Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот bilyaletdinov » 16 яну 2014 20:00

Кировец написа:Интересно е, че доста често са го използвали и като ляв халф.
П.п. не в Локо Пд :idea:

Aз четох, че бил вратар в националния отбор до 17 години :o
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2014 20:01

Тоя е доста висок за бек, по-добре да го ползват стопер и да вземат бразилеца за бек. С тия двамата дано да се заздрави защитата. Остава да дойде и един добър плеймейкър от типа на Дарко. 8-) И Генков, и Макриев са си прилични нападатели за нашето първенство (да не кажа голяма дума, но само Безяк и нападателят на Ловеч могат да се мерят с тях), просто им трябва някой да дава пасове, както Дарко даваше на Гарата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 яну 2014 20:11

Tommi написа:Тоя е доста висок за бек, по-добре да го ползват стопер и да вземат бразилеца за бек. С тия двамата дано да се заздрави защитата. Остава да дойде и един добър плеймейкър от типа на Дарко. 8-) И Генков, и Макриев са си прилични нападатели за нашето първенство (да не кажа голяма дума, но само Безяк и нападателят на Ловеч могат да се мерят с тях), просто им трябва някой да дава пасове, както Дарко даваше на Гарата.

За мен Генков по принцип е по-добрият нападател от двамата. Проблемът е, че и на двамата са им нужни добри крила, които да могат да центрират, защото играят добре с глава(особено Генков). Не са като Дембеле, който можеше да вземе топката извън наказателното поле и сам да си изработи гола с помоща на физиката и мощта си. Трябва да им се даде време до лятото, ако и дотогава нищо не покажат - довиждане и кой откъде е.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 яну 2014 20:28

няма какво да се дава време на който и да било... Време за какво? Та Генков е като някаква госпожичка, при най-леко докосване е паднал на земята. Няма битка, няма борба...Умряла работа... Макриев? Дойде малко на пожар- без нормална подготовка... Ако сме сериозен тим, за какъвто претендираме, че сме- няма на никого да даваме каквото и да било време за адаптиране... Това се прави в нискоразредните клубове. При нас трябва да са най-добрите... Някой в Барса, Реал или Байерн да е споменавал, че трябва да се дадат Х на брой месеци или сезони на даден играч за да се адаптира?! Прави впечатление, че все повече занижавате критериите си, момци... Та ние сме ЛЕВСКИ! Какви отсрочки за адаптация сме тръгнали да даваме на някой, който си личи, че не става за голям футбол... Други пък искат връщане на Райков :shock: Това е несериозно... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 16 яну 2014 20:33

Всеки един играч има нужда от време за климатизация в нов отбор, та ако ще той да струва 100 милиона евро, в този ред на мисли, Генков и Макриев това време го минаха и показаха, че не става за Левски и двамата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 яну 2014 20:34

Новият играч на Левски Аймен Белаид е изпълнен с желание да се докаже на "Герена". По-рано днес тунизийският защитник, който досега носеше екипа на Локомотив (Пловдив), парафира със "сините" за 2,5 години. "Идвам в Левски, за да покажа най-доброто от себе си. Ще давам всичко, докато съм на терена", заяви 25-годишният футболист пред "Нова телевизия". Тази вечер или най-късно утре Белаид ще се присъедини към лагера на отбора в Созопол.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 яну 2014 20:41

Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 16 яну 2014 21:04

sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

И аз така мисля.Не мога да си представя как толкова хора са го гледали и това да е показвал.За каквито и комисионни да става въпрос!Това беше един от футболистите,за които път направихме,а не някой,като повечето дето ги обираме от бюрото по труда...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 16 яну 2014 21:10

olfix написа:
sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

И аз така мисля.Не мога да си представя как толкова хора са го гледали и това да е показвал.За каквито и комисионни да става въпрос!Това беше един от футболистите,за които път направихме,а не някой,като повечето дето ги обираме от бюрото по труда...

Ти ако си мислиш че леката като Тоньо и Доньо разбират от футбол и играчи, значи сериозно си се заблудил ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 яну 2014 21:12

Тук съм съгласен с теб,но клоня и към теорията,че няма да стане и пролетта.Оптимизма ми се свежда до 50/50,което не е малко за тоя.
Изображение

Върни се в “Архив”