляха покъщнината от щастие, с което Ицо ги дари. Докато Гунди с нищо не те е радвал(замислям се дали и Ицата те радвал) но да не сравняваме един Гений с обикновен футболист
![]()
прочее, има доста по-лоши характери от на Стоичков, но ти плюваш по него, що ли? Щото не искаш да дразниш, а за пореден път си обективен
А ти гледал ли си Аспарухов да говорим за гении и обикновени футболисти. Респект трябва колега, Стоичков е голям, да простак но личност и футболист от световна класа, но и Гунди е бил велик и гениален футболист

Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
Shaka написа:шивача написа:А Ицо като си хвърли фланелката, година след това хората си хвърляха покъщнината от щастие, с което Ицо ги дари. Докато Гунди с нищо не те е радвал(замислям се дали и Ицата те радвал) но да не сравняваме един Гений с обикновен футболист
![]()
А ти гледал ли си Аспарухов да говорим за гении и обикновени футболисти. Респект трябва колега, Стоичков е голям, да простак но личност и футболист от световна класа, но и Гунди е бил велик и гениален футболистНедейте си преиначава по клубни пристрастия големите български футболисти.
не, дядо ми е разправял разни неща, които след 50г ще важат и за Гонзо, като го сравняват със слабия Бербатов

ти гледал ли си го, че ми оспорваш мнението за агента на ДС, заради който са погинали още двама души, с кола, която и най-висшите партийци не могат да се похвалят по онова време

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Shaka написа:шивача написа:А Ицо като си хвърли фланелката, година след това хората си хвърляха покъщнината от щастие, с което Ицо ги дари. Докато Гунди с нищо не те е радвал(замислям се дали и Ицата те радвал) но да не сравняваме един Гений с обикновен футболист
![]()
А ти гледал ли си Аспарухов да говорим за гении и обикновени футболисти. Респект трябва колега, Стоичков е голям, да простак но личност и футболист от световна класа, но и Гунди е бил велик и гениален футболистНедейте си преиначава по клубни пристрастия големите български футболисти.
не, дядо ми е разправял разни неща, които след 50г ще важат и за Гонзо, като го сравняват със слабия Бербатов![]()
ти гледал ли си го, че ми оспорваш мнението за агента на ДС, заради който са погинали още двама души, с кола, която и най-висшите партийци не могат да се похвалят по онова време![]()
![]()
За съжаление не съм имал честта

ПП. дай да не говорим за комунистическото минало ДС и БКП щото много омешано ще стане

Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D