@ Тъпото джудже искаше още отначало да прекръсти Литекс в ЦСКА! Дано УЕФА и ФИФА спре тоя урод, а БФС, ако позволят това да се случи, значи си пикаят на главите
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Оставихме едно джудже да дойде и да прекръсти детето си в ЦСКА... много съм разгневен
ЦСКА умира, Литекс умира, а се ражда нещо което е абсолютен тумор
@ Тъпото джудже искаше още отначало да прекръсти Литекс в ЦСКА! Дано УЕФА и ФИФА спре тоя урод, а БФС, ако позволят това да се случи, значи си пикаят на главите
Последна промяна от Teo на 22 ное 2015 18:42, променено общо 1 път.
Това ще е обидно...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Hearts_on_Fire
Beladona написа:Хахахаха ! Офанзиви и животни вече са за Литекс на ЦСКА ....или там некъв си хибриден уродТия за кво четоха и писаха декларации
Ръгльо, май четеш като дявола евангелието, а?
"... Вариантът не беше подкрепен само от "Офанзива", които са категорични, че при това положение спират да посещават мачовете на ЦСКА..."
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Red joker написа:Beladona написа:Хахахаха ! Офанзиви и животни вече са за Литекс на ЦСКА ....или там некъв си хибриден уродТия за кво четоха и писаха декларации
Хахаха,дните ти тука свършватВръщай парите,хахаха
Напротив ! Цирковете продължават с пълна сила !
Drunken_Master написа:Teo написа:Срещата между активните фенове и благодетеля на ЦСКА Гриша Ганчев приключи. Двете страни взеха решение, че "червените" трябва да се обединят с Литекс. На сбирката присъстваха представители на най-големите фракции.
На събранието бе предложен за гласуване вариант за сливане на ЦСКА и "Литекс". Повечете вдигнаха ръце "за" и поискаха ЦСКА в "А" група напролет. Вариантът не беше подкрепен само от "Офанзива", които са категорични, че при това положение спират да посещават мачовете на ЦСКА. Имаше и още няколко фракции, които подкрепиха "Офанзива", но те са малки. Като цяло бе решено да не се пречи на Гриша Ганчев да осъществи плановете си.
Не искам да имам нищо общо с хора без чест и достойнство![]()
@ Искат ЦСКА веднага в А група... смешници
Никой няма да разреши подобно нещо...спокойно !
Дано! Ако БФС и там всички мафиотски структура като апелативна комисия и прочие даде зелена светлина на такова нещо, значи от сега заявявам, че УЕФА и ФИФА трябва да вземе лиценза на тая смешна организация и да я закрие официално.
- Drunken_Master
- Контакти:
Каквото и да си говорим,колкото и да нападаме Гриша Ганчев явно това е единственият вариант за ЦСКА !
Въпреки всичко аз съм против,защото е абсолютна грешка !
Въпреки всичко аз съм против,защото е абсолютна грешка !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Hearts_on_Fire
Teo написа:Оставихме едно джудже да дойде и да прекръсти детето си в ЦСКА... много съм разгневенЦСКА умира, Литекс умира, а се ражда нещо което е абсолютен тумор
![]()
Споко бе, Тео, едва ли ще стане точно така, както го представят в момента в Спортал! Голяма част /може би по-голямата/ от феновете сме ПРОТИВ това и на Гришата му е ясно, че не може да подходи ей така с лека ръка и да кръщава и преименува както му дойде. По-скоро ми се струва, че ще се откаже тотално от каквото и да било в ЦСКА, отколкото да осъществи този пъклен план!
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
CSKA 78 написа:След срещата вече мога да кажа, че ЦСКА е единен(или на 95%) и подкрепя Ганчев!![]()
![]()
ПП Литекс да му мислят!
Хахаха ! Ти два дни не можа да разбереш Кашо кво ти пише , много се радвам , че си от другата страна на барикадата
CSKA 78 написа:След срещата вече мога да кажа, че ЦСКА е единен(или на 95%) и подкрепя Ганчев!![]()
![]()
ПП Литекс да му мислят!
Феновете на ЦСКА са съгласни. Сега остава и от БФС, УЕФА и ФИФА също да се съгласят.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Hearts_on_Fire написа:Teo написа:Оставихме едно джудже да дойде и да прекръсти детето си в ЦСКА... много съм разгневенЦСКА умира, Литекс умира, а се ражда нещо което е абсолютен тумор
![]()
Споко бе, Тео, едва ли ще стане точно така, както го представят в момента в Спортал! Голяма част /може би по-голямата/ от феновете сме ПРОТИВ това и на Гришата му е ясно, че не може да подходи ей така с лека ръка и да кръщава и преименува както му дойде. По-скоро ми се струва, че ще се откаже тотално от каквото и да било в ЦСКА, отколкото да осъществи този пъклен план!
Защо предлага само това? Ако не му се плаща да си *** майката! Да ходи да си прави ЦСКА в Ловеч. Заклевам се, че мач на Армията няма да има тоя тумор! Ако ще какво ще става