Айде пък точно Наско комисионната не ми трябва в клуба, тройчо номер 2 или пък майкъла. Докато е отвън и не зима кинти не му спира устата като дойде в клуба ще замлъкне и ще стане "удобен".
Всеки си има мнение и моето, че Мъри и Наско не искам да ги виждам на Герена повече. Защото успехи успехи, но всички са забравили в последните мачове на Мъри каква пародия бяхме и защо го махнаха. Тоньо и сие не са цвете за мирисане, но според ме не те са виновни, а тия мърльовци играчите начело с Гаджев, Йовов и тва неориентирано недоразумение Марсиньо дето ако някой да ми обясни как е бил титуляр в отбор достигнал четвъртфинал в ШЛ. Дъсти тежи 100кг., пелето един мач не е изиграл халф където е силен, симеон райков като е титуляр се лигави......еми няма да стане половин отбор туристи.
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- maymun 1914
- Контакти:
Re: Батков и Тонев върнете незабавно един от малкото разбиращи о
Още веднъж ще каза , че спешно трябват качествени играчи.
И това лято дето изсипаха тези пари за тез мърши дето ги взеха , спокойно можеше да ги ударят на масата пред Гришата и да вземем Миланов.
Зимата трябват мангизи за поне 2-3 качествени попълнения.
И това лято дето изсипаха тези пари за тез мърши дето ги взеха , спокойно можеше да ги ударят на масата пред Гришата и да вземем Миланов.
Зимата трябват мангизи за поне 2-3 качествени попълнения.
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
- obi4am_pirin
- Контакти:
„Наско Сираков си е изказал мнението за вчерашния мач. Не е говорил обаче след като победихме Литекс и Ботев Пловдив, които според мен са по-добри от ЦСКА. Тогава обаче той не е говорил. Вероятно не е гледал и затова не е говорил. Няма да му отговарям. Аз се познавам с Наско от преди. В последния разговор, който имахме помежду си, си дадохме един на друг мъжка дума и аз продължавам да я спазвам. На полусезона ще се разбере дали селекцията се е провалила. Има трима футболисти, които съм настоял да са в Левски – Пелето, Карвальо и Прохазка. Няма да коментирам кой е настоявал да дойде Жоао Силва.“
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Да, Иво Тонев пак се е изказал неподготвен. Забрави, че Литекс ги бихме с много късмет и пак без игра, а и, че отборът им се състои предимно от млади момчета. За Ботев това беше едва втори мач в А група, а и онези две греди ги лишиха от нещо повече. Забравил е и нещо което е най-важно. Това, че Левски независимо от резултатите нищо не играе от началото на сезона.obi4am_pirin написа:„Наско Сираков си е изказал мнението за вчерашния мач. Не е говорил обаче след като победихме Литекс и Ботев Пловдив, които според мен са по-добри от ЦСКА. Тогава обаче той не е говорил. Вероятно не е гледал и затова не е говорил. Няма да му отговарям. Аз се познавам с Наско от преди. В последния разговор, който имахме помежду си, си дадохме един на друг мъжка дума и аз продължавам да я спазвам. На полусезона ще се разбере дали селекцията се е провалила. Има трима футболисти, които съм настоял да са в Левски – Пелето, Карвальо и Прохазка. Няма да коментирам кой е настоявал да дойде Жоао Силва.“
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Re: Тодор Батков - официална тема
Искам само да попитам г-н Батков защо така постъпи и продаде правата на тв+?Нали искаше всичко да се вижда,а по този начин какво се получава отново пълно затъмнение.Май изглежда парите отново са най-важното.
- БОТЕВ 1912
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Това, че Левски независимо от резултатите нищо не играе от началото на сезона.
Левски е сред най-малко слабите български отбори в момента и с тази игра ги очаква следващото Сараево.
Много хора го плюят.... Истината е, че благодарение на него Левски все още е ОТБОР... мое лично мнение, не ангажирам никой с него..
Личен хороскоп от AstroData според датата на раждане
NeZiRuS написа:Много хора го плюят.... Истината е, че благодарение на него Левски все още е ОТБОР... мое лично мнение, не ангажирам никой с него..
След загубата от Лудогорец Батков каза, че няма да остави нещата така. И от тогава Тонев спря да дава изявления пред медиите, Левски заигра като истински отбор, след като Ил. Илиев спря да пуска Марсиньо ( за които Тонев лобираше) и Старокин.....Явно Батков е тропнал по масата и всичко си дойде на място....

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
OOP написа:NeZiRuS написа:Много хора го плюят.... Истината е, че благодарение на него Левски все още е ОТБОР... мое лично мнение, не ангажирам никой с него..
След загубата от Лудогорец Батков каза, че няма да остави нещата така. И от тогава Тонев спря да дава изявления пред медиите, Левски заигра като истински отбор, след като Ил. Илиев спря да пуска Марсиньо ( за които Тонев лобираше) и Старокин.....Явно Батков е тропнал по масата и всичко си дойде на място....
Забрави да добавиш и Ицо -кмета

AN71 написа:OOP написа:NeZiRuS написа:Много хора го плюят.... Истината е, че благодарение на него Левски все още е ОТБОР... мое лично мнение, не ангажирам никой с него..
Забрави да добавиш и Ицо -кмета![]()
![]()
За него предполагам, че сам се е усетил и е казал, че не иска да играе повече, за да не се излага...

От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим