Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Кой е най-старият и регистриран футболен клуб в България?

Мнениеот botev_1912 » 26 яну 2011 23:42

MCMXIII написа:botev_1912 от фен на Ботев Пд чакаме да изпрати по мейл регистрацита на отборът ви! Той обеща!

Чакаш, ама много хитро копираш половината му пост нали?
Ще се радвам да спазвате добрият тон и да не ни обвинявате в подмяна на история при положение, че нямате доказателства!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 яну 2011 23:50

botev_1912 написа:
MCMXIII написа:botev_1912 от фен на Ботев Пд чакаме да изпрати по мейл регистрацита на отборът ви! Той обеща!

Ще се радвам да спазвате добрият тон и да не ни обвинявате в подмяна на история при положение, че нямате доказателства!

Като се твърди нещо, нека се докаже!

Надявам се, че за последен път ти давам пример с БРЮМ. Те си имат държава! Призната от някои! Вярно ли е това?

П.П. За добрият тон си прав. Няма смисъл да се ядем. Все пак всички сме българи и надявам се, си обичме отборите безкористно!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 яну 2011 23:56

MCMXIII написа:
botev_1912 написа:

Като се твърди нещо, нека се докаже!

Надявам се, че за последен път ти давам пример с БРЮМ. Те си имат държава! Призната от някои! Вярно ли е това?

П.П. За добрият тон си прав. Няма смисъл да се ядем. Все пак всички сме българи и надявам се, си обичме отборите безкористно!

Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално!
Какво очакваш да направим ние? Значи близо 99 години никой не е оспорвал факта, че сме създадени на 12.03.1912 и изведнъж се появяват някакви форумни герои които почват да плюят по отборът ти и мятат безпочвени обвинения?

Защо съвременниците на нашите създатели не са опонирали на тази неправда /според някои/, а са празнували заедно с нас тези годишнини?

Сега след близо 99 години и 98 празнувани годишнини, е редно тези които сипят безпочвените /според мен/ обвинения да докажат твърденията си, ако не могат - да се приберат в мишите си дупки!

п.с. виждам как фенове на определен отбор, който така и не успя да празнува 80 годишнина, за да не се види тяхното подменяне на историята, подклаждат огъня на Славистите и на Моряците и така отдалечават светлината на прожекторите от себе си. така тихомълком по терлички почти ще успеят да откраднат историята на един велик клуб!
100
покривни прозорци

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:09

botev_1912 написа:
MORSKI написа:
Pupper_ написа:Научи се да четеш, не - по-скоро се научи да разбираш, това, което си мислиш, че си прочел!
Имало е футбол, преди Ботев Пд. Дори преди Спортист! Вече го подчертах веднъж, специално за теб го повтарям: Ботев Пд е най-старият клуб в България съществуващ и до днес!

Там е работата, че не сте ;) Доростол си съществуват и сега :lol:

Кой Доростол - Доростол 2003 ли?

Ами по тази логика аз да питам кой Ботев? Ботев 2010 ли?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 00:13

MORSKI написа:
botev_1912 написа:
MORSKI написа:
Там е работата, че не сте ;) Доростол си съществуват и сега :lol:

Кой Доростол - Доростол 2003 ли?

Ами по тази логика аз да питам кой Ботев? Ботев 2010 ли?

Искаш да докажеш, че не сме 1912 или че има и по-стари от нас?
Недей се отклонявай от темата и ми отговори на въпроса който зададох и на момчето от Славия!
100
покривни прозорци

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:13

botev_1912 написа:
Не можете да отговорите кой и кога е манипулирал историята, даже и съмнения не можете да изразите, ама говорите!
Ако не можете да докажете нещо, не се изказвайте като последна инстанция за него!

Не усещаш май как тези ти думи са камъни във вашата градина :lol: Понеже вие не можете да докажете с нищо освен с мнения на някого, че сте от 1912 година- нямате факти и доказателства, но не само, че казвате, че сте тогава,ами дори имате нахалството и най-стари да искате да сте :lol: :shock:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2011 00:18

botev_1912 написа:Искаш да докажеш, че не сме 1912 или че има и по-стари от нас?
Недей се отклонявай от темата и ми отговори на въпроса който зададох и на момчето от Славия!

Първо не ми казвай какво да направя ;) Аз не си позволявам на теб да ти казвам, така че недей и ти!
Второ, Доростол са от 1902 какво има да се доказва - вие сте 10 години по-късно/..... С какво ще докажете., че сте първи каот преди вас е имало редица отбори... Айде да кажем, че ФК 13 не същестува, примерно Спортист не е приемник на Черно Море, а това са Тича и Владислав, редица други отбори от периода 1905- 1912 също вече ги няма, но Доростол си съществуват и до днес и си имат мачове, така, както и вие си съществувате и не ми казвай, че този Доростол няма общо с онзи отпреди 110 години понеже то и вашия Ботев след обединение с Металик и грам общо няма с онзи на Пухтев :!:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 яну 2011 00:21

botev_1912 написа:Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално!
Какво очакваш да направим ние? Значи близо 99 години никой не е оспорвал факта, че сме създадени на 12.03.1912 и изведнъж се появяват някакви форумни герои които почват да плюят по отборът ти и мятат безпочвени обвинения?

Защо съвременниците на нашите създатели не са опонирали на тази неправда /според някои/, а са празнували заедно с нас тези годишнини?

Сега след близо 99 години и 98 празнувани годишнини, е редно тези които сипят безпочвените /според мен/ обвинения да докажат твърденията си, ако не могат - да се приберат в мишите си дупки!

Благодаря за оценката ти, че с мен се говори нормално!

Тук става въпрос за документи, не за предания. Истината за това кой е най- старият клуб е една!
Не зная колега, дали си чел всички постове по темата, но аз мисля така: Ако някой клуб извади най- първият документ (в случая това е Славия), нека пием с теб по едно от наше име! Ако вие извадите документ, ще почерпитш! С удоволствие ще пия някоя и друга каменица с теб. Всъщност аз ходя (гостувам) в Пловдив поне 3,4 пъти годишно :lol:

Обаче става въпрос за документи и истина. Не желая да давам примери с Пухтев, мустаци, първи мач 1917 и т.н.

Аз обичм СЛАВИЯ, баща ми е Славист и синът ми ще бъде, дал Господ!

Ти си от Ботев Пд. Гордей се с това, но не взимай пример от някой от БЮРМ :)

Лека вечер, че е късно!!!
Последна промяна от MCMXIII на 27 яну 2011 00:23, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 00:22

MORSKI написа:
botev_1912 написа:
Не можете да отговорите кой и кога е манипулирал историята, даже и съмнения не можете да изразите, ама говорите!
Ако не можете да докажете нещо, не се изказвайте като последна инстанция за него!

Не усещаш май как тези ти думи са камъни във вашата градина :lol: Понеже вие не можете да докажете с нищо освен с мнения на някого, че сте от 1912 година- нямате факти и доказателства, но не само, че казвате, че сте тогава,ами дори имате нахалството и най-стари да искате да сте :lol: :shock:

[offtopic]Ей заради такива като теб - не става дискусия и темата отива "у лево".[/offtopic]

Мога да ти отговоря само едно:
Ботев Пловдив е създаден на 12.03.1912 година и до момента е празнувал всяка една от всичките си 98 годишнини!
Към момента няма по-стар регистриран и съществуващ футболен клуб в сегашните граници на България.
Ако имаш претенции към нашата история - е редно да го направиш с факти и документи, така се прави когато предявяваш претенция в спор който ти сам повдигаш!
Последна промяна от botev_1912 на 27 яну 2011 00:29, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 яну 2011 00:28

MCMXIII написа:
botev_1912 написа:Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално!

Благодаря за оценката ти, че с мен се говори нормално!

Тук става въпрос за документи, не за предания. Истината за това кой е най- старият клуб е една!
Не зная колега, дали си чел всички постове по темата, но аз мисля така: Ако някой клуб извади най- първият документ (в случая това е Славия), нека пием с теб по едно от наше име! Ако вие извадите документ, ще почерпитш! С удоволствие ще пия някоя и друга каменица с теб. Всъщност аз ходя (гостувам) в Пловдив поне 3,4 пъти годишно :lol:

Обаче става въпрос за документи и истина. Не желая да давам примери с Пухтев, мустаци, първи мач 1917 и т.н.

Аз обичм СЛАВИЯ, баща ми е Славист и синът ми ще бъде, дал Господ!

Ти си от Ботев Пд. Гордей се с това, но не взимай пример от някой от БЮРМ :)

Лека вечер, че е късно!!!

Ако моята баба е на 99 години, а твоята на 98, обаче моята си е загубила кръщелното, това ще означава ли че твоята баба е по-стара от моята, въпреки че цялото село знае че моята е по-стара?
Завистта на твоята баба че ще се кичи със званието столетница не може да промени факта че моята баба е по-стара!
Понякога не всичко е документи приятел, когато си празнувал 98 поредни лазарника, не може да си на 40 години ;)

Лека и гледай по-весело на живота - по-лесно е така!
100
покривни прозорци

Върни се в “Архив”