Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OMID
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот OMID » 12 юни 2015 08:42

гражданин от село написа:
Logical person написа:В такъв случай ще трябва да се платят 13-14-15 млн. Значи 67 годишен отбор с 31 титли ще бъде закрит заради 3-4 млн горница и да преевеме Бенжалюн ? Гениално :shock:

Ние можем само да правим предположения,а как стоят нещата знаят други хора.А сигурно и тези хора не са на ясно колко бенжалюновци и майки Ба могат да се появят.

Бъди сигурен. Във фирма, в която не е водено изрядно счетоводство и липсват първични документи, всичко може да се случи.
Включително и след като погасиш 15-20 млн.лв. дългове и си кажеш - еее...тежко беше, но оцеляхме, сега да гледаме напред и....изведнъж пред офиса ти те среща един малък добър вълк с име Лупи и ти вика: Абе, не щях да те занимавам до сега, че имаше много работа, ама ей тия 2-3-5 млн. евро по тая запис на заповед, кога ще ми ги платиш?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 юни 2015 08:46

Да, добре, направо си представих как Лупи влиза в офиса на Божков с бележката и претенциите си.
Някои хора не осъзнават, че по-скоро би станало обратното - ако се окаже, че Лупи е правил далавери да се озове в пандиза и тоя път няма да има невинен. Същото би сполетяло Титаничните кретени от Перник, Спектакъла и т.н.
Божков и Ганчев са прекалено силни карти и техните адвокати с удоволствие биха пратили нови булки в някой кафез.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 юни 2015 08:51

sin4ec написа:
vaskonti написа:Иронията е, че не е ясно дали от ЦСКА са ЗА оставането в А група :)

Е, и да ви няма година-две, пак ще се върнете.
Но не е в това въпросът. Ако се подкара всичко постарому( а аз не виждам желание за промяна), всичко ще е отдавна гледан филм. Какъв е смисълът тогава?
За едно дерби, на което има 10 000 човека, а ние отидохме 13 000 в Бургас? За шампионите от Лц, дето бяха се все наакали?
Не знам...

Без да оправдавам всички ръководства на ЦСКА до момента, луд е тоя, който им е давал баницата години наред, а именно БФС. Ако имаше контрол както трябва, нямаше да се допусне да се стигне до тук. А това се отнася и до вас - нали помниш едно интервю на Мъри, в което беше казал, че му се дължат пари от повече от 3 години? Защо БФС позволява такива неща и си затваря очите? А тия "компромиси" ги прави най-вече със силните на деня. Най-интересното е, че за да мине всичко пред ФИФА и УЕФА, най-вероятно са се фалшифицирали документи, инаме как ще стане? Може би това е прекалено конспиративно, но като се има предвид, че няма клуб в България, който да не се финансира от мафиоти и мръсни пари, не бих се учудил от нищо.
Проблемът е в липсата на контрол, а не, че някой си лапа баницата безнаказано. И това важи за всеки един сектор, не само футбола.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 09:08

Кашчей написа:Гриша Ганчев води ли се юридически собственик на Литекс?

Каша пак с уникално тъпия въпрос,без никаква връзка с темата :lol: !От около 2 години за Литекс се грижат Стойлов и Дихонов,Ганчев е доста в страни!Доволен?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 09:12

icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
trokadero_ написа:Винаги ще има ЦСКА ! Четете , пишете - с това ще си останете :lol: ;)

Кой е казал да няма ЦСКА?????Пак ви бутат към А група!С това не са съгласни и много ваши фенове.Дай малко да четем.Лошо Седларооов!

Кой ни бута към А група?

3 дена кво гърми навсякъде-план А.Без лиценз сте а пък радетелите за ЦСКА правят всичко възможно да сте в елита.Сроковете изтекоха.Кого мене ли бутат към А група?Не стига че сте мишки ами и нагли..

Сега като ме обиди,по-добре ли ти стана?Има си закони в държавата и правилници в бфс!В понеделник ако изпълкома на бфс(съставено от всякакви други,но не и с представител на ЦСКА) като си промени правилника(за да участва ЦСКА и да не си загубят парите от ТВ права) и после министерството (оглавявано от вашия човек) като даде и стадиона,кой ще е мишката?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 09:24

BRF написа:
icko65 написа:
BRF написа:
icko65 написа:
trokadero_ написа:Винаги ще има ЦСКА ! Четете , пишете - с това ще си останете :lol: ;)

Кой е казал да няма ЦСКА?????Пак ви бутат към А група!С това не са съгласни и много ваши фенове.Дай малко да четем.Лошо Седларооов!

Кой ни бута към А група?

3 дена кво гърми навсякъде-план А.Без лиценз сте а пък радетелите за ЦСКА правят всичко възможно да сте в елита.Сроковете изтекоха.Кого мене ли бутат към А група?Не стига че сте мишки ами и нагли..

Сега като ме обиди,по-добре ли ти стана?Има си закони в държавата и правилници в бфс!В понеделник ако изпълкома на бфс(съставено от всякакви други,но не и с представител на ЦСКА) като си промени правилника(за да участва ЦСКА и да не си загубят парите от ТВ права) и после министерството (оглавявано от вашия човек) като даде и стадиона,кой ще е мишката?

Ти как я смяташ -незнам.Не е сигурно че в понеделник ще се съберат и че ИК е органа който може да променя лиц.правилник.Ако го сменят другите отбори наново ли ще вадят лиценз?Забрави!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 юни 2015 09:35

icko65 написа:Ти как я смяташ -незнам.Не е сигурно че в понеделник ще се съберат и че ИК е органа който може да променя лиц.правилник.Ако го сменят другите отбори наново ли ще вадят лиценз?Забрави!

Нищо не е сигурно,освен че не съм мишка!
Какво ще правят тия боклуци в бфс не знам!Просто чакам да видя как ще се развият нещата!Аз съм един изстрадал фен на ЦСКА,претърпял достатъчно унижения през годините с ясното съзнание,че се пробва унищожението на Клуба ми!Почти успяха!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2015 09:48

BRF написа:
icko65 написа:Ти как я смяташ -незнам.Не е сигурно че в понеделник ще се съберат и че ИК е органа който може да променя лиц.правилник.Ако го сменят другите отбори наново ли ще вадят лиценз?Забрави!

Нищо не е сигурно,освен че не съм мишка!
Какво ще правят тия боклуци в бфс не знам!Просто чакам да видя как ще се развият нещата!Аз съм един изстрадал фен на ЦСКА,претърпял достатъчно унижения през годините с ясното съзнание,че се пробва унищожението на Клуба ми!Почти успяха!

Споко -клуба няма да загине.Върнаха ви назад хора за които парите са по-важни и от ЦСКА и от бъдещето му.Днес сме тук утре ни няма-давай да лапаме!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 12 юни 2015 10:18

В понеделник няма да има Изпълком - Домусчиев вчера ясно го намекна.. по-скоро в понеделник БФС окончателно ще отреже всички шансове на сегашното АД и ще предопредели пътя му към фалита.. Доколкото чета и по другите форуми, адвокатите на Ганчев и Божков работят ЗАЕДНО с БФС, за да бъде направена врътката ЗАКОННО и според правилата и на БФС, и на УЕФА.. Тоест единственият план е този : Литекс да бъде новия ЦСКА и по него се работи сериозно..
Изображение

Изображение

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 12 юни 2015 10:55

Това, че БФС ще измислят поредната врътка е ясно. Въпроса е догодина дали ще са толкова настоятелни и за Локо ПД и за Ботев ПД, защото те са следващите от големите клубове, които яко ще го закъсат. Нашият футбол се е превърнал в едно малко КТБ и мисля, че е крайно време държавата да се намеси и да се рестартира всичко. 3-5г. няма да участваме в състезания на ФИФА и УЕФА, но поне ще имаме време да си подредим къщата откъм бази стадиони и ясни веднъж за винаги правила. Да ги видим и тогава тея чалгаджийчета дето се водят футболисти къде ще си намерят клуб, който да им дава повече от 2хил. евро. ;)

Върни се в “Архив”