Кировец написа:Интересно е, че доста често са го използвали и като ляв халф.
П.п. не в Локо Пд
Aз четох, че бил вратар в националния отбор до 17 години
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:Интересно е, че доста често са го използвали и като ляв халф.
П.п. не в Локо Пд
Tommi написа:Тоя е доста висок за бек, по-добре да го ползват стопер и да вземат бразилеца за бек. С тия двамата дано да се заздрави защитата. Остава да дойде и един добър плеймейкър от типа на Дарко.И Генков, и Макриев са си прилични нападатели за нашето първенство (да не кажа голяма дума, но само Безяк и нападателят на Ловеч могат да се мерят с тях), просто им трябва някой да дава пасове, както Дарко даваше на Гарата.
Новият играч на Левски Аймен Белаид е изпълнен с желание да се докаже на "Герена". По-рано днес тунизийският защитник, който досега носеше екипа на Локомотив (Пловдив), парафира със "сините" за 2,5 години. "Идвам в Левски, за да покажа най-доброто от себе си. Ще давам всичко, докато съм на терена", заяви 25-годишният футболист пред "Нова телевизия". Тази вечер или най-късно утре Белаид ще се присъедини към лагера на отбора в Созопол.
sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!
olfix написа:sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!
И аз така мисля.Не мога да си представя как толкова хора са го гледали и това да е показвал.За каквито и комисионни да става въпрос!Това беше един от футболистите,за които път направихме,а не някой,като повечето дето ги обираме от бюрото по труда...
sin4ec написа:Не разбирам защо толкова лесно отписвате Бру... нека изчакаме пролетта, да видим!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта