botev_1912 написа:Добре де дай да те питам - гледам че с теб се говори нормално!
Какво очакваш да направим ние? Значи близо 99 години никой не е оспорвал факта, че сме създадени на 12.03.1912 и изведнъж се появяват някакви форумни герои които почват да плюят по отборът ти и мятат безпочвени обвинения?
Защо съвременниците на нашите създатели не са опонирали на тази неправда /според някои/, а са празнували заедно с нас тези годишнини?
Сега след близо 99 години и 98 празнувани годишнини, е редно тези които сипят безпочвените /според мен/ обвинения да докажат твърденията си, ако не могат - да се приберат в мишите си дупки!
Благодаря за оценката ти, че с мен се говори нормално!Тук става въпрос за документи, не за предания. Истината за това кой е най- старият клуб е една!
Не зная колега, дали си чел всички постове по темата, но аз мисля така: Ако някой клуб извади най- първият документ (в случая това е Славия), нека пием с теб по едно от наше име! Ако вие извадите документ, ще почерпитш! С удоволствие ще пия някоя и друга каменица с теб. Всъщност аз ходя (гостувам) в Пловдив поне 3,4 пъти годишно
Обаче става въпрос за документи и истина. Не желая да давам примери с Пухтев, мустаци, първи мач 1917 и т.н.
Аз обичм СЛАВИЯ, баща ми е Славист и синът ми ще бъде, дал Господ!Ти си от Ботев Пд. Гордей се с това, но не взимай пример от някой от БЮРМ
Лека вечер, че е късно!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]