Де Хеа дори в момента е по-добър от Касияс, макар да ви се струва еретично на феновете на двата бота това

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:[b]Варан има ли мачове за френският национален?Гражданство/поданство се сменя... то и Тиаго е бразило-италиано-испанец, ама играе за Ла Фурия.
А колкото до Монтоя... има ужасно много талант, зарежи Класиките.Искам да видя развитието на Иско, от него ще излезе супер играч.
[/b]
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Ами то и Станко Йовчев няма за нашия, пиши го и него като вариант за Ла Фурия![]()
![]()
![]()
Дори и да е нямал, не вярвам да не го викнат сега за квалификациите или за някое френдли....и без това не бъкат от добри ЦЗ в кокошарника![]()
Middlesbrough написа:Никога не падаш по гръб :Д
Middlesbrough написа:JackPackage написа:Ами то и Станко Йовчев няма за нашия, пиши го и него като вариант за Ла Фурия![]()
![]()
![]()
Дори и да е нямал, не вярвам да не го викнат сега за квалификациите или за някое френдли....и без това не бъкат от добри ЦЗ в кокошарника![]()
Фокса просто не си признава когато е сбъркал , ко му се връзваш :Д и се обесняваш :Д
Middlesbrough написа:Бро стига си се излагал , Реал го купиха преди 2 години от Франция :Д мисля че Ланс но може и да бъркам. Това Варан да играе за Испания като процент клони към точно 0
Middlesbrough написа:Бро стига си се излагал , Реал го купиха преди 2 години от Франция :Д мисля че Ланс но може и да бъркам. Това Варан да играе за Испания като процент клони към точно 0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта