Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот GA_ veliki » 11 юни 2015 22:00

Тик-Так1892 написа:
Teo написа:''ГА велики''... що дириш тука.... лъхаш на провокация и сърбеж :idea: :lol:

Манете ги тия говедари.Наздраве с АРМЕЙСКО ПИВО!

Имаш правописна грешка - "Ярмейско пиво" е :lol:

Не.Занасям се само. Така е, приеми го.Днес ние с вас - утре вие с нас. ;)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 22:01

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:В момента положеието на червените е като "Котката на Шроьодингер". Хем го има отбора - хем го няма.Имат се за "супер отбор", сега като котката са в "супер позиция".Лошото е ,че математически това води до избухване и котката я няма.Зависи от полуразпада(решенията на БФС и разните му комисии).Дали обаче те ще могат да спрат "полуразпада". :roll:

БФС може да има думата само за оригиналният ЦСКА. Другите са само проекти, далечни и неосъществими, ако не се наруши ТЗ.

Неведоми са пътищата Перукови :!:

Казваш, Перуката може да заебе и ТЗ, а ТЗ дали може да заебе ЦСКА и Литекс?

Абе "парите успокояват нервите", а БМ ми се вижда нервен напоследък :lol:

ГА_ велики, не иде реч за Перуката, човеко. Първо, за да стигне казуса до Перуката, трябва да мине през СГС, а след това и през КФН. Просто, за да има преобразуване на АД, трябва да има решение на ОС. Първо се преобразува, а едва след това Перуката може да наруши всички правила на БФС и УЕФА.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 11 юни 2015 22:02

Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:
GA_ veliki написа:В момента положеието на червените е като "Котката на Шроьодингер". Хем го има отбора - хем го няма.Имат се за "супер отбор", сега като котката са в "супер позиция".Лошото е ,че математически това води до избухване и котката я няма.Зависи от полуразпада(решенията на БФС и разните му комисии).Дали обаче те ще могат да спрат "полуразпада". :roll:

БФС може да има думата само за оригиналният ЦСКА. Другите са само проекти, далечни и неосъществими, ако не се наруши ТЗ.

Неведоми са пътищата Перукови :!:

Казваш, Перуката може да заебе и ТЗ, а ТЗ дали може да заебе ЦСКА и Литекс?

Абе "парите успокояват нервите", а БМ ми се вижда нервен напоследък :lol:

ГА_ велики, не иде реч за Перуката, човеко. Първо, за да стигне казуса до Перуката, трябва да мине през СГС, а след това и през КФН. Просто, за да има преобразуване на АД, трябва да има решение на ОС. Първо се преобразува, а едва след това Перуката може да наруши всички правила на БФС и УЕФА.

Лечков го каза:" Лиценз по право(или беше изключение).Освен ако не е лъгал.
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 юни 2015 22:03

Кашчей какви правилници и органи цитираш направо ме разбираш от смех... виж, че всичко се прави през пръсти бе... некви точки некви алинеи хаха!
Това БФС е спряло да функционира още откакто пЕРуКов застъпи и ни отне лиценза нарочно през 2008 със съдействието на тройната коалиция! :idea: :idea:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 22:05

GA_ veliki написа:
Кашчей написа:

Аз затова ти казах, че могат само за настоящето АД да правят игри. Въображаемите , с Литекс, Верея, Банско, са само фата моргана.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 11 юни 2015 22:06

sin4ec написа: Ами, а дано( без надали)! Нас да заблуждавате? ПФК Левски отказва на този етап да коментира каквото и да било. Аз искам всички да играят в А група. Без вас ще е пусто и тъжно. Е, ако е за сезон-два, ще го преглътнем. Вие също.
Някой наскоро беше направил изчисления, че дълговете на НЕК са съпоставими с откраднатата от циганите електроенергия за 25 години. Едно подобно изчисление за вариант, при който държавата бе премахнала данъка върху инвестициите на фирмите в спорта, респективно футбола( както е в нормалните страни), би показало още по-интересен резултат!
Искрено се надявам, че ще извадите някакъв вариант, който да е приемлив за всички. Дори и да е през долни дивизии!

Спорта, синчец знаеш ли колко деца с ДЦП има без родителите да получават грам помощ?Нам лошо да има за спорта, ама да премахне и за това и за куп други неща.Не може да св фаворизира само спорта.При това изцяло частен.ЕС ще ни се сърди . :oops:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 11 юни 2015 22:09

Кашчей написа:
GA_ veliki написа:
Кашчей написа:

Аз затова ти казах, че могат само за настоящето АД да правят игри. Въображаемите , с Литекс, Верея, Банско, са само фата моргана.

Е поне вече не е джуджето от МИкре :lol: .Дано са го разбрали.Ама днес минах покрай стадиона на "Сокол" Негован.Знаеш ли каква хубава трева се виждаше от пътя, че имаше и рекичка до него - идилия, как да не ти се играе на такъв стадион :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 юни 2015 22:10

Кашчей написа:
memnto написа:Къшо, стига си чел само чл. 31. Лееко не вАжи в нашия случай. И дори да вАжи може да се заобиколи, ,а не искам да те открехвам. :mrgreen:

Аз ти говоря за ТЗ, а не за БФС, готин, но и аз няма те открехвам!

Добре, добре, вЕрвай си. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 22:10

GA_ veliki написа:
sin4ec написа: Ами, а дано( без надали)! Нас да заблуждавате? ПФК Левски отказва на този етап да коментира каквото и да било. Аз искам всички да играят в А група. Без вас ще е пусто и тъжно. Е, ако е за сезон-два, ще го преглътнем. Вие също.
Някой наскоро беше направил изчисления, че дълговете на НЕК са съпоставими с откраднатата от циганите електроенергия за 25 години. Едно подобно изчисление за вариант, при който държавата бе премахнала данъка върху инвестициите на фирмите в спорта, респективно футбола( както е в нормалните страни), би показало още по-интересен резултат!
Искрено се надявам, че ще извадите някакъв вариант, който да е приемлив за всички. Дори и да е през долни дивизии!

Спорта, синчец знаеш ли колко деца с ДЦП има без родителите да получават грам помощ?Нам лошо да има за спорта, ама да премахне и за това и за куп други неща.Не може да св фаворизира само спорта.При това изцяло частен.ЕС ще ни се сърди . :oops:

Закон за мецанатството трябва да е приоритет, но не е удобен за нашите родолюбиви дупедавци :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юни 2015 22:14

memnto написа:
Кашчей написа:
memnto написа:Къшо, стига си чел само чл. 31. Лееко не вАжи в нашия случай. И дори да вАжи може да се заобиколи, ,а не искам да те открехвам. :mrgreen:

Аз ти говоря за ТЗ, а не за БФС, готин, но и аз няма те открехвам!

Добре, добре, вЕрвай си. :lol:

Е, аз не съм спец, само чета ТЗ и там някой е написал, сигурно случайно, че решенията за преобразуване на АД се вземат от ОС, с 3/4 мнозинство, при първо събиране.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”