Кашчей написа:Дори не знаеш какви са сроковете за заявките за лиценз, но много ги разбираш нещата иначе
Не се притеснявай! Щом става въпрос за ЦСКА, тогава ги разбирам достатъчно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:Дори не знаеш какви са сроковете за заявките за лиценз, но много ги разбираш нещата иначе
Teo написа:Аз съм сигурен, че всички фен клубове които са към фен клуб Сектор Г са против
PorcoRosso написа:Извинете за лаишкия въпрос, ама при сливане активите и пасивите на дружеството не се ли поемаха от мелеза?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Много ми е интересно кой и как изчисли колко процента от феновете са подкрепили ГГ ?
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
Drunken_Master написа:Разцеплението между феновете е факт !
Drunken_Master написа:Разцеплението между феновете е факт !
CSKA 78 написа:Само "Офанзива" са против! Имам информация от човек бил на срещата! И Офанзива са обещали да бойкотират срещите на ЦСКА! Но това да ни е лошото!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
demon777 написа:PorcoRosso написа:Извинете за лаишкия въпрос, ама при сливане активите и пасивите на дружеството не се ли поемаха от мелеза?
Никой не чете.
НЯМА сливане а преимениване на Литекс в ЦСКА
Пасивите остават в ЦСКА фалира се и тея дето имат да вземат ще има да вземат
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост